reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

:-)Gratulacje dla wszystkich rozdwojonych mam juz straciłam rachube, która z dziewczyn kiedy urodziła ale mam nadzieje że mi to wybaczycie.:-)
A dziś gratuluje w szczególności Kirze bo ona naprawde była dzielna tyle wyczekiwania i w koncu ma swego synusia przy sobie. Trzymaj sie Kochana niech Adaś chowa się w zdrowiu :-):-):-):-)

reklama
lidka, pinka dajcie znac jak tam wasze nastroje przed jutrem i jakie sa plany co do waszego pobytu w szpitalu.czy tylko ja bede miala wywolywany porod???

ja do szpitala pojutrze ide....
Maly ma jeszcze prawo sie sam zdecydowac dzis w nocy lub jutro czy wychodzi czy nie....

natalka sie nie odzywa od rana, a miala dac znac po ktg...

kasiu
moj lekarz twierdzi ze inni lekarze przesadnie panikuja wysylajac dziewczyny od razu do szpitala.ufam ze wie co robi. choc przyznam ze troszke sie denerwuje o moja mala.w kazdym razie jutro juz mnie nie wypuszcza.to jest pewne.
bede przesylac wiadomosci do antylopki jak to wyglada z tym wywolywaniem bo jak dotad takich przypadkow chyba nie mialysmy wsrod naszych sierpniowek

ciekawa jestem jak tu wroce ile nowych dzieciaczkow bedzie na swiecie.:tak:
to juz w sumie koncowka sierpnia .juz niedlugo wszystkie bedziemy w komplecie haha.
trzymajcie sie dziewczyny .przesylam mnostwo usciskow na ten czas kiedy mnie nie bedzie i pomyslnych porodow zycze:) papaaaaaaa

reklama
KIRA gratulacje!!:happy2: Twardzioch z Ciebie!;-) super.. napisz co u ciebie i jak malenstwo no i oczywiscie pokaz zdjecia.
Pozdrawiam wszystkie sierpniówki

p.s. sama urodziłam się 8 sierpnia '85r:tak: dlatego do was zaglądam..

Do góry