reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Dziekuje za miłe przywitanie:) to może teraz cos o sobie napisze:tak: Mam na imię Madlin -wiem dziwnie ale tatus wybierał mi imie:p Mam 27 lat jeszcze:-)
Jest to moja piewsza ciąża .W związku małżeńskim od 2 lat prawie:-) A teraz czekamy na naszego skarbka Williama. Obecnie mieszkamy w małej wiosce koło Birmingham. Obecnie nie pracuje i przez najbliższe 3 lata moim pracodawcą bedzie mój syn;-) Jestem szczęcliwa mogąc do Was dołączyć.Hmm o mnie to chyba wszystko;-)

A ja nie jade do Polski:sick:, bo to bylo tak, rodzice Carlo jechali z nami do Polski do moich rodzicow, pogadac, poplanowac i takie tam, no i oni teraz nie moga, a potem to ja nie moge!!!!!wiec jesli w przyszlym tygodniu nie pojada to sami pojedziemy, koniec! . Ciagle tak jest!!Oni jada samochodem wiec sobie moga kiedy chca , ja samolotem-chyba zapominaja:wściekła/y:Oni mysla ze ja sie bede ciagle dopasowywac i bulic miliony za rezerwacje biletu:eek:

Ide do banku , bo mam centa w portfelu a dzis wizyta, ostatnio za to szczegolowe USG zaplacilam 120 euro:szok::szok:, ale kasa zwraca mi po 2-3 tygodniach, taki maja system:baffled:

Ojeju Ola - faktycznie niezłe pieniążki sobie życzą. Ale dobrze że zwracają bo jak przeczytałam to zrobiłam tak :szok:.
Madeline - a męża masz Polaka czy obcokrajowca? (fuj, nie lubię pisać tego słowa, jakoś takie niesympatyczne...). Dawno temu wyjechałaś z Polski?

mrozik_j mężusia mam polaka:) dawno hmm jestesmy w Anglii prawie dwa lata.A wczesniej z racji mojego pochodzenia mieszkalismy w Niemczech. A pochodzimy oboje ze Sląska:tak:W Polsce nie mieszkamy ponad 4 lata;-) A Ty też na obczyźnie??

Nie , ja sobie siedzę w kraju;-). Ale poważnie się zastanawiam czy nie wyjechać jak bobasek będzie miał roczek. Już mi sił brakuje do tej polityki :-D:szok:. Poza tym większość znajomych powyjeżdżała - większość do Anglii i Irlandii

mrozik_j jestem w miare obeznana co do tej Polskiej polityki i powiem że za niedługo to w rosji bedzie lepiej niż u nas:-( przykro jest o tym mówić że na obczyźnie jest lepiej. A już nie mowie co do tym porodów cesarskich wymyslili... Chore!!!! W Anglii matki kobiety w ciąży mają tyle przywilejów że szok sama się dziwiłam. W szpitalach jest po prostu super swietna ekipa położne. Nie ma czegos takiego jak brak miejsca czy cos w tym rodzaju... Wiem wiele o poronieniach sama przeżyła już 2:( Jeden w polsce gdzie naprawdę było strasznie ja z cieknącą krwią po nogach wszędzie musiałam isc przez pół spitala pół przytomna z bólu i wycieku krwi bo nie mieli mnie jak przewiesc czy przeniesć. A ludzie patrzeli się na mnie i na M jak na obcych... I drugie przeżyłam własnie w Anglii gdzie spotkałam się z troska oj nie wspominam tego bo aż cos mi się robi na duzy:(
[*]
[*]...najważniejsze że teraz jest wszystko super:)

reklama
natalka_25 Wiesz jak się czegos bardzo pragnie to znajdzie sie siłe i odwage a my z M juz od dawna planowalismy potomstwo ale przeciwnosci losu były silniejsze. Teraz dotrwałam do 25Tc z wynikami badań B.dobrymi i w ogóle że sama jestem z siebiie dumna a co dopiero mój M:)A napisałam Ci na Ruchy dzidzi pare odpowiedzi może Cię troszke uspokoją:):-)

Do góry