reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

ogromniaste gratulacje dla sierpniowych mamusiek! i tych 2w1 życzę wytrwałosci i bezbolesnego porodu a potem to już tylko pociechy z dziecka!:-):-)

reklama
Gosia i Ola przecudowne te wasze bobaski:-)ja juz te chce swojego miec:-(

Byłam dzis u lekarza i....nie było go:wściekła/y:karteczka pisala ze dzis nie przyjmuje,tylko jutro,no i zas musze jutro jechac:dull:no i dalej nic nie wiem:-(

kira- najserdczniejsze gratulacje z okazji narodzin
synka niech rosnie zdrowy i przyniesie wam
dużo radosci
byłas bardzo dzielna kira teraz odpoczywaj i naciesz sie synkiem:-)

Antylopka wlasnie rozmawialam z moją kuzynką, która mi powiedziała ze ona nie miała zadnych bóli ani skurczów przepowiadajacych,poprostu siedziala i jak wstała to cos ją lekko zakłuło w dole brzucha i odeszły jej wody,wiec u nas jest nadzieja ze bedzie tak samo;-)

a co z Natalka??

Silunia wiadomosc na priv ci wyslalam

Kasiu
juz niedlugo bedziesz tez tulic maluszka:tak:, warto czekac.

Antylopka
nieliczne niedlugo beda tez z maluchami i wtedy zaczniemy razem dzielic sie radami i problemami

GRATULACJE WSZYSTKIM ROZDWOJONYM JUŻ SIERPNIÓWKOM !!! :tak::-):tak:KIRA...TOBIE W SZCZEGÓLNOŚCI !!!:-)
dzielne jesteście dziewczyny....będziemy z Was brać przykład My październikówki ;-)

reklama

KIRA NARESZCIE.OOOOOOGROMNE GRATULACJE MAMUSIU:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

GRATULACJE TAKZE DAL MARCHEWECZKI

gosiu
przesliczny dzidzius:)))))))))))az milo patrzec

pinka no to widze ze nie tylko mnie czeka dzis nerwowa nocka.ja ide na 8rano:szok: i podlacza mi balonik a nastepnego dnia wywolywanie[bo u mnie to juz 42tydz i 3dni:confused:]musza sie mna zajac czy mojej malej sie to podoba czy nie.a co u Ciebie za plany bo Ty chyba dopiero2dni po terminie??czy cos pomyslilam?

Do góry