reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Hej!
Ja od wczoraj mam dziwne bóle poszłam spac ok 1 w nocy i zraz sie obudziłam bo mialam bole jak na okres teraz tez niewiem co o tym myslec:dry:

Syska fajnie ze jestes duzo zdrówka dla Ciebie i dzidzi.:-)
Kira dobrze ze masz kompa zawsze razniej:tak:
Claudia napawde chyba bedziesz nastepna bo u mnie nic cisza :rofl2:
Naur dobrze ze troche lepiej u Ciebie ale i tak sie nameczysz mam nadzieje ze poród bedziesz miała lekki czego tobie, sobie i wszystkim zycze:-)
Madeline sysus cudo niemoge sie napatrzec.:-D
miłego wieczorku własnie wcinam arbuza strasznie miałam na niego apetyt:-D

podobno lamka wina, schodzenie po schodach i napar z lisci malin ale tylko tak słyszałam

Mam pytanko jak mam sytmulowac brodwki czy to moze przyspieszyc poród przepraszam za głupie pytanie:-p?

dziewczyny kochane,jak to dobrze ze znalazlam to forum..ze WAS znalazlam..wiem,ze dzieki Wam latwiej mi bedzie przezyc teraz te ostatnie dni,ze bede mogla skupic sie tez na rozmowie z Wami o tak wyczekanym przez mnie Synku a nie na krzywdzacych slowach mojej matki..ze nie bede w kolko o tym myslec.Dziekuje.

Elis,tak naprawde nie ma sprawdzonych sposobów na przyspieszenie porodu;-)dzidzia wyjdzie jak bedzie gotowa:happy:
Ale jest ich mnóstwo-mycie okien,wieszanie firanek,schodzenie po schodach,gorąca kąpiel,jak nie masz z kim uprawiać seksu to zabaw sie sama:-D-tez sie wytwarza oksytocyna-mówili nam w szkole rodzenia:-pjak wszystkie sposoby zawiodą pozostaje nam czekać cierpliwie az nasze maluszki zechcą wyjśc:tak:

Ja dzisiaj rozmawiałam z moim mężem o tym żeby przyśpieszyc poród no i jesteśmy umówieni na przyszły tydzień na ostre pracowanie nad szybszym urodzeniem sie naszego synka :tak::-) ciekawe czy to coś pomoże hihihi ;-) jeśli nic nie da to przynajmniej będzie miło :-)

reklama
Do góry