reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Raabit no to licz te skurcze i jak beda regularne to gnaj do szpitala.mam nadzieje ze u Ciebie tez sie juz cos zacznie,jakby co to trzymam kciuki,oby wszystko poszło szybciutko i bezboleśnie:tak:

ja uiekam juz spac,dobranoc dziewczyny,trzymajcie się!szczegolnie te co mogą dziś w nocy rodzić!:tak::happy2:

reklama
halo,kobietki jesetescie?siedze jescze przed kompem bo nie mam co robic,malzon poszedl na męskie spotkanie ,na grila do znajomych,czekam na niego.
KasiaWie,na sierpniowkach to chyba tylko my ostatnie zostaniemy,tez mam podobny termin,prawda?
pozdrawiam

Hejka:tak:Melduje sie 2 w 1:-(
I mam wiadomość od Raabit:-D
Cytuje smsa "Dzisiaj wnocy o godz.1:25 przez cesarskie cięcie przyszedł na świat nasz kochany Maciuś!Waga 3360 wzrost 56 cm,10 pkt.Cała szczęśliwa trójka pozdrawia"
Ogromne Gratulacje Raabit-dzielna mamusiu i dla tatusia i Maciusia oczywiście też:tak:
A co z Olą??

ZDANKA WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE I MALEŃSTWA!!!

no pieknie godzina 9.00 a ja tu sama siedze czyżby Ola, Raabit i Kira już ???

dziewczyny odzywajcie sie bo nie chce tu sama zostać łeee

Kira dobrze że sie odzywasz bo już myślałam że mi net siada hihi

GRATULACJE DLA RAABIT!!!DZIELNA MAMUSIA !!

a Ola pewnie tez niedługo da znać że już po..
Kira a Tobie spokojnego dnia i postępu w porodzie życzę

Cześć!
Ja tez melduje nadal 2w1, nic nieboli moze troche brzuszek i tyle wciąż czekam aż sie coś zacznie....

Ogromne gratulacje dla nowych mam!dużo zdrówka dla Was i Waszychy pociech!!!

Kira dobrze że sie odezwałaś bo już myślałam ze Ty po ale to pewnie niedługo,:-D
Ola odezwije sie jeśli jesteś w domku bo mam czucie ze Ty wczoraj przywitałaś dzidzie swoją,
Czarnula dobrze że ok z synkiem,

Zdaje się ze coraz mniej Nas tu i z kim ja tu bedę rozmawiać

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH SWIEZO UPIECZONONYCH MAM! POCHWLCIE SIE SWOIMI BOBASAMI NA FORUM.CUDNIE SIE TE ZDJECIA OGLADA.
czesc Dziewczyny.troszke mnie tu nie bylo.chyba z dobre2tyg.ale widze ze rozdwajanie idzie w coraz szybszym tempie.widzialam zdjatka maluchow i az nie moge uwierzyc ze takie cuda wyszly z brzuszkow.mnie do tej pory nie miesci sie to w glowie ze jakis maly ludzik;-)tez sie niedlugo pojawi w moim zyciu.ja jestem 2dni po terminie i absolutnie nic nie czuje zeby mialo sie wydarzyc.przezywam okropnego stresa ze za tydz pewnie czeka mnie wywolywanie.ide dzis do lekarza to sie do wiem co dalej bo mnie nawet jeszcze brzuch nie opadl:szok:
Ide na herbatke.

Raabit,gratulacje,nawet nie zdążyłam odpowiedziec na Twoje pytanie apropo karmienia:-),wlasnie mialam odpisywac,a tu taka wspaniala wiadomość!!!Jeszcze raz gratuluje!!!

reklama
Cześc dziewczynki:-)

Zrobiłam sobie wczoraj forumowa przere, żeby pobyc troche z mężem, bo od niepamiętnych czasów nie musiała nic robić:-);-)...zaglądam dzisiaj na forum a tutaj proszę.... dwie wspaniałe nowinki:-)Raabit i Zdanka zostały mamusiami!!!!!:rofl2::tak::-D

Ogromne gratulacje dla Was dzielne mamusie zwłaszcza dla raabit, która sie juz tak długo męczyła:szok:
Zdanka widze, ze załatwiła sprawę szybciutko:-);-)

Dużo zdrówka dla Was i waszych skarbeczków, niech się zdrowo chowają

Cos mi sie zdaje, że dzisiejszy 13 jest bardzo szczęśliwy, bo pewnie i Ola juz tuli swojego synia:-) no i o 8:15 Edytka miała miec cesarke więc wyglada na to, że byc może mamy forumowe "trojaczki"

Do góry