reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

CZARNULA GRATULUJE ZDROWEGO SYNKA! :)
Teraz to już tylko dużo snu i cierpliwości życze :tak:

Kira trzymaj sie dzielnie i daj znać co wyszło na KTG :tak:

Ola ja nie wiem czy tak wszędzie lekarze sie zachowują ale uwież mi rzadko sie słyszy w publicznej służbie zdrowia o jakiejś miłej sytuacji! prędzej u lekarzy prywatnych chociaz to też róznie bywa :szok: pamietasz jak Naur pisała o tej swojej lekarce? tez do niej chodziła państwowo! szok :szok::wściekła/y::no:

reklama
Melduje się po południowej drzemce:-) dzisiaj cisnienie mnie po prostu dobija padam normalnie jak pet:-)

Elis takich historii rzeczywiście można przytaczać bez końca bo niestety w naszej służbie zdrowia bbaaarrdzzooo dużo trzeb ajeszcze naprawić:szok: tylko najgorsze jest to, ze cierpiąna tym niewinni pacjenci:no:

Co do cesarki to w moim szpitalu wychodzi sie po 4 dobach a po normalnym po 2 ale wiem, że może byc roznie np.teraz jest tyle porodów, że na patologii musieli dwie sale odstąpic dla matek z dziecmi:szok::no: bo na porodówce miejsca brak.

CZARNULKA WŁASNIE TAK MYŚLAŁYŚMY, ŻE SIE ROZDWOIŁAŚ:-)

WIELKIE GRATULACJE, SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY I ZDRÓWKA DLA XAWIERKA:-)​

Ola dzieki za życzenia:-) mam nadzieje, że mimo Twoich obawów będziesz miała lekki poród....

Dziewczynki jak tak dalej pójdzie to już nie będzie nikogo na tym forum! :szok: tylko same szczęśliwe mamusie, które nie bedą miały na nic czasu :tak:

No jest to nieuniknione:-);-) ale jak juz sie wszystkie rozdwoimy to znowu zaczna sie rozmowy o kapaniu, pielęgnacji, połogu, laktacji itp.,itd:-);-) tylko, że z czasem juz może byc nieco trudniej, noc hyba, że wieczorami jak tatusiowie wroca z pracy to przejmą opieke nad maluchami a my wtedy siup na forum;-):-p:happy:

Janbor wiem masz racje :tak: ale jak czytam sobie czasami czerwcówki to dosyć czesto sie udzielają na forum :tak:

A u nas najgorzej mają te dziewczyny z terminami na koniec sierpnia bo wtedy to już naprawde nie bedzie z kim rozmawiać :-(

A ja myślałam że dzisiaj Edytka urodzi a tu sie okazuje ze wyprzedziła ją Carnula i być może Ola ją wyprzedzi i Kira :tak: no i mam nadzieje, ze u mnie coś sie ruszy, bo mam dzisiaj nogi jak to określił ostatnio mój mąż "jak dwa klopsiki" :szok::no::wściekła/y:

czesc!
widze ze chyba nadobre sie zaczyna
ja jutro 9-10 jestem umówiona w szpitalu na badania mam nadzieje ze u mnie tez sie cos ruszy w przyszłym tygodniu bo niechce tu zostac sama.
Gratulacje dla Czarnuli duzo zdrówka dla małego i szybkiego powrotu do formy!
Nprmalnie zaczynam zazdrościć ze juz niektóre sa po ale mam nadzeje ze niedługo przyjdzie nasza pora.

Pozdrowienia dla Sylwi!
Kira napisz jak tam u Ciebie i co z Twoim ciśnieniem trzymam kciuki!
Edyta współczuje taka jest ta nasza służba zdrowia ciekawe po co my płacimy te składki jak tak ludzi traktują,
Któraś z dziewczyn tez dziś przeszła swoje ze służba zdrowia współczuje co za pajac z tego lekarza,

Ja jestem wsciekła od wczoraj w kuchni farba odpadła ze ściany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i mam w domu ogromny bałagan porostu chce mi sie płakać. Teść przyszedł połozyc gładz i tak nabrudził ze niemoge podłogi doczyścić brak mi słów. Ktos pytał czy mój tesc ma zone juz kiedys pisałam ze niestety nie. Mieli wypadek samochodowy i niestety ona tylko nieprzezyła:-(. Teraz ma fajną babeczke zaprosiła mnie dzis na obiadzik bo mam kuchnie przez ten remont zamknieta. A moje mysli wczoraj były chyba prorocze bo mój mąz pokółcił sie ze swoim ojcem takze atmosfera nieciekawa:no::confused2: ale niezanudzam swoimi problemami tak sie napisał ze niewiem czy to przeczytacie,;-)

A u mnie sie tyle wydarzylo przez tak krotki czas:szok:
Najpierw tata C. wpadl niespodziewanie bo parawan nam chce kupic i zeby C. pojechal z nim mu pomoc do auta zaladowac, ale moj C. sie wkurzyl i powiedzial ze ja tez musze go widziec i musi przedewszystkim nam sie podobac, ze ma dosc ich decydowania....
Ojciec sie wkurzyl i odjechal.
Moj C. byl tak zly ze poszlismy sami do sklepu kupic ten parawan i wiecie co?zajzelismy do sklepu z antykami i znalezlismy fotel bujany z bambusa -uzywany ale w idealnym stanie za 19 euro!!!70 zl:szok::-DBede mogla malego karmic na bujanym fotelu:rofl2:
Po tam spacerku po sklepach czuje jakby maly mial mi wypasc.:szok:

To ciekawie masz Ola z tym teściem ale moze dobrze ze Twój facet tak powiedział swojemu ojcu moze przez to zrozumie ze musi liczyc sie takze z Waszym zdaniem.

Cieszę sie ze juz tak blisko dzieli Ciebie Ola od spotkania z maluszkiem a fotel bujany fajna sprawa:-)

Natalka współczuje balaganu i to pod sam koniec ciązy kiedy nie masz siły na sprzatanie po remontach:-( a ta kłotnia męża z ojcem widac wisiała w powietrzu i może to i dobrze, że w końcu mąz powiedział co myśli, bo ilez można charowac jak wół.

Raabit no ja mam nadzieję, że Twój synio sie wreszcie zdecyduje i opuści ciasny domek:-):-) w sumie na dzisiaj mialas termin... może dzien po terminie sie zacznie jak u Oli a co do tej opuchlzny to moze powinnaś sobie cisnienie skontrolować, chociaż ja tez mam nóżki straszne a cisnienie niziutkie 100/60.

Faktycznie cos tu pusto sie robi na naszym forum, no ale to pewnie z braku czasu u nowych mamuś;-) Ciekawe czy my tez bedziemy takie zajete???

a u mnie wlasnie chyba bedzie burza bo zaczyna grzmieć:sorry::sorry:

reklama
Raabit mi sie zdaje ze takich lekarzy trzeba ustawiac, nastraszyc kiedy jest koniecznosc, nie dawac sie, bo kiedy sie czlowiek nie odezwie oni sie robia jeszcze bardziej pewni siebie, czuja ze pacjent jest zdany na niego i pogrywaja sobie:wściekła/y:
Natalka no to widze ze u nas zycie plata znow te same figle:-D:-D, smieje sie choc to wcale nie smieszne:no:

Do góry