reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Naur jeśli masz sie męczyc to faktycznie ZZO bedzie bardzo ważne! :tak: a ja sie zastanawiam czy przy cesarce jest wybór czy sie chce znieczulenie ogólne czy takie od pasa w dół? a jesli tak to które lepsze? :sorry2::baffled:

Mrozik fajny ten przepis na kawke! :tak: istna bomba kaloryczna :-)

reklama
Pizzeria Tino mniam mniam :tak: ale dzisiaj chyba poprzestane na własnoręcznie zrobionych naleśnikach, bo już sie nastawiłam :tak:

aaaaaaaaaaaaaaaaaale się rozpisałyście:szok::-D

Ja też mam ostatnio szał porządków:tak: nawet okna już umyłam:szok::rofl2:oczywiście uważając na siebie:tak:dziś poprałam tym razem już chyba naprawdę ostatnią partię ciuszków:eek:;-)i skarpeteczki które zamawiałam przez allegro i właśnie dziś przyszły:tak:śliczniutkie:-DRobię co mogę że by nie myśleć o tych wszystkich dolegliwościach...

Naur ja mam skurcze mniej więcej co godzinę niby nie są aż tak BARDZO bolesne ale dostaję przy nich jakiś dreszczy:eek: i wogóle dziwnie się czuję do tego mam bóle jak na okres chwilami bardzo uciążliwe:szok:;-)i ból krocza(!!!) no a do tego maluszek strasznie się na dół pcha:baffled:
Jak miło że Wy też pijacie kawę :tak::-Dja uwielbiam kawkę w każdym wydaniu i słyszę tu od znajomych że mogę zaszkodzić dziecku:wściekła/y::szok::rofl2:Naur chyba wypróbuję Twój przepis:-)

Czarnula serdeczne życzenia!!! Zdrówka i spełnienia marzeń!!! :-D

wiecie co sobie pomyslałam właśnie? przecież Claudi nie ma tak najgorzej z teściową, bo babka Jej pewnie nie rozumie, jak mówi czy pisze po polsku. Może sobie ulzyć mruczą po polsku pod nosem a i tak teściówka nie bedzie wiedziała o co chodzi...:shocked2:

Mrozik ta twoja kawa mrozona to mi sie jakas smaczniejsza wydaje, musze sobie sprobowac ta twoja recepte:tak:

Naur
nalesniki?? taki byl jeden z moich pomyslow na dzis , i tak nasluchalam sie przedchwila o tych nalesnikach ze chyba tez sobie zrobie, ale z sosem truskawkowym, miele truskawki z jogurtem i smietana i cukrem, tylko ze u ciebie Naur to nie da rady, wiem, ja to raczej tez powinnam z tymi slodkosciami przystopowac bo juz 14 a moze tearz i wiecej na plusie:baffled:

Antylopka
takie krokiety tez uwielbiam, ale fakt, duzo roboty, tylko u mnie to jest tak ze jak sie upre na cos to po trupach a do celu,pewnie bym stala zgarbiona z brzuchem przy patelni i pichcila, ale dzis tylko nalesniki i sosik

Musimy sobie dogadzać, póki jeszcze mozemy! potem jak bedziemy karmić nasze skarby to już tak dobrze nie bedzie :tak:

Gosia ty masz skarpetki z allegro, to wiadomo ze lepiej wyprac , ja kupilam nowe myslisz ze tez lepiej by bylo prac??bo pomyslalam sobie ze skarpetki to skarpetki, do tego nowe to chyba nie jest konieczne

Antylopka
z tesciowa to ja tak mam, on nie rozumie po polsku ani po niemiecku, czasami gadamy o nieladnych rzeczach kolo niej kiedy mamy z Carlo glupawke , to sprawia ze mamy jeszcze wieksza glupawke bo ona nic nie rozumie, a jeszcze lepiej jak jego tata jest obok , dopiero jest smiesznie:-D

reklama
Ola ja prałam wszytko! czy nowe czy używane łącznie z nową pościelą która była zapakowana :tak: ale każdy robi jak uważa :tak:

Do góry