reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Janbor to super że malutka grzeczna i że masz dużo mleczka - tylko pozazdrościć:-), zaglądaj jak najczęściej i opisz poród w wolnej chwili:tak: (chociaż pewnie masz ich niewiele)

Pozdrowionka i dużo zdrówka dla Was!

reklama
nadal 2w1

Gratulacje Kira !:-D Biedaku nameczylas sie :szok:
I dla Ciebie Marcheweczka:tak:

Ja nic nie czuje:confused::no::wściekła/y: jestem wsciekla bo teraz jak jest Sebastian i dzidzia ma sie urodzic to wszystko sie cofnelo:angry:

Dzisiaj przygotuje kapiel goraca ze parowac bedzie i calym brzuchem w niej siedziec bede. Juz nie wiem co zrobic termin na niedziele a tatus zalamany:-(
Jak to nie pomoze to juz nie wiem:-(

ehh... tragedia :sad:

Elis rozumem Ciebie my tu tez czekamy po terminie i nic ale moze uwazaj z ta kapiela.
Janbor to masz super ze juz jestes z dzidzia w domku, trzymaj trzymaj kciukasy za te nierozdwojone!:-D

hej
ja już po wizycie i niestety nic nie zapowiada rychłego rozdwojenia :(
wiem tylko że szyjka sie nie zmienia i jak do 3.09 nie urodzę to mam sie stawić w szpitalu
bardzo mi smutno z tego powodu...
trzymam za was kciuki i myslę że i u mnie coś sie ruszy!!!

mam jeszcze pytanie czy któraś z was piła ten napar z liści malin bo ja mam ale nie wiem czy to coś daje czy nie

reklama
Czesc dziewczyny!

wzoraj byla u nas okropna burza a dzis nie mialam caly dzien czasu.
byłam dzis u lekarza,mam rozwarcie na poltora palca,wszystko jest juz gotowe do porodu i lekarz powiedzial ze teraz trzeba czekac:sorry2:moze byc dzis a moze byc za tydzien:szok:moja mała,okazala sie wcale nie taka mała,wazy podobno 3400 co jest dziwne bo 2 tyg temu wazyla 2300,no i ma podobno dłuuugie nogi-a to to po tatusiu:sorry2:ja po tej wizycie odczuwam jakies bóle ale nie wiem czy to mała sie tak rusza ze bola mnie wnetrznosci czy to jakies skurcze:baffled:

Natalka i lidka powodzenia jutro,trzymam za was kciuki!!!!!!
Aneta ja tam nie wiem jak ma byc,nie miałam zamiaru Cie denerwowac,ale myslalam ze to znou jakis lekarz konował,ostatnio pełno ich było o czym sie przekonały nasze dziewczyny i myslalam ze poprostu to olewa,ale skoro jest wszystko ok to dobrze:tak:zycze Ci powodzenia,oby posżło jak najszybciej i jak najmniej boleśnie!!

Do góry