reklama
nadal 2w1
Gratulacje Kira ! Biedaku nameczylas sie
I dla Ciebie Marcheweczka
Ja nic nie czuje jestem wsciekla bo teraz jak jest Sebastian i dzidzia ma sie urodzic to wszystko sie cofnelo
Dzisiaj przygotuje kapiel goraca ze parowac bedzie i calym brzuchem w niej siedziec bede. Juz nie wiem co zrobic termin na niedziele a tatus zalamany:-(
Jak to nie pomoze to juz nie wiem:-(
ehh... tragedia
Gratulacje Kira ! Biedaku nameczylas sie
I dla Ciebie Marcheweczka
Ja nic nie czuje jestem wsciekla bo teraz jak jest Sebastian i dzidzia ma sie urodzic to wszystko sie cofnelo
Dzisiaj przygotuje kapiel goraca ze parowac bedzie i calym brzuchem w niej siedziec bede. Juz nie wiem co zrobic termin na niedziele a tatus zalamany:-(
Jak to nie pomoze to juz nie wiem:-(
ehh... tragedia
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Elis rozumem Ciebie my tu tez czekamy po terminie i nic ale moze uwazaj z ta kapiela.
Janbor to masz super ze juz jestes z dzidzia w domku, trzymaj trzymaj kciukasy za te nierozdwojone!
Janbor to masz super ze juz jestes z dzidzia w domku, trzymaj trzymaj kciukasy za te nierozdwojone!
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
hej
ja już po wizycie i niestety nic nie zapowiada rychłego rozdwojenia
wiem tylko że szyjka sie nie zmienia i jak do 3.09 nie urodzę to mam sie stawić w szpitalu
bardzo mi smutno z tego powodu...
trzymam za was kciuki i myslę że i u mnie coś sie ruszy!!!
ja już po wizycie i niestety nic nie zapowiada rychłego rozdwojenia
wiem tylko że szyjka sie nie zmienia i jak do 3.09 nie urodzę to mam sie stawić w szpitalu
bardzo mi smutno z tego powodu...
trzymam za was kciuki i myslę że i u mnie coś sie ruszy!!!
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Hej!
Ja nadal 2w1. Jutro szpital trzymajcie kciuki za mnie i za Lidzie!
Damy znać co i jak!
Ja nadal 2w1. Jutro szpital trzymajcie kciuki za mnie i za Lidzie!
Damy znać co i jak!
reklama
Czesc dziewczyny!
wzoraj byla u nas okropna burza a dzis nie mialam caly dzien czasu.
byłam dzis u lekarza,mam rozwarcie na poltora palca,wszystko jest juz gotowe do porodu i lekarz powiedzial ze teraz trzeba czekacmoze byc dzis a moze byc za tydzienmoja mała,okazala sie wcale nie taka mała,wazy podobno 3400 co jest dziwne bo 2 tyg temu wazyla 2300,no i ma podobno dłuuugie nogi-a to to po tatusiuja po tej wizycie odczuwam jakies bóle ale nie wiem czy to mała sie tak rusza ze bola mnie wnetrznosci czy to jakies skurcze
Natalka i lidka powodzenia jutro,trzymam za was kciuki!!!!!!
Aneta ja tam nie wiem jak ma byc,nie miałam zamiaru Cie denerwowac,ale myslalam ze to znou jakis lekarz konował,ostatnio pełno ich było o czym sie przekonały nasze dziewczyny i myslalam ze poprostu to olewa,ale skoro jest wszystko ok to dobrzezycze Ci powodzenia,oby posżło jak najszybciej i jak najmniej boleśnie!!
wzoraj byla u nas okropna burza a dzis nie mialam caly dzien czasu.
byłam dzis u lekarza,mam rozwarcie na poltora palca,wszystko jest juz gotowe do porodu i lekarz powiedzial ze teraz trzeba czekacmoze byc dzis a moze byc za tydzienmoja mała,okazala sie wcale nie taka mała,wazy podobno 3400 co jest dziwne bo 2 tyg temu wazyla 2300,no i ma podobno dłuuugie nogi-a to to po tatusiuja po tej wizycie odczuwam jakies bóle ale nie wiem czy to mała sie tak rusza ze bola mnie wnetrznosci czy to jakies skurcze
Natalka i lidka powodzenia jutro,trzymam za was kciuki!!!!!!
Aneta ja tam nie wiem jak ma byc,nie miałam zamiaru Cie denerwowac,ale myslalam ze to znou jakis lekarz konował,ostatnio pełno ich było o czym sie przekonały nasze dziewczyny i myslalam ze poprostu to olewa,ale skoro jest wszystko ok to dobrzezycze Ci powodzenia,oby posżło jak najszybciej i jak najmniej boleśnie!!
Podziel się: