reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Gosia dzidziuś śliczniutki!! jeszcze raz gratuluję!!

a akcja faktycznie extra szybka a Twoja koleżanka ma szczeście że zdążyła hehe
dobrze że wszystko dobrze sie skończyło

Hej melduje sie 2w1 :tak:
wszystkie objawy zniknely
prawie... cos mi sie dzieje z szyjka ale to sie dowiem u gina bo tak dziwnie rwie:szok:
i dreszcze mam od rana
Termin w koncu mam na niedziele:tak: mogloby sie cos ruszyc.

Gratuluje rozdwojonym !!!!:-)
Kira
badz dzielna!

Ja uciekam milego dnia!!! :-D:-D:-D

Gosia śliczny maluszek:tak:, dobrze że w samochodzie nie urodziłaś:-D

Kira trzymam kciuki za Ciebie i Adasia!
Fifi dawaj znać - czekamy na wieści!

Z tego co się orientuję sporo z nas ma termin na niedzielę (mój suwaczek przekłamuje o 4 dni), ciekawe czy któryś maluch okaże się na tyle punktualny i wyjdzie na świat w terminie porodu?

Witam,

Marcheweczka URODZIŁA!!!

o 13:30 w UK /u nas 14:30/ przyszedł na świat synek Piotruś
nic więcej nie wiem, poza tym, że jest OK

Pozdrawiam cieplutko:-D

witam,
u mnie bez zmian...:errr:
Gratulacje dla kolejnej mamusi:tak:
Kira 3mam kciuki, bądź dzielna!
Elis zastanawiałam się czy wszystkie Twoja weekendowe plany się powiodą, czy może dzidziuś je pokrzyżuje przyjściem na świat. To chyba coś ten nasz termin dziwny...:crazy::rofl2:

GRATULACJE DLA MARCHEWECZKI!!!

Własnie dostalam smsa od Kiry: Po 17 godzinach skurczów,decyzja o cc. Adas jest cudowny. 3900, 54cm i 10 pkt. buziaki od calej trójki.

:-)

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH SIERPNIOWYCH MAM!!!
JANBOR, MONI, MARCHEWECZI i KIRY I WSZYSTKICH MAMUS KTORYCH NIE WYMIENILAM.
A reszcie kobitek zycze szczesliwego rozdwojenia.

Gosiu
masz slicznego tego Wojtusia, sloziuchny kruszynek.:tak:
A to nasz brzdac w swoim raju, tylko cos nie chce tam zabardzo przebywac:baffled::eek::
P8172191.jpg

P8192236.jpg

KIRA--> OGRONME GRATULACJE!!:-D
Twoje cierpienia zostały wynagrodzone;-)

Która następna, dziewczyny?? Aaneta jutro idzie do szpitala, u niej już też sporo po terminie...
A ja wypatruję, wyczekuję, ale wciąż nie znajduję jakiś prognozujących poród objawów.:-(

reklama
Przepraszam , ze sie wcinam
Olus jeszcze raz gratuluje tobie i wszystkim sierpniowym mamusiom ...Malutki to caly tatus, bardzo podobny, przeslodki smyk ..buziaki dla niego :tak::-D

Do góry