reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

ogromniaste gratulacje dla sierpniowych mamusiek! i tych 2w1 życzę wytrwałosci i bezbolesnego porodu a potem to już tylko pociechy z dziecka!:-):-)

reklama
Gosia i Ola przecudowne te wasze bobaski:-)ja juz te chce swojego miec:-(

Byłam dzis u lekarza i....nie było go:wściekła/y:karteczka pisala ze dzis nie przyjmuje,tylko jutro,no i zas musze jutro jechac:dull:no i dalej nic nie wiem:-(

kira- najserdczniejsze gratulacje z okazji narodzin
synka niech rosnie zdrowy i przyniesie wam
dużo radosci
byłas bardzo dzielna kira teraz odpoczywaj i naciesz sie synkiem:-)

Antylopka wlasnie rozmawialam z moją kuzynką, która mi powiedziała ze ona nie miała zadnych bóli ani skurczów przepowiadajacych,poprostu siedziala i jak wstała to cos ją lekko zakłuło w dole brzucha i odeszły jej wody,wiec u nas jest nadzieja ze bedzie tak samo;-)

a co z Natalka??

Silunia wiadomosc na priv ci wyslalam

Kasiu
juz niedlugo bedziesz tez tulic maluszka:tak:, warto czekac.

Antylopka
nieliczne niedlugo beda tez z maluchami i wtedy zaczniemy razem dzielic sie radami i problemami

GRATULACJE WSZYSTKIM ROZDWOJONYM JUŻ SIERPNIÓWKOM !!! :tak::-):tak:KIRA...TOBIE W SZCZEGÓLNOŚCI !!!:-)
dzielne jesteście dziewczyny....będziemy z Was brać przykład My październikówki ;-)

reklama

KIRA NARESZCIE.OOOOOOGROMNE GRATULACJE MAMUSIU:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

GRATULACJE TAKZE DAL MARCHEWECZKI

gosiu
przesliczny dzidzius:)))))))))))az milo patrzec

pinka no to widze ze nie tylko mnie czeka dzis nerwowa nocka.ja ide na 8rano:szok: i podlacza mi balonik a nastepnego dnia wywolywanie[bo u mnie to juz 42tydz i 3dni:confused:]musza sie mna zajac czy mojej malej sie to podoba czy nie.a co u Ciebie za plany bo Ty chyba dopiero2dni po terminie??czy cos pomyslilam?

Do góry