Hej dziewczynki

Dawno mnie nie było,ale niestety kompa nadal brak:-(i jak tylko ktoś urzyczy to jestem

Troszke zajęło mi nadrobienie tego co napisałyście przez ten czas:-)ale miło wiedziec ze wiekszosc problemów dotyka wsztystkie z nas

Ja byłam dzisiaj na wizycie u ginka i okazało sie ze mam niedobry wynik wymazu i musze brac antybiotyk:-(ale skoro ma pomóc...
Powiedział mi tez ze 19 lipca bede już "donoszona" i moge rodzic,dzidzia nadal głową do dołu,rozpycha sie niemiłosiernie,czasami mam tak niesymetryczny brzuch ze wstydze sie po ulicy isc-wypycha mi posladki i kolana

Problemy ze snem tez mam,czasami sie obudze i nie moge zasnac przez 2-3 godz,masakra:sick:
Jesli chodzi o obnizenie sie brzucha to jeszcze tego u siebie nie zauwazylam ale z tego co wiem to nie u każdej ma miejsce

moja kolezanka urodzila w 39 tyg i nie obnizyl jej sie brzuch,wiec nie czekam niecierpliwie na to zjawiasko ;-)
U nas juz prawie wszystko gotowe-torba spakowana,łóżeczko stoi,przybory kupione,ubranka poprane i poprasowane,wszystko i wszyscy czekają na dzidziusia:-)Brakuje paru drobiazgów-masci do pupy i na sutki,podkladów i ceratki
wiekszosc na szczescie juz za nami

Troszke sie rozpisałam a tak naprawde nic sensownego

czasem trzeba podzielic sie z kims nadmiarem wrazen