reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Naur jeśli masz sie męczyc to faktycznie ZZO bedzie bardzo ważne! :tak: a ja sie zastanawiam czy przy cesarce jest wybór czy sie chce znieczulenie ogólne czy takie od pasa w dół? a jesli tak to które lepsze? :sorry2::baffled:

Mrozik fajny ten przepis na kawke! :tak: istna bomba kaloryczna :-)

reklama
Pizzeria Tino mniam mniam :tak: ale dzisiaj chyba poprzestane na własnoręcznie zrobionych naleśnikach, bo już sie nastawiłam :tak:

aaaaaaaaaaaaaaaaaale się rozpisałyście:szok::-D

Ja też mam ostatnio szał porządków:tak: nawet okna już umyłam:szok::rofl2:oczywiście uważając na siebie:tak:dziś poprałam tym razem już chyba naprawdę ostatnią partię ciuszków:eek:;-)i skarpeteczki które zamawiałam przez allegro i właśnie dziś przyszły:tak:śliczniutkie:-DRobię co mogę że by nie myśleć o tych wszystkich dolegliwościach...

Naur ja mam skurcze mniej więcej co godzinę niby nie są aż tak BARDZO bolesne ale dostaję przy nich jakiś dreszczy:eek: i wogóle dziwnie się czuję do tego mam bóle jak na okres chwilami bardzo uciążliwe:szok:;-)i ból krocza(!!!) no a do tego maluszek strasznie się na dół pcha:baffled:
Jak miło że Wy też pijacie kawę :tak::-Dja uwielbiam kawkę w każdym wydaniu i słyszę tu od znajomych że mogę zaszkodzić dziecku:wściekła/y::szok::rofl2:Naur chyba wypróbuję Twój przepis:-)

Czarnula serdeczne życzenia!!! Zdrówka i spełnienia marzeń!!! :-D

wiecie co sobie pomyslałam właśnie? przecież Claudi nie ma tak najgorzej z teściową, bo babka Jej pewnie nie rozumie, jak mówi czy pisze po polsku. Może sobie ulzyć mruczą po polsku pod nosem a i tak teściówka nie bedzie wiedziała o co chodzi...:shocked2:

Mrozik ta twoja kawa mrozona to mi sie jakas smaczniejsza wydaje, musze sobie sprobowac ta twoja recepte:tak:

Naur
nalesniki?? taki byl jeden z moich pomyslow na dzis , i tak nasluchalam sie przedchwila o tych nalesnikach ze chyba tez sobie zrobie, ale z sosem truskawkowym, miele truskawki z jogurtem i smietana i cukrem, tylko ze u ciebie Naur to nie da rady, wiem, ja to raczej tez powinnam z tymi slodkosciami przystopowac bo juz 14 a moze tearz i wiecej na plusie:baffled:

Antylopka
takie krokiety tez uwielbiam, ale fakt, duzo roboty, tylko u mnie to jest tak ze jak sie upre na cos to po trupach a do celu,pewnie bym stala zgarbiona z brzuchem przy patelni i pichcila, ale dzis tylko nalesniki i sosik

Musimy sobie dogadzać, póki jeszcze mozemy! potem jak bedziemy karmić nasze skarby to już tak dobrze nie bedzie :tak:

Gosia ty masz skarpetki z allegro, to wiadomo ze lepiej wyprac , ja kupilam nowe myslisz ze tez lepiej by bylo prac??bo pomyslalam sobie ze skarpetki to skarpetki, do tego nowe to chyba nie jest konieczne

Antylopka
z tesciowa to ja tak mam, on nie rozumie po polsku ani po niemiecku, czasami gadamy o nieladnych rzeczach kolo niej kiedy mamy z Carlo glupawke , to sprawia ze mamy jeszcze wieksza glupawke bo ona nic nie rozumie, a jeszcze lepiej jak jego tata jest obok , dopiero jest smiesznie:-D

reklama
Ola ja prałam wszytko! czy nowe czy używane łącznie z nową pościelą która była zapakowana :tak: ale każdy robi jak uważa :tak:

Do góry