reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Gosia dzidziuś śliczniutki!! jeszcze raz gratuluję!!

a akcja faktycznie extra szybka a Twoja koleżanka ma szczeście że zdążyła hehe
dobrze że wszystko dobrze sie skończyło

Hej melduje sie 2w1 :tak:
wszystkie objawy zniknely
prawie... cos mi sie dzieje z szyjka ale to sie dowiem u gina bo tak dziwnie rwie:szok:
i dreszcze mam od rana
Termin w koncu mam na niedziele:tak: mogloby sie cos ruszyc.

Gratuluje rozdwojonym !!!!:-)
Kira
badz dzielna!

Ja uciekam milego dnia!!! :-D:-D:-D

Gosia śliczny maluszek:tak:, dobrze że w samochodzie nie urodziłaś:-D

Kira trzymam kciuki za Ciebie i Adasia!
Fifi dawaj znać - czekamy na wieści!

Z tego co się orientuję sporo z nas ma termin na niedzielę (mój suwaczek przekłamuje o 4 dni), ciekawe czy któryś maluch okaże się na tyle punktualny i wyjdzie na świat w terminie porodu?

Witam,

Marcheweczka URODZIŁA!!!

o 13:30 w UK /u nas 14:30/ przyszedł na świat synek Piotruś
nic więcej nie wiem, poza tym, że jest OK

Pozdrawiam cieplutko:-D

witam,
u mnie bez zmian...:errr:
Gratulacje dla kolejnej mamusi:tak:
Kira 3mam kciuki, bądź dzielna!
Elis zastanawiałam się czy wszystkie Twoja weekendowe plany się powiodą, czy może dzidziuś je pokrzyżuje przyjściem na świat. To chyba coś ten nasz termin dziwny...:crazy::rofl2:

GRATULACJE DLA MARCHEWECZKI!!!

Własnie dostalam smsa od Kiry: Po 17 godzinach skurczów,decyzja o cc. Adas jest cudowny. 3900, 54cm i 10 pkt. buziaki od calej trójki.

:-)

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH SIERPNIOWYCH MAM!!!
JANBOR, MONI, MARCHEWECZI i KIRY I WSZYSTKICH MAMUS KTORYCH NIE WYMIENILAM.
A reszcie kobitek zycze szczesliwego rozdwojenia.

Gosiu
masz slicznego tego Wojtusia, sloziuchny kruszynek.:tak:
A to nasz brzdac w swoim raju, tylko cos nie chce tam zabardzo przebywac:baffled::eek::
P8172191.jpg

P8192236.jpg

KIRA--> OGRONME GRATULACJE!!:-D
Twoje cierpienia zostały wynagrodzone;-)

Która następna, dziewczyny?? Aaneta jutro idzie do szpitala, u niej już też sporo po terminie...
A ja wypatruję, wyczekuję, ale wciąż nie znajduję jakiś prognozujących poród objawów.:-(

reklama
Przepraszam , ze sie wcinam
Olus jeszcze raz gratuluje tobie i wszystkim sierpniowym mamusiom ...Malutki to caly tatus, bardzo podobny, przeslodki smyk ..buziaki dla niego :tak::-D

Do góry