reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kira ja ą sypilanie juz mialam miec 25 lipca,dlatego sie cieszylam że ze wszystkim zdaze,a oni mi taki numer wycięli,wydarłam sie na tego faceta ze co oni se nie mysla,ze ja w kazdej chwili na porodowke moge jechac a nie mam sypialni.jestem wsciekla,nie odmowilam jeszcze,ale dzis jedziemy z A. pooglądac,moze cos znajdziemy i moze bedzie to na JUŻ a nie za miesiąc.jeszcze dodakowe nerwy musze miec:-(

Janbor moze faktycznie cos Cie ruszy,czego Ci zycze z całego serca:tak:

z reszta wszystkim dziewczynom juz tego życze,bo wszystkie jestesmy na tym etapie,nie wspomne juz o Kirze,która to pobiła wszelkie rekordy,ale cały czas trzymam za Ciebie kciuki:tak:

reklama
hej
ja też sie melduje 2w1 no niestety u mnie to chyba też sie bedzie przedłużać hihi bo coś i bóle znikły i brzuszek spokojny no ale nic czekamy....

MAGDA DLA CIEBIE I MAŁEJ WIELKIE GRATULACJE!!!
NIECH ROŚNIE ZDROWO I DAJE MAMUSI DUUUUŻO UŚMIECHU!!!

dziewczyny my już chyba faktycznie robimy sie bardzo niecierpliwe hihi każda tylko wypatruje zbliżającego sie porodu no ale w końcu i ten moment nadejdzie ja już nie moge sie doczekać!!!!

miłego dnia dla Was mamuśki

KasiaWie z tą sypialnia to rzeczywiście przesada:wściekła/y::wściekła/y: dwa razy juz Was zrobili w balona:wściekła/y: co to za beznadziejna firma:confused::confused::confused: może na jakąs czarnsa liste ich wpisać, bo bez przesady ilez mozna sypialnie robic:baffled::sorry2::eek: co oni ocipieli całkowicie:confused: wspólczuje, bo na sam koniec musisz sie tak denerować:baffled: mnie by chyba rozniosło...:wściekła/y:

janbor roznosi mnie i to bardzo i nie wiem co robic,bo jeden wielki pokój stoi zupełnie pusty,4 sciany i czekał tylko na te meble,a teraz nie wiem jak my si epomiescimy w tym malym co jestesmy,no i jak mała bedzie z nami spała na takim waskim łózku i gdzie ja te ciuchy zmieszcze,normalnie brak mi słów,obysmy cos dzis znalezli:-:)no::wściekła/y::angry:

Daj spokój wspólczuje:wściekła/y::no: a jak macie wozek to moze przez chwile jakbyscie nic nie znalezli dzisiaj to Mała moze spac w wozku:-( a moze w miedzyczasie sie cos zmieni.Ja mam wozek z taka gondolka wyjmowana i ona sie swietnie nadaje do spania dla takiego malucha:-(, dziecko i tak nie bardzo lubi duze przestrzenie bo jest przyzwyczajone z brzucha do miłej cisnoty a na poczatek to zawsze jakies wyjscie i nie bedziecie sie musieli sciskac wszyscy na waskim łozku:sorry2:

Hej kobietki:-)
Ale dziwnie sie czuje po takim czasie niepobytu tutaj.:baffled::sorry2:
W szoku jestem ze Kira jeszcze 2 w 1, no i pare innych przeterminowanych, niech sie w koncu cos ruszy!!!Jak to tak.

GRATULUJE WSZYSTKIM NOWYM SIERPNIOWYM MAMOM, CALUSY DLA MALENSTW:tak::tak::tak:

Gdzies jest watek o porodach, jak znajde czas to opisze, chociaz nie wiem czy powinnam bo wystrasze jeszcze kogos niepotrzebnie:eek:
Zyje - to wazne
Poza tym jestem najszczesliwsza osoba na swiecie, plakac mi sie chce z radosci kiedy patrze na moje cudenko, zycze wam - nierozdwojonym jeszcze, coby dzieciaczki jak najszybciej sie wam urodzily.

witajcie laseczki

no mnie tez sprzatanie i wszelkie inne wysiłki nic nie daja:no::no::no: wiec juz tego nie robie bo jestem tylko bardziej zmeczona i zła potem:wściekła/y::sick::wściekła/y::sick:

janbor25- czop czasami odchodzi na kilka godzin przed porodem:tak::-) wiec moze to juz:confused::confused: bo nie tez jeszcze nie odszedł:no::no: a skoro ty masz juz jakies skurcze to moze moze........

wez zimna kompiel to tez powodeje wywolanie silniejszych skurczy:tak::tak: wiem ze ta zimna kompiel to masakra ale to podobno pomaga wiec moze spróbuj

ja dzis idena zakupki jak mój Adas wróci i twardo inwestuje w sok z buraków najwyżej mi nie pomoże ale napewno nie zaszkodzi:-):-D

cześć mamuśki:-)
u mnie w dalszym ciągu ciiiszaa....
nic się nie dzieje, a ja nawet nie jestem niecierpliwa:crazy:
czuje się jakbym w ciązy nie była, no poza ruchami maleństwa...:eek:
mąż nawet wczoraj z pracy dzwonił i pytał czy może nie chcę rodzić, bo on już ma dość, chce córunie ucałować i do pracy nie chodzić (hm... ciekawe o co bardziej Mu chodzi:-p)

Jak tam Kira? Nawet sobie nbie potrafię wyobrazić, jak Ty się czujesz, ale wiem, że zapomnisz o wszelkich bólach i niewygodach w jednej chwili, jak przytulisz Adasia:tak::-D:tak::-D Wierzę, że to już niedługo!
Elis, a co u Ciebie?
Zobaczymy też jutro co z Aaneta23, możliwe, że będą wywoływac poród.

:-D:-Dwłaśnie na tvn24 podali, że w kanadzie urodziły się czworaczki jednojajowe!! Cztery dziewczynki, za pomocą cc, 2 miesiące przed terminem, ważą od 900 gram do ponad kilograma, ich stan jest ok!:-D:-D

Wyobrażacie sobie poczwórne szczęście? Mnie na razie trudno sobie wyobrazić, jak zostanę sama z Wiki, kiedy mąż do pracy wróci...

Kira, ja wczoraj zrobiłam leczo. ostatnio stałam się tak wybredna, że szkoda gadać!:baffled: Tylko owoce i czekoladowe różnorodności bym jadła:szok:

reklama
antylopka- własnie czytając twojego posta zauwazyłam ze jestes z Poznania:-):-) ja tez ale obecnie jestem za granicą:tak::tak: z jakiej dzielnicy pochodzisz?

Do góry