reklama
Fajny ten leżaczek...ja tez zamówiłam na allegro ale hustawke....mozna ja regulować ja chce to siedzi a jak nie to sobie lęży na płaskozabawek przy niej nie było ale sama poprzywieszałam ....w końcu grzechotki sie przydały
My będziemy chrzcic pewnie w grudniu albo poczatek stycznia i jak tak czytam to też sie zastanawiam nad prezentem...
My będziemy chrzcic pewnie w grudniu albo poczatek stycznia i jak tak czytam to też sie zastanawiam nad prezentem...
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Właśnie sobie zdałam sprawę, ze mija rok od kiedy zaszłyśmy w ciąże. Ja 7 listopada. Nasze dzieciaczki są już z nami rok. Jak ten czas leci.
Racja..:-) Ja nie wiem kiedy "to" sie stało dokładnie bo nie pilnowałam kalendarzyka(a ciąży nie planowałam)pamiętam że jeszcze w andrzejki bawiłam sie w najlepsze a dzidzia juz była w brzuchu....o ciąży dowiedziałam sie na początku grudnia w 5 tyg....i dłłłłłłłłłłuuuugo byliśmy w szoku...ech wspomnienia to rzeczywiście juz rok
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
Ewelina nam to dopiero czas szyciej leci bo mamy już dwoje dzieci Ja prawdopodobnie zaszłam w ciąże 27 listopada:-)ech.... i pomysleć że z dwóch komórek powstała taka cudna istotka która sie do mnie słodko usmiecha wprost niedouwierzenia
Witam sierpniowe mamusie:-)
Już od dawna chciałam się do was przyłączyć.
Tymoteuszka urodziłam 6 sierpnia akurat w drugą rocznice naszego ślubu to był najpiękniejszy dzień w moim życiu Tymek ma już trzy miesiąc i jest cudownym chłopcem który mnie zadziwia każdego dnia.
Mój synek właśnie śpi a ja korzystając z okazji chciałam się przywitać;-)
Już od dawna chciałam się do was przyłączyć.
Tymoteuszka urodziłam 6 sierpnia akurat w drugą rocznice naszego ślubu to był najpiękniejszy dzień w moim życiu Tymek ma już trzy miesiąc i jest cudownym chłopcem który mnie zadziwia każdego dnia.
Mój synek właśnie śpi a ja korzystając z okazji chciałam się przywitać;-)
reklama
Podziel się: