reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

GOSIA GRATULACJE DLA WAS PO TAKICH MĘCZARNIACH MASZ W KOŃCU SYNKA W RAMIONACH!!!

Kira aż tak źle?? opowiadaj

reklama
Nie no Kira to jest jakas paranoja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co z Małym?? nic nie powiedzieli??? Co to za konował z tego lekarza??? W sumie mając takie nazwisko to ja sie nie dziwie:no::sorry: on sie nie powinien pytac kiedy sie bedziesz kurczyc tylko podjąc jakas konkretna decyzję, bo przeciez takie cisnienie o czymś świadczy doi jasnej cholery :wściekła/y::wściekła/y:

Ile bedą czekac:confused2::nerd: az sie cos złego wydarzy:confused::confused: przeciez to dla ciebie i dziecka dodatkowy stres a magnez przy okazji sprawia, ze macica sie rozleniwia, przeciez oni go zapisuja jak sie ma wczesnijesze skurcze (ja przynajmniej go dostawałam w kroplowce jak lezalam na patologii w 20 tyg. ze skurczami)

Ja nie bardzo czuje zeby sie rozleniwiła bo ledwo doszłam do tramwaju-twardy brzuch i ból od pępka do pachwin i to kłucie w kroczu.Myślałam ze nie dojde-a na KTG nic:no:

Właśnie Kira a po co magnez?? Bo to przecież przeciwskurczowo działa...czy nie?? zgłupiałam do reszty. współczuję przebojów z Jarosławem K.
No ale już naprawdę niedługo!!

Zmykam do stwora bo coś skrzeczy a Julka zaraz wróci.papa!!!

Kira czytałam Twoja relację i az sie zdenerwowałam:wściekła/y::wściekła/y:

a z tymi KTG to jest jakis fenomen, bo ja tez cala noc pawie mam skrcze, co prawda nie jakies mega bolesne, a na KTG nic cisza:no:

NO ale Gosia tez tak miala, meczyla sie nocami a na KTG nic...

Czy te nasze maciczki oszalały razem z tymi wspaniałymi lekarzami??

Kira współczuje co za ludzie pracuja w tych szpitalach.Odsapnij sobie i odpocznij troche niemysl o tych... mozna sie w....brak mi słów ale pociesze Cie u nas tez takie przeboje jak niekawusia to telefony nikt nic niewie i niema czasu. Dlatego ja w przyszły tygodniu pójde sobie na ktg prywatnie niechce przeywac jeszcze raz co ostatnio ze mnie olali i powiedzieli ze mały za bardzo ruchliwy i weż tu bądź mądra:wściekła/y:

Naur wpadaj częście opowiedaj o córach i trzymaj dalej za nas kciuki!

Magnez tez dostawałam ale tylko do 36tyg bo potem lekarz powiedział ze hamuje akcje porodową wiec skonsultuj Kira to z lekarzem. Bedzie dobrze wierze w to.

Magnez dostałam na obniżenie ciśnienia-przez zmiane ukrwienia macicy-lepiej pochodzic dodatkowe 2-3 dni bez skurczów niz z takim cisnieniem,ale ja już przestałam reagować na ten magnez i to mnie martwi:-(
Janbor nie denerwuj sie z mojego powodu,bo będę miała wyrzuty sumienia:tak:

:-):-):-) no co Ty Kira mnie po prostu osłabiaja takie hisorie o naszej durnej słuzbie zdrowia...A takim moim stresikiem to sie nie przejmój kochana bo wiesz, ze my tu wszystkie współprzeżywamy nasze problemy sierpniówkowe i tego sie uniknac nie da:-);-)

Natalka dzieki za info z tym magnezem bo ja sobie durna cały czas zażywam i to dwa razy dziennie po 2 tabletki i moze dlatego nie mam żadnych skurczy:wściekła/y::wściekła/y: kurde od teraz juz nie zazywam.

reklama
Do góry