reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witam,dzis nastorjek mi dopisuje,bo mamy z mężem trzecią rocznicę ślubu...ale ten czas zleciał.Wieczorem kolacja w restauracji:-)

reklama
Madeline - strasznie częste teraz te utraty ciąży są, normalnie szok. Co rusz się o tym słyszy, jakby każda kobieta przez to przeszła. A z ta opieką to jest różnie. Ja nie mam co narzekać. Trafiłam naprawdę w dobre ręce. Pielęgniarki tez były strasznie miłe, aż trudno uwierzyć.
Teraz już jesteśmy daleko i wierze że będzie dobrze

Syska - najlepsze życzonka rocznicowe dla ciebie i męża. Udanej kolacyjki życzę. Oby humor dobry został już na stałe :tak:
A ja jutro się wybieram na coś włoskiego do knajpki i na bar sałatkowy, mniam:-).
Któraś z was pisała że ma m jak mama. Ja też niedawno kupiłam i jest tam ciekawy przepis na koktail z ogórka i pietruszki. Jak wypróbuje to napisze przepis ;-)

Oj tak jest tego coraz wiecej smutne to strasznie kurcze kiedys tego nie było:dry: Czasem naprawdę można trafić na swietny personel w Polsce. Lecz nie zawsze ;/ Znam kilka przypadków gdzie nawet przez brak miejsc prosili o podpisanie czegos w stylu NIE ZGADZAM SIĘ NA HOSPITALIZACJĘ... hmm a tu cos na prawde niebezpiecznego;/ Różnie bywa.

Madeline jestes kolejnym przykladem na to ze nie nalezy tracic nadzieji:tak:, czasami slysze jak kobiety sie zalamuja po poronieniu i nie chca wiecej zachodzic w ciaze i przechodzic tego samego, uwazam ze to zrozumiale, jednak z czasem zawsze powinna pojawic sie nadzieja, bo kolejnym razem moze sie udac, tak jak tobie-gratuluje i zycze zdrowka robaczkowi:tak:

Syska gratulacje z okazji 3 rocznicy!!!

A ty Kira tez mialas rocznice, jakos te watki sie pokryly i umknelo z pamieci Gratulacje z okazji 7 rocznicy!!!

Ach mnie zgaga męczy STRASZNA od 2 dni. Nie miałam tego wcześniej:no:

Dziewczynki naszym bobaskom juz nic sie złego nie przytrafi. Do 20 tyg mówi się o poronieniu późnym.A później wszystko zalezy od tego jak dbamy o siebie. Skoro dzieciątko przezyło ponad 20 tyg i na usg jest wszystko ok, to co moze sie stać?
Czasami martwie sie ,że nie czuje kopniaków. Mój Artur mówi: ja pokopie 2 godz ( gra w nogę) i juz nie mam siły, a co dopiero taki maluch.:-)Myślę, żę to świetne porównanie.

MROZIK mam juz tę komodę. Ma 4 szuflady, ale juz zapchane:-( ( rzeczy dzidzi)

Wiecie co zauwazyłam:w taki senny dzień jak dzisiaj , pochmurny, bez słońca bobasek rusza się mniej jest spokojniejszy:-)A jak jest u WAS?

reklama
Do góry