reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Hej!
Ja od wczoraj mam dziwne bóle poszłam spac ok 1 w nocy i zraz sie obudziłam bo mialam bole jak na okres teraz tez niewiem co o tym myslec
Syska fajnie ze jestes duzo zdrówka dla Ciebie i dzidzi.:-)
Kira dobrze ze masz kompa zawsze razniej
Claudia napawde chyba bedziesz nastepna bo u mnie nic cisza
Naur dobrze ze troche lepiej u Ciebie ale i tak sie nameczysz mam nadzieje ze poród bedziesz miała lekki czego tobie, sobie i wszystkim zycze:-)
Madeline sysus cudo niemoge sie napatrzec.
miłego wieczorku własnie wcinam arbuza strasznie miałam na niego apetyt
Ja od wczoraj mam dziwne bóle poszłam spac ok 1 w nocy i zraz sie obudziłam bo mialam bole jak na okres teraz tez niewiem co o tym myslec
Syska fajnie ze jestes duzo zdrówka dla Ciebie i dzidzi.:-)
Kira dobrze ze masz kompa zawsze razniej
Claudia napawde chyba bedziesz nastepna bo u mnie nic cisza
Naur dobrze ze troche lepiej u Ciebie ale i tak sie nameczysz mam nadzieje ze poród bedziesz miała lekki czego tobie, sobie i wszystkim zycze:-)
Madeline sysus cudo niemoge sie napatrzec.
miłego wieczorku własnie wcinam arbuza strasznie miałam na niego apetyt
natalka_25
Sierpniowa mama'07
podobno lamka wina, schodzenie po schodach i napar z lisci malin ale tylko tak słyszałam
Mam pytanko jak mam sytmulowac brodwki czy to moze przyspieszyc poród przepraszam za głupie pytanie?
Mam pytanko jak mam sytmulowac brodwki czy to moze przyspieszyc poród przepraszam za głupie pytanie?
rybkamonia
sierpniowa mama
dziewczyny kochane,jak to dobrze ze znalazlam to forum..ze WAS znalazlam..wiem,ze dzieki Wam latwiej mi bedzie przezyc teraz te ostatnie dni,ze bede mogla skupic sie tez na rozmowie z Wami o tak wyczekanym przez mnie Synku a nie na krzywdzacych slowach mojej matki..ze nie bede w kolko o tym myslec.Dziekuje.
Elis,tak naprawde nie ma sprawdzonych sposobów na przyspieszenie porodu;-)dzidzia wyjdzie jak bedzie gotowa
Ale jest ich mnóstwo-mycie okien,wieszanie firanek,schodzenie po schodach,gorąca kąpiel,jak nie masz z kim uprawiać seksu to zabaw sie sama-tez sie wytwarza oksytocyna-mówili nam w szkole rodzeniajak wszystkie sposoby zawiodą pozostaje nam czekać cierpliwie az nasze maluszki zechcą wyjśc
Ale jest ich mnóstwo-mycie okien,wieszanie firanek,schodzenie po schodach,gorąca kąpiel,jak nie masz z kim uprawiać seksu to zabaw sie sama-tez sie wytwarza oksytocyna-mówili nam w szkole rodzeniajak wszystkie sposoby zawiodą pozostaje nam czekać cierpliwie az nasze maluszki zechcą wyjśc
Ja dzisiaj rozmawiałam z moim mężem o tym żeby przyśpieszyc poród no i jesteśmy umówieni na przyszły tydzień na ostre pracowanie nad szybszym urodzeniem sie naszego synka :-) ciekawe czy to coś pomoże hihihi ;-) jeśli nic nie da to przynajmniej będzie miło :-)
reklama
Podziel się: