reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

miłej nocki życzę:)
wiadomości od Aanety23 będę przekazywać na bieżąco, od razu, jak tylko da znać co z Nią i Jej Małą.
KasiaWie mój lekarz też uważa, że wielu lekarzy zbyt szybko podejmuje dycyzję o wywoływaniu, kiedy wystarczy monitorować stan matki idziecka. Aaneta była w sobotę na kontroli i podjęli decyzję o wywoływaniu jutro.

reklama
Hej dziewczyny. Gratuluję ślicznych sierpniowych maluszków, a tym sierpniówkom, które są jeszcze 2w1 życzę szybkich bezbolesnych porodów.
Zaglądnęłam do Was w poszukiwaniu informacji czy Madziara już może urodziła. Macie od niej jakąś informację?

no to dziewczynki zegnam sie juz tak naprawde.sciakam Was mocno,badzcie dzielne i trzymajcie kciuki za mnie bo bardzo sa mi potrzebne.uciekam zjesc sniadanko,a potem juz tylko BrummBruumm do szpiatala. kurcze nie wyobrazam sobie tej pierwszej nocki tam bo nawet dzis praktycznie nie spalam juz z nerwow we wlasnym lozku.sciakam raz jeszcze i do uslyszenia:-)

AAneta trzymam kciukasy żeby wszystko przebiegło gładko i dzidzia szybko spotkała się ze swoją Mamusią:tak:

A mi wczoraj wieczorem ni z tego ni z owego odszedł czop:confused:, że to czop jestem w 100% pewna bo to była taka bardzo zbita przezroczysta galaretka:tak:, ale oprócz tego totalna cisza - mam nadzieję że może jakieś skurczyki się pojawią?
Chyba pomyję dzisiaj okna w całym mieszkaniu na zachętę:-D

hej
witam Was wszystkie ja nadal 2w1 dzisiaj wizyta u gin także okaże sie czy coś sie dzieje czy nie hehe wczoraj położna tylko dała mi do zrozumienia że moje maleństwo jest tak ruchliwe że chyba będzie po terminie :( a ja licze na to że lekarz mi dzis powie że coś sie ruszyło

Kasiad Madziara dawno sie nie odzywała i z tego co pamiętam to chyba jeszcze nie urodziła ale może to stare info.

Aaaneta23 trzymamy kciuki!!i czekamy na wieści

Kasia daj znać jak już bedziesz po wizycie

no i oczywiście WIELKIE GRATULACJE DLA MARCHEWECZKI I DLA KIRY ZA WYTRWAŁOŚĆ !!! WSZYSTKIEGO DOBREGO DZIEWCZYNY !!!

no i co od Natalki żadnych wieści??

witam po małej prerwie..........mój maluch -Miłosz- nie chciał przyjsc w terminie i po cesarce dnia 7 sierpnia pojawił sie na świecie.wazył 4300 i mierzył 59 cm.
Jak to mały lewek ciagle chce jeść

SYLA OGROMNE GRATULACJE DLA NOWEJ MAMY!

U nas fajna pogoda, zaczelam sprzatac kiedy malemu sie syrena wlaczyla, wiec wpadlam kobitki z kawka i niunia na cycu zajrzec co slychac.

Aneta
zycze powodzenia,latwego porodu i szybkiego powrotu do zdrowka

limonka super ze juz wylecial, to znaczy ze niedlugo przywitasz bobo, mi wypadl 3 dni przed porodem

A ja myslalam ze Natalka 100% rozdwojona bo tak dlugo jej nie bylo.Wazne ze dzidzia zdrowa i ktg ok, a bobo przywita mame kiedy bedzie chcial:tak:

Cześć!

Ja melduje nadal 2w1!przepraszam ze się nieodzywałam miała problem z netem:crazy::wściekła/y:. Dziękuje Wam bardzo za troskę.:-)
Brzuch boli nadal, kęgosłup mogłabym dalej tak wymieniać... jutro szpital z jednej strony się ciesze a z drugiej boje jak to bedzie. Musze jeszcze raz przepakować i sprawdzić torbe czy mam wszystko by się niedenerwować. Będe pisać do Kasi jak tam w szpitalu i co się dzieje. Niemoge uwierzyć ze to już jutro. Mam mieć wywoływanie mam nadzieje ze najpóżniej w czwrtek mały bedzie już z nami cały i zdrowy. Trzymajcie kciuki prosze!!!

Wszystkim nowym mamą gratuluje!!!!
Kira byłaś dzielna!
Lidka napisz jak u Ciebie samopoczucie?
Kasiu czekam na wieści co u lekarza.
Za wszytkie trzymam kciuki!!!

reklama
cześc dziewczynki:-) chciałam sie tylko zameldować, ze od wczoraj z Amelką jestesmy w domku:-) cieszymy sie bardzo i uczymy bycia ze sobą;-) mała jak na razie je, spi i robi kupsztale;-) była u mnie dzisiaj połozna i stwierdziła ze mam niezła mleczarnie ( wnocy sie zrobiła:szok:) ale ciesze sie, ze ją mam i że mała nawet nie marudzi;-)
poród był ciezki i jak dojde do siebie to opisze an na razie GRATULUJE WSZYSTKIM NOWYM MAMUSIOM A TYM, KTORE NADAL CZEKAJĄ ZYCZE SZYBKICH I LEKICH PORODÓW ORAZ POCIECHY ZE SWOICH MNALUSZKÓW:-):-D

zalegósci nadrobie jak juz bede mogła spokojnie na dupsko usiąść:sorry2:

Do góry