reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

mloda babka 44lata skonczy we wrzesniu,ale czasem to wolalabym miec starsza i zacofana przynajmniej komp nie bylby caly czas zajety:tak:

reklama
:-D:-D:-D:-D Claudi, no co ty!! stara i zacofana ???dopiero by cie wkurzala!marudzila, zapominala i takie tam, chyba lepiej taka mloda jeszcze, kumata.

No to co z tym przepisem na kawkę mrożoną??

Ja zaraz sobie jadło do domu zamówię na tel., bo skoro Julki nie ma to nie gotuję :-)

czesc Dziewczynki:)
najlepsze zyczonka dla Solenizantek.mysle ze najbardziej aktualne zyczonka to udanych,bezbolesnych,krociutkich,wymarzonych porodow:tak:
mnie sie ostatnio nic nie chce.wymyslam sobie jakies bezsensowne zadania np.w ciagu 2tyg umylam 2razy okna bo denerwuja mnie slady po kazdym deszczu chyba nie jestem normalna:no: .ciagle tylko sprzatam choc w domu czysciutko ale wciaz mi sie wydaje ze chcialabym miec tak na blysk ze jak wroce ze szpitala to mucha nie siada.haha:-Dtylko ze do szpitala to mi jeszcze daleko.ale jakos nic poza tym mi sie nie chec robic.doaslownie nic.no moze tylko podjadac bo ostatnio to sie ze mnie maszynka do jedzenia zrobila:wściekła/y:
zajrze tu pozniej jak sie sprawy w Waszych brzuszkach maja.oby bezbolesnie.trzymajcie sie Mamuski

Mrozik nie podaje swojej recepty no to ja podam swoja.
Jak studiowalam dorabialam sobie kiedys we wloskiej lodziarni, a wiec:

najpierw taki dluugi puchar, do srodka dwie wielkie kule lodow waniliowych albo smietankowych, potem wczesniej dobrze schlodzona kawa z ekspresu, wlewamy powoli do tych kulek, potem bita smietana na gore i czekolada w proszku, mozna dodac kostki lodu zeby byla zimniejsza, i tyle

Aneta z tym sprzataniem to dokladnie mam tak samo, ostatnio ciagle bym sprzatala, juz nie wiem co wymyslec, kupilam wczoraj spray do skory i wezme sie za moja sofe i pufy, wczoraj we wszystkich szafach poukladalam, sprawia mi to wielka radosc, nie ma co..

Mniam!!!!
Niestety nie dla mnie na razie takie frykasy...ale nadrobię później!

A ja dzisiaj w akcie desperacji wysprzątałam na błysk kuchnię, pomyłam szafki, itp..wszystko oprócz okna. Bo skoro i tak nie mam rozwarcia to co mi grozi??
A za tydzień zacznę ostro sprzątać i spacerować o raz zażywać sexu.

reklama
Naur a co sobie zamawiasz do jedzonka ??
Ja nie mam pomyslu na obiad dzisiaj, moze gulasz,nalesniki, moze spaghetti??, pizza??hm.... moze pizza, to ostatnie dni kiedy mozna sobie poszalec z jedzonkiem

Do góry