reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kira ja ą sypilanie juz mialam miec 25 lipca,dlatego sie cieszylam że ze wszystkim zdaze,a oni mi taki numer wycięli,wydarłam sie na tego faceta ze co oni se nie mysla,ze ja w kazdej chwili na porodowke moge jechac a nie mam sypialni.jestem wsciekla,nie odmowilam jeszcze,ale dzis jedziemy z A. pooglądac,moze cos znajdziemy i moze bedzie to na JUŻ a nie za miesiąc.jeszcze dodakowe nerwy musze miec:-(

Janbor moze faktycznie cos Cie ruszy,czego Ci zycze z całego serca:tak:

z reszta wszystkim dziewczynom juz tego życze,bo wszystkie jestesmy na tym etapie,nie wspomne juz o Kirze,która to pobiła wszelkie rekordy,ale cały czas trzymam za Ciebie kciuki:tak:

reklama
hej
ja też sie melduje 2w1 no niestety u mnie to chyba też sie bedzie przedłużać hihi bo coś i bóle znikły i brzuszek spokojny no ale nic czekamy....

MAGDA DLA CIEBIE I MAŁEJ WIELKIE GRATULACJE!!!
NIECH ROŚNIE ZDROWO I DAJE MAMUSI DUUUUŻO UŚMIECHU!!!

dziewczyny my już chyba faktycznie robimy sie bardzo niecierpliwe hihi każda tylko wypatruje zbliżającego sie porodu no ale w końcu i ten moment nadejdzie ja już nie moge sie doczekać!!!!

miłego dnia dla Was mamuśki

KasiaWie z tą sypialnia to rzeczywiście przesada:wściekła/y::wściekła/y: dwa razy juz Was zrobili w balona:wściekła/y: co to za beznadziejna firma:confused::confused::confused: może na jakąs czarnsa liste ich wpisać, bo bez przesady ilez mozna sypialnie robic:baffled::sorry2::eek: co oni ocipieli całkowicie:confused: wspólczuje, bo na sam koniec musisz sie tak denerować:baffled: mnie by chyba rozniosło...:wściekła/y:

janbor roznosi mnie i to bardzo i nie wiem co robic,bo jeden wielki pokój stoi zupełnie pusty,4 sciany i czekał tylko na te meble,a teraz nie wiem jak my si epomiescimy w tym malym co jestesmy,no i jak mała bedzie z nami spała na takim waskim łózku i gdzie ja te ciuchy zmieszcze,normalnie brak mi słów,obysmy cos dzis znalezli:-:)no::wściekła/y::angry:

Daj spokój wspólczuje:wściekła/y::no: a jak macie wozek to moze przez chwile jakbyscie nic nie znalezli dzisiaj to Mała moze spac w wozku:-( a moze w miedzyczasie sie cos zmieni.Ja mam wozek z taka gondolka wyjmowana i ona sie swietnie nadaje do spania dla takiego malucha:-(, dziecko i tak nie bardzo lubi duze przestrzenie bo jest przyzwyczajone z brzucha do miłej cisnoty a na poczatek to zawsze jakies wyjscie i nie bedziecie sie musieli sciskac wszyscy na waskim łozku:sorry2:

Hej kobietki:-)
Ale dziwnie sie czuje po takim czasie niepobytu tutaj.:baffled::sorry2:
W szoku jestem ze Kira jeszcze 2 w 1, no i pare innych przeterminowanych, niech sie w koncu cos ruszy!!!Jak to tak.

GRATULUJE WSZYSTKIM NOWYM SIERPNIOWYM MAMOM, CALUSY DLA MALENSTW:tak::tak::tak:

Gdzies jest watek o porodach, jak znajde czas to opisze, chociaz nie wiem czy powinnam bo wystrasze jeszcze kogos niepotrzebnie:eek:
Zyje - to wazne
Poza tym jestem najszczesliwsza osoba na swiecie, plakac mi sie chce z radosci kiedy patrze na moje cudenko, zycze wam - nierozdwojonym jeszcze, coby dzieciaczki jak najszybciej sie wam urodzily.

witajcie laseczki

no mnie tez sprzatanie i wszelkie inne wysiłki nic nie daja:no::no::no: wiec juz tego nie robie bo jestem tylko bardziej zmeczona i zła potem:wściekła/y::sick::wściekła/y::sick:

janbor25- czop czasami odchodzi na kilka godzin przed porodem:tak::-) wiec moze to juz:confused::confused: bo nie tez jeszcze nie odszedł:no::no: a skoro ty masz juz jakies skurcze to moze moze........

wez zimna kompiel to tez powodeje wywolanie silniejszych skurczy:tak::tak: wiem ze ta zimna kompiel to masakra ale to podobno pomaga wiec moze spróbuj

ja dzis idena zakupki jak mój Adas wróci i twardo inwestuje w sok z buraków najwyżej mi nie pomoże ale napewno nie zaszkodzi:-):-D

cześć mamuśki:-)
u mnie w dalszym ciągu ciiiszaa....
nic się nie dzieje, a ja nawet nie jestem niecierpliwa:crazy:
czuje się jakbym w ciązy nie była, no poza ruchami maleństwa...:eek:
mąż nawet wczoraj z pracy dzwonił i pytał czy może nie chcę rodzić, bo on już ma dość, chce córunie ucałować i do pracy nie chodzić (hm... ciekawe o co bardziej Mu chodzi:-p)

Jak tam Kira? Nawet sobie nbie potrafię wyobrazić, jak Ty się czujesz, ale wiem, że zapomnisz o wszelkich bólach i niewygodach w jednej chwili, jak przytulisz Adasia:tak::-D:tak::-D Wierzę, że to już niedługo!
Elis, a co u Ciebie?
Zobaczymy też jutro co z Aaneta23, możliwe, że będą wywoływac poród.

:-D:-Dwłaśnie na tvn24 podali, że w kanadzie urodziły się czworaczki jednojajowe!! Cztery dziewczynki, za pomocą cc, 2 miesiące przed terminem, ważą od 900 gram do ponad kilograma, ich stan jest ok!:-D:-D

Wyobrażacie sobie poczwórne szczęście? Mnie na razie trudno sobie wyobrazić, jak zostanę sama z Wiki, kiedy mąż do pracy wróci...

Kira, ja wczoraj zrobiłam leczo. ostatnio stałam się tak wybredna, że szkoda gadać!:baffled: Tylko owoce i czekoladowe różnorodności bym jadła:szok:

reklama
antylopka- własnie czytając twojego posta zauwazyłam ze jestes z Poznania:-):-) ja tez ale obecnie jestem za granicą:tak::tak: z jakiej dzielnicy pochodzisz?

Do góry