reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Kira, Natalka, Rybka,KasiaWie nic sie nie martwcie same tu nie zostaniecie bo u mnie sie jak na razie na nic nie zanosi;-):tak:

Kolejna noc minęła spokojnie ale dzidzia jakas taka leniwa...rano naliczyłam 6 ruchów ale do 15-tej to mysle, że do 10 zlicze:-) może w końcu to nasze uparte dzieciątko zbiera siły do porodu:happy2: ,mam nadzieje...

Co do tatusiów to ja myślę, że oni sie wszyscy troche denerwuja ale nie chca nam tego okazywać, bo my i tak jesteśmy za bardzo przewrażliwione i udaja twardzieli:-):elvis:
Nie wiem, które pisały, że ich męzowie chcieli miec coreczki ale nie sa w tym osamotnieni, bo mój mężuś od zawsze pragnął miec włąsnie córcie i najlepiej ze 3 w domu:-) oczywiscie synia tez by bardzo kochał i juz planował co by z nim nie robił ale jest przeszczesliwy, że jednak jego marzenie sie spełniło i bedziemy mieli córeczke:-)

Natalka ja czuje sie dobrze;-) rano tylko mnie bolało jak na okres ale to tylko chwile i teraz nic, nawet mała sie nie za bardzo rusza:-(

A ty miałas juz może KTG?? BO ja miałam jedno i teraz w czwartek mam drugie,chyba, że cos sie do tego czasu ruszy ale wątpie:baffled:

Janbor ja mam nadzieje ze w tym tygodniu coś sie u Nas ruszy i moze niedługo będziemy tulić nasze maluszki niewytrzymam czekać jeszcze od terminu 17tego jeszcze 2 tygodnie. Czy ból jak na okres cos zaczyna juz oznaczać?

Mój mąż też chciał bardzo córcie ale na wszystkich usg synek. Myśle ze też sie denerwuje tylko stara sie mi tego tak nieokazywać codziennie mówi do brzuszka synku wyjdz już prosze! a tu cisza... teraz bardzo sie cieszy ze to syn już ma plany że beda razem chodzić i grać w piłkę i bedą razem trzymać sztamę na mamę także wesoło mam, ale cóż teraz to tylko czekanie.

Janbora miałam już dwa razy. Raz w szpitalu przezyłam swoje bo powiedzieli ze mały za bardzo się rusza poprostu miał chwile swojej aktywności i tyle nikt niechciał mi udzielić informacji strasznie sie wkurzyłam:wściekła/y::wściekła/y:. A na drugi dzień pojechałam do szpitala prywatnego gdzie okazła sie ze wszystko jest ok i ze niemusze sie martwić. Niestety w tym szpitalu nieprzyjmuja porodów jeszcze także musze oswoić sie ze bede rodziła w naszym jednym szpitalu w miescie trudno jakoś przeżyje:-(.
Teraz próbuje zapisać sie na ktg w tym tygodniu ale cały czas numer zajęty:rofl2:

Kurde nawet nie chce myslec o tym, że mam czekac 2 tygodnie po termie bo mi psycha chyba siądzie:szok::szok::no: Mój mąz wczoraj powiedział, że cos mu sie wydaje, że to ostatni nasz łikendzik sam na sam i ze wydaje mu sie, że juz w nastepna niedziele bedziemy całowac małe stópki i rączki:-):-)

hehehe ciekawa jestem czy sie sprawdzi:-);-):-D mam nadzieje, że tak

To w takim razie zycze Wam tego ja o tym marze zeby tak było tez u nas bo niedam rady kolejnych dwóch tyg. najbardziej dobijaja mnie telefony co chwile czy to juz a ile jeszcze jakbym wiedziała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ten ból brzucha jak na okres troche mocniejszy to mozna sie tym sugerowac?

No ten ból brzucha jak na okres to z tego co pamietam to dziewczyny mówiły, że oznacza, że sie szyjka skraca i rozwiera i że te bóle rozwierające własnie przypominaja okresowe tylko sa własnie mocniejsze więć może sie u Ciebie cos zaczęło:-);-)
życzę Ci tego z całego serducha a nawet dwóch:-):tak:

a na Lekka czasami jeszcze zaglądasz???

reklama
Dzięki ja też życze Ci z całego serducha zebyśmy niedługo juz tuliły nasze skarby!

Mam nadzieje ze ten ból to coś dobrego i ze rzeczywiście robi sie rozwarcie i szyjka sie skraca!
A na lekką juz niezaglądam, a Ty?

Do góry