reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
A wiecie coJa od 3 dni mam straszną ochotę na seks. Ale mój mąż, gdy usłyszał,że dzidzia jest malutka , powtarza" O nie! Niech jeszcze siedzi, niech rośnie" I nie da sobie wytłumaczyć, że sperma działa w 38, 39 tygodniuMówi: poczekaj trochę - a po porodzie chyba też nie mozna przez 6 tyg.
Tu naturalne metody wywołania porodu
porod
Tu naturalne metody wywołania porodu
porod
Dzieki dziewczynki za gratulacje,raabit,mam nadzieje,ze Cie nie przestraszyłam,bo na pewno o to mi nie chodzilo.Zreszta jak masz juz dzieciątko przy sobie,to uwierz,o bólu sie nie myśli,czujesz sie ogromnie szczęśliwa.Jesli szpital oczekuje od Ciebie,zebys zajela sie dzieckiem to po prostu warto zorganizować sobie jakies bliskie osoby,ktore pomogą.Glowa do góry,na pewno bedzie dobrze
reklama
raabit ja sie z mezem juz za to dawno ostro wzielam i nic i dochodze do wniosku takiego jak inne dziewczyny jak maly zdecyduje sam ze chce wyjsc to wyjdzie w wczesniej to mozemy robic co chcemy a i tak sie nie ruszy
odnosnie schodow to nam polozna mowila ze tylko wychodzenie po schodach dziala a nie schodzenie
odnosnie schodow to nam polozna mowila ze tylko wychodzenie po schodach dziala a nie schodzenie
Podziel się: