reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Która się ze mną lekkiej kawki napije? :-):happy2: Ja niestety do kawki tylko bezcukrowe sucharki mam:baffled: ale dam radę!
Chyba mnie głupawka łapię...:rofl2::crazy::rofl2:

Magda Julka tak miała jakiś czas temu, że tylko temp. bez niczego, ale potem wyszło że to gardło. Ostre wirusowe zapalenie. Ale po 3 dniach już ozdrowiała a po 5 wyszła na spacer.

Co do golenia, to jak sie raz ogoliłam to teraz tylko poprawiam co jakieś 3 dni, to już łatwo i bez lusterka, na czucie to robię i jest spoko. A nawet pedikiur sama sobie robię :tak:

A bóle jak na okres, to niby mają być od rozwierania i skracania, ale ja takie mam a nic się nie rozwiera :wściekła/y:

Ja właśnie podjęłam decyzję o zmianie szpitala (na Wojewódzki, to inf. dla Trójmieszczanek) na taki gdzie mają ZZO i to za darmo, wg zapotrzebowania podczas porodu.
Wcześniej myślałam, że dam radę bez, ale skoro znowy mam żelazną szyjkę to czeka mnie pewnie morderczy poród i wolę mieć ZZO w odwodzie jakby co. :eek:

reklama
Naur - ja bym się z chęcią kawki napiła, ale preferuję tylko z ekspresu z dużą ilością spienionego mleka :-D. U rodziców niestety nie mam jak jej zrobić :no:. Najlepiej to mi teraz smakuje kawka mrożona, nawet się nauczyłam ją robić i mi bardzo smakuje :-)

Haha z checia sie przylacze do tej kawki Naur bo tez wlasnie sobie zrobilam, bezkofeinowa, bez cukru i bez mleka, w przeciwienstwie do ciebie mam wielkiego paczka i ciastko z jablkami.....a sucharki, tez sa dobre:tak:, bedziesz lepsza laska

Bardzo dobrze ze sie zdecydowalas na zmiane szpitala, skoro z tym znieczuleniem taka historia to pewnie ze lepiej, u mnie znieczulenie kosztuje wszedzie tak samo i to 100%:-(

Ola widzę, że zaczełaś dzisiaj 39 tydzień:-):-) ale ten czas zapiernicza.Nic sie nie martw juz za niedługo utulisz swojego maluszka i ani sie obejrzymy a bedziemy sie tu wymieniac kiedy sie pojawia pierwsze ząbki i pierwsze słowa:-):-)

no ja niestety musze na dluzsza chwile zniknac bo tesciowa chce grac wiec znow zablokuje kompa na pare dobrych godzin,normalnie nastepne zaskurniaki wydam na laptopa bo inaczej zwariuje.milego dnia odezwe sie pozniej

reklama
Do góry