reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola mój mąż od samego początku ciąży mówił do dziecka. Jak sie okazało ze to będzie syn to dosłownie oszalał ze szczęścia i miłosci do niego! :tak::-p ciągle mu coś opowiada i jak ja sie spytam co on mu tak mówi to odpowiada że oni mają swoje tajemnice i nie mogą mi ich zdradzic hihhi to takie słodkie :-D także nasz maluszek był planowany, oczekiwany i nie możemy sie już doczekac kiedy będzie z nami :-)
Pamiętam i chyba nigdy tego nie zapomne jak lekarz na usg powiedział pierwszy raz że to bedzie chłopak! :tak: mój mąż sie popłakał ze szczęścia i miał taki wyraz twarzy, którego nigdy wcześniej i nigdy później u niego nie widziałam. To była niesamowita duma, że bedzie miał synka :-) ach ci faceci :-D:happy::rofl2:

Kira nie wiadomo czy bedziesz miała wywołanie! w końcu jeszcze wszystko może sie zdarzyć ;-) a kiedy następna wizyta w szpitalu?

reklama
hej!
Gratulacje dla Mrozik!duża dzidzia 4kg!

Kira niemartw sie ja myslę dalej ze tu zostane ostatnia:confused2: a kto wie moze Ty też dziś zaczniesz rodzić.
Ola, Raabit super ze u Was coś zaczyna sie konkretnego dziać,
Naur fajnie ze sie odzywasz:-D

Ja dalej 2w1 dziś się chyba z mężem poprzytulamy nie chce małego wyciągać na siłe widocznie mu dobrze u mnie w brzuszku ale jeszcze tego nie próbowaliśmy bo od jakiegoś czasu mąż bał sie ale dzis sam zaproponował po porodzie pewnie nie bedzie czasu trzeba wykorzystać to:zawstydzona/y::-D:rofl2:
a dzis koniec remontu okna pomyłam i w koncu jest porządek!
Miłego wieczorku odezwe sie już jutro!
Lekkich porodów!:tak:

hej
GRATULACJE DLA MROZIK I JEJ MALEŃSTWA!!!

Ola Raabit wy to juz widze że na finiszu!teraz to tylko czekać na wiadomości o kolejnych porodach ale zazdroszcze ale już niedługo..

kurcze ja mojego A też nie mogę zmobilizować do rzucenia palenia a szkoda bo i mi by to dobrze zrobiło

Kira a ty bidulko jeszcze sie męczysz? ale to już chyba niedługo. Tego Ci życzę

pozdrawiam i czekamy na kolejne mamusie papa

Moj chcial core.Troche na poczatku byl zawiedziony.
Teraz wariuje z milosci do naszego brzdaca:tak:, chce zapisac go do portugalskiej szkoly pilki noznej, mamy tu taka dla maluchow, zamawia mu ciuchy swojej druzyny Sportig z Portugalii.
Znam mojego kochanego i wiem jakie ma podejscie do dzieci, bedzie super tata;-)
Dobra koniec reklamy mojego mana, bo kazdy facet jest szczesliwy zostajac ojcem i kazdy zrobilby dla swojego malucha wszystko.

Ostatnie 3 skurcze mialam co 10 i 8 min. po okolo 30, 20 sekund.Ale rwie jak jasna jego mac!!!!

Ola właśnie miałam spytać czy poza tym że mamy liczyć częstotliwość skurczy to mamy tez liczyć ile one trwają?

Mrozik gratulacje serdeczne!!!

witam Was dziewczyny,jak widze wszystkie po kolei sie rozdwajacie,sama tu zostane pod koniec sierpnia trzeba bedzie gadac sameu ze sobą :-D

wczoraj i dzis robilam ostatnie pranko i prasowanko dla Malego,brzuch mnie torche dziwnie pobolewal,nawet nie mialam ochoty siedziec przy kompie.
Zastanawiam sie czy japoznam te skurcze,to maja byc jak przy okresie,tak?ja juz zapomnialam jak to bolalo na okres heheh :-D
Olu,moj tez chcial dziewczynke pierwszą ale coz,bedzie chlopiec,juz planuje ze bedzie z nim chodzil na mecze i na grzyby do lasu :-)

Kochane dziekuje za wszystkie mile słowa-mam nadzieje ze wszystkie niedługo sie rozdwoimy:tak:
Raabit-jak cisnienie bedzie w porzadku to we wtorek jade na nastepne KTG:tak:
Wy już pewnie bedziecie po:-D

Kia no ja mam nadzieje, że do wtorku bede już po :tak: ale jak pomyśle co przeżywała Naur i Gosia*** to słabo mi sie robi :szok:

raabit,nie przejmuj sie tym co napisalam,mnie brzuszek jeszcze zostal,ale wiele dziewczyn po cc gubi brzuszek szybko wiec to żadna reguła;-).Poza tym,jak patrze na moje maleństwo to przestaje mieć dla mnie znaczenie to czy mam brzuch czy nie:tak:.Ważne,ze córcia jest ze mną cała i zdrowa.Zbędne kilogramy zawsze można jakoś zrzucić.

reklama
Raabit ja licze tak:
pierwszy skurcz-zapisuje godzine, potem kiedy zaczyna sie nastepny zapisuje godzine, potem nastepny i tak dalej....I wychodzi jak czesto je masz.

Ide kobitki, bo boli jak nie wiem co, pot mi sie z czola leje, chyba cos sie rozkreca.Jakis cieply prysznic chyba sobie zrobie.
Pozniej sie odezwe.

Do góry