reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Syska gratuluje trzeciej rocznicy ślubu! Wszystkiego dobrego dla Was, dużo szczęścia i miłości!!!!
Madeline dzięki za odpowiedz co do ruchów, mcie racje kobitki szybko sie poddaja ja Tobie i nam wszystkim życze duzo zdrowka!!!
Sylwia u mnie też tak jest ztymi ruchami mały też dziś mało sie kręcił ale może to zależy od pogody bo u nas taka sobie... też sie tym martwie...
Ja w niedziele mam pierwszą rocznice ślubu, ale dzis jakoś humorek mam kiepski...:-(

reklama
Ale sie dzis kobitki rozpisały :-)
witam Cię Madeline serdecznie i życze powodzenia i wiary,musisz wierzyć że wszytsko będzie dobrze,jesteśmy z Tobą :-)

Dzięki mrozik i Naur za porady co do staniczka,zatem sobie zakupie jak najszybciej ;-)

Moje małe "ono" kopie mnie coraz czesciej,chociaz dzisiaj tez jakies spokojne,pewnie ta pogoda taka senna i wcale mu/jej sie nie chce ;-)
Natalko nie martw sie tak tymi ruchami,z tego co piszesz to czujesz tyle co ja,a dzidzius nie moze co chwile dawac o sobie znac,bo on tez sobie smacznie spika bo mu w brzuszku milutko jest;-) no i jak juz pisalam wczesniej o tym co mi lekarz powiedział ze bobo jest jeszcze malutki i czasem moze kopnie w lozysko a my tego nie odczuwamy,czujesz kopniecia kilka razy w ciagu dnia wiec na pewno jest wszystko dobrze i nie zamartwiaj sie,bo bobo tez sie wtedy martwi:tak: buziaki

Syska ogromniaste gratulacje z okazji 3 rocznicy,zycze Wam wiele szczescia i miłosci

oj a stało się cos?wykrzycz sie tutaj jeśli masz potrzebe, my to zrozumiemy. a na poprawe humorku wejdz sobie na jakies strony z ubrankami dzieci i pooglądaj,mi to pomaga:-) a najlepiej to się połoz albo nawet zdrzemnij.

o jejkuuuuuuuuuu mój suwaczek wreszccie przeskoczył na 6 okienko :-) :-) :-) :-) :-) :-) kurcze ja tu jestem jedna z ostatnich w sierpniu,wy juz bedziecie po a ja bede paznokietki z nerwow obgryzac :-D :-D:szok: :szok:

Nie nawet niechce mi sie na ten temat gadać i pisać może później.
ja też lubie oglądac ubranka nawet mam ochote jutro pójść i coś kupić ale jak mam taką ochote to każdy z mojego otoczenia mi to odradza bo przesądy niewiem co ja mam na ten temat mysleć. Troche mąż mnie denerwuje a szkoda gadać:wściekła/y:
Staram sie niedenerwować dla dobra dzidzi bo ono jest traz najważniejsze!!!
Kasiu nie martw sie ja ma termin na 13 sierpnia mam nadzieje ze szczęliwy a czasem tak bywa ze dzidzia z dwa tygodnie po terminie sie rodzi i mozesz nie byc ostatnia. Ja mam przeczucie ze u mnie bedzie to pączatek sierpnia.
Napiszcie jak Wasze przygodowania czy zaczełyscie już jakieś?
Ja w przyszłym tygodniu mam malowanie w domku ścian wiec wyprowadzam sie na tydzień do mamy zeby niewdychać farby, na początku maluszek bedzie spał z nami w swoim łożeczku ale niechce póżniej juz bawic sie w remonty jak bedzie w domku.

Kasia nigdy nie wiadomo..hihi, żadna z nas nie ma pewności, ja liczę i lipiec i wrzesień jakby co.. a co do staniczka to proszę bardzo, chociaż jak patrzę na moje namioty to nazwałabym to raczej staniorem, hihihi.

Natalka głowa do góry, szkoda czasu na zły humor!

Syska gratuluję i zazdroszczę miłego wieczorku!!

Faktycznie sennie i zimno dzisiaj, mam nadzieję że w końcu będzie cieplej bo chcemy wyjechać na kilka dni nad jezioro do domku poodpoczywać.

ahahaha Naur lepiej nic nie mów,mi to 2 namioty by sie przydały,kurcze az dziewnie sie czuje z tak wielką "mleczarnia",wszystkie staniki za małe,a to jeszcze nie koniec :-D

Wy tu o namiotach, ja tez mam wielkie , a do tego wlasnie wrocilam od doktorka i jak weszlam na wage to sie przerazilam:szok::szok::szok:, 4 kilo do przodu w ciagu 4 tygodni!!!!!!!!!!!!!!¨¨:szok::szok::szok: tak mi super szlo, do dzisiaj-"krecha sie zalamala":-:)baffled:

Natalka, jutro bedzie lepszy dzien, kazda z nas ma doliny i depresje czasami:tak:

reklama
No dziewczynki nie przjmować się niczym wszystko jest super a pogoda się poprawi:) hehe
Z tymi michami pełnymi mleka to już mam dość bo co dzień zmieniam bluzki do spania bo leją jak nie wiem... A i są duże :) A M się cieszyyyy hehe:);-)

Do góry