reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
hej
Kasiu no to super może na dniach coś sie ruszy!!
ja to chyba bedę wrześniówką...oby tylko wszystko było ok
miłego dnia papa

czesc dziewczyny.

jejku coraz większe pustki:-(juz nas niewiele zostało,ja wczoraj jakos wpadłam a panike jak sobie wyobraziłam ze juz w kazdej chwili moge urodzic:szok:obawa przed porodem,przed tym co potem bedzie potem,czy juz jestem gotowa na to itp.ale chyba to normalne,mam nadzieje przynajmniej:baffled:

gdzie reszta dziewczyn??meldować się:-p

Hej, hej:-)

Natalka, Lidka - trzymam kciukasy:tak:, będzie dobrze!

Mnie tak mały skopał że mnie brzuchol boli od środka:happy2:, mały łobuz:-D już mógłby się szykować do wyjścia a nie harce odstawiać w ciasnym brzuszku mamusi:rofl2:

Kasia no przynajmniej masz już rozwarcie - teraz to już może pójść szybciutko i ani się obejrzymy będziesz się chwaliła na forum swoją córcią:-D

li_monka niedługo juz wszystkie bedziemy sie chaliły swoimi szkrabami.:-)wiesz na to rozwarcie tak nie patrze bo ile dziewczyn juz dawno mialo,a jeszcze tyle czekały:baffled:juz sie na nic nie nastawiam,poprostu czekam:-pbo zadnych szczegolnych objjawów nie mam

no tak nam to chyba nie pozostało nic innego jak czekać !!
czyżbyśmy tylko w trójeczkę zostały dziewczyny?

Limonka moje maleństwo tez sie nie chce uspokoić hihi choć przemawiam do niego jak tylko mogę to niestety codziennie rano mam niesamowitą gimnastykę w brzuszku :)

Aniulka mój to wyjątkowo aktywny się zrobił ostatnio, a taki grzeczniutki był przez całą ciążę:-p teraz jest mu chyba bardzo ciasno i się bidulek denerwuje:-D

Rozmawiałam właśnie ze swoją szwagierką, pytała o objawy powiedziałam że boli mnie krzyż i trochę brzuch jak na okres a ona na to że miała tak samo i poród był już następnego dnia, skurcze się pojawiły od razu co 10 minut:szok:, jejku ciekawe jak to się u nas potoczy:-)

Aniulka chyba faktycznie w trójke zostałysmy:eek:
li monka mi lekarz wczoraj powiedział ze jak sie u mnie zacznie to nie bedzie długo trwalo do samej akcji porodowej,czyli ze jak sie pojawia skurcze to bea to juz te i mysle ze u Ciebie i Ani tez tak bedzie,bo my jakies takie bezobjawowe jestesmy;-)

reklama
Witam, wszystkie przyszle mamy...

Mam nadzieje ze uda mi sie dolaczyc do Was i zostane mama jeszcze w tym miesiacu... bo bardzo bym tego chciala...:-)

Do góry