reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola ja też tak zapisuje ale chodzi mi o to czy mamy liczyć ile te skurcze trwają? bo czas między jednym a drugim to zapisuje sobie :tak:

Syska nie wątpie ze jak patrzysz na maluszka to zbedne kilogramy nie mają znaczenia :tak: a jak u ciebie z karmieniem po cc? nie ma problemu? pisałaś że mąż poszedł po laktator :tak: ciekawe jaki kupił i czy jesteś z niego zadowolona? daj znać jak znajdziesz chwilke czasu :tak:

reklama
Raabit, Ola oj, to ja trzymam za Was mocno kciuki!! Byle szybko i lekko Wam poszło, bo to chyba już się zaczyna :-) Raabit smska proszę jak coś!

Syska spokojnie, i tak wrócisz do formy. Ja po Julce też miałam dłużej brzucho dlatego teraz się zdziwiłam że już zniknął. Ale karmienie piersią wyciąga szybko!

Ufff...najmniej przyjemne są moje nocne poty, wieczorem do 4 rano pocę się jak szczur, do suchej nitki dosłownie. Tak reaguję na połóg, jeszcze jakiś tydzień tak pewnie...nie lubię tego.

Zmykam pod prysznic i do wyrka, bo Ula zglodnieje. Aaa...dzisiaj zgubiła wreszcie kikut pępowinowy! Jeszcze troszkę i pępek się wygoi! :-)

Dobranoc!!

widze ze tu dzis gorąco,czyzby Raabit i Ola miały w koncu rodzic???no dziewczyny zycze wam tego z całego serca i oby poród był jak najmniej bolesny:-)

Kira bidulko Tobie tez by sie juz nalezało,bo trwa to długo,bede trzymac kciuki zeby się w koncu ruszyło;-)

moja mała ma znowu swoją ulubiona godzine na wygibasy i tak potrwa to dopoki sie nie poloze spac,czyzby pchala mi sie w dół?
wiecie co z jednej strony chcalabym wiedziec kiedy urodze,takie czekanie to naprawde jest męczzące,no ale z drugiej strony nie stresuje sie ze to np. bedzie jutro:-p

juz Dziewczyny sprawa sie wyjasnila. bylysmy w szpitalu cyca jakos wzial do buzki i potem rozbudzil sie i tancowal cala noc hehe

pewnie sa nowe bobaski juz

jestem do tylu chyba z 50 stron i nie wiem co sie dzieje wiec tylko
GRATULACJE DLA MAMUS NOWYCH :)

Naur jeśli urodze dam oczywiście znać :tak:
Czarnula bardzo sie ciesze, że z Xawierkiem wszystko w porządku :tak:
Kasia bardzo dziękuje za życzenia i trzymanie kciuków :tak:

Hej, dziewczyny.
Wpadam tu do Was przekazac informacje od Zdanki - dzis o 18 urodzila sliczna coreczke - waga 3100, 57 cm. Porod byl bardzo szybki i bezproblemowy. :tak:

Pozdrawiam i zycze duzo zdrowka wszystkim mamusiomi ich dzieciaczkom.

Kira tez kolejny termin mam na wtorek:tak: ale jak tak dalej bedzie szlo to moze juz nie bede musiala.Moze sie cos wczesniej u ciebie rozkreci???Wciaz trzymam kciuki:tak:

Monia
a ja myslalam ze moj to ewenement , bo zazwyczaj tatusiowie chca synkow:-D

Raabit jak mnie dopada to skurczysko to nie umiem myslec o dokladnym liczeniu:szok::sorry:,tak na oko, wychodzi mi mniej wiecej 20 sekund teraz, troche krotsze jak wczesniej, ale bardziej bolesne i regularne co 7 minut.
Nie wiem czy nie powinnam jechac do szpitala.Poczekamy jeszcze.
Moze to jakies falszywe alarmy, ja sie nie znam , na nic sie nie nastawiam, bede szczesliwa i pewna ze to juz kiedy malego zobacze.

Naur
trzymaj kciuki, trzymajcie wszystkie bo jakas straszna fantazja mnie dopadla, to lozko porodowe, jak ja sobie poradze??oh kurcze......

Czarnula
jak dobrze!!czyli maly zmeczony strasznie byl, ale lobuz tobie i nam wszystkim stracha narobill:nerd:

Kasiu jak co pisze do ciebie smska.

Zmykam na szklaneczke piwka, C. serwuje...:cool:, cale 9 miesiecy zero alkoholu, pierwsze piweczko pod koniec, a co....szkoda ze Martini nie kupil:sad:

Dobranoc.

no prosze ale szybciutko poszło!!!:-)

ZDANKA GRATULACJE DLA CEBIE I CÓRECZKI!!!

Ale się zaczęło coś ruszać:tak:
Ola ja mam przezucie ze Twój maluch dzis w nocy zechce wyjść a jutro juz będziesz go tulić,jakby co czekam na smska:-)no i mocno trzymam kciuki zeby wszystko poszło szybko i dobrze.trzymaj się kochana:tak:

patrzcie jaka to natura kapryśna,wasi męzowie chcieli córke a będą miec syna,a mój mąż chciał mieć syna a bedziemy mieli córke:-D

reklama
Zdanka ale niespodzianka :tak: miało być KTG a jest maluszek! super! życze dużo zdrówka :tak:

Ola u mnie skurcze dochodzą nawet co 7 minut a potem co 13 minut więc też czekam bo nie chce bez sensu jechać w nocy do szpitala zeby mnie odesłali :-(

Do góry