reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

hej
niewiem co sie dzieje bo coś mi sie mokro zrobiło ale nichlusneło musze to poobserwować niemam żadnych skurczy i nic mnie nieboli co to?

reklama
To fałszywy alarm juz myślałam ze to wody:zawstydzona/y::no::baffled:
nic pozostaje obserwacja przepraszam ale spanikowałam dziwnie się poczułam:crazy:

Magda gratuluje!

dobranoc dziewczyny

No i skonczyl sie koljeny dzien czekania... :wściekła/y:

Milej nocy kobitki! Zobaczymy co przyniesie nowy dzien...

natalka- ciekwe co Ci gin powie.... Mam nadzieje, ze nie bedziesz po terminie tak dlugo jak ja sie kulac....Trzymam kciuki!

hej dziewczyny:-)
narazie tu cicho cos,zadnej nie ruszyło:-(
ja jestem wsciekla jak nie wiem.mieli nam przywiezc sypialnie,a wczoraj mi facet zadzwonil i powiedzial ze niestety bedzie dopiero po 15 wrzesnia,jestem normalnie załamana,bo po pierwsze nie mam miejsca na te wszystkie rzeczy,wszystko tak jest poupychane,a po drugie my teraz spimy na narozniku,dla nas dwoch jest dobry,ale jak bedzie malutka to jak ją wezme to łóżka,bede sie bala ze ja zgnieciemy,bo naroznik nie jest taki szeroki,jest taki jak wersalka,no i nie wiem juz co robic,wszystko mialo byc juz dawno gotowe a tu jestem w martwym punkcie:-:)wściekła/y::no::angry:nie wiem teraz jak dam sobie rade,niedlugo moge rodzic a ja nie mam sypialni:-(

ale dobra nie zanudzam was.

Kasia to chamstwo:szok:miesiąc opóźnienia:confused:Tak nie można,ja bym sie kłóciła:wściekła/y:oni myślą że im wszystko wolno:angry:Jak niby macie sobie teraz poradzić?
Złożyłabym skarge,nie wolno tak ludzi w konia robić,a jeszcze Tobie nie wolno sie denerwować,a palanty takie przedstawienie Ci odstawiaja:angry::wściekła/y:
Zdenerwowałam sie:-p

Cześć z ranka:-)

Oj Dziewczyny - Kira, Lidka kiedy wreszcie coś u Was ruszy? Biedne jesteście że się tak długo męczycie:sick:, przez to wszystko we mnie też się wyrobiło przekonanie że przed terminem to na bank nie urodzę a najpewniej jakiś czas po:-(

Wczoraj w Faktach TVN pokazywali zapełnione porodówki:baffled:, tyle rodzących podobno, kobiety z mniej zaawansowanymi porodami leżą na korytarzach:szok: bo nie ma miejsc na salach porodowych - też nam się okres trafił:confused:

reklama
Li_Monka to prawda o tych porodówkach:tak:
Moja koleżanka rodziła tydz.temu i też leżała na korytarzu,bo nie było miejsc:no:
A mi lekarz wczoraj powiedzial ze to dobrze ze nie mam skurczów bo nie mógłby mnie przyjąć bo są 3 panie w kolejce na korytarzu do sali porodowej:szok:
No ale w końcu jesteśmy z wyżu:tak:kiedyś musiało to nastąpić:-)

Do góry