czesc!
widze ze chyba nadobre sie zaczyna
ja jutro 9-10 jestem umówiona w szpitalu na badania mam nadzieje ze u mnie tez sie cos ruszy w przyszłym tygodniu bo niechce tu zostac sama.
Gratulacje dla Czarnuli duzo zdrówka dla małego i szybkiego powrotu do formy!
Nprmalnie zaczynam zazdrościć ze juz niektóre sa po ale mam nadzeje ze niedługo przyjdzie nasza pora.
Pozdrowienia dla Sylwi!
Kira napisz jak tam u Ciebie i co z Twoim ciśnieniem trzymam kciuki!
Edyta współczuje taka jest ta nasza służba zdrowia ciekawe po co my płacimy te składki jak tak ludzi traktują,
Któraś z dziewczyn tez dziś przeszła swoje ze służba zdrowia współczuje co za pajac z tego lekarza,
Ja jestem wsciekła od wczoraj w kuchni farba odpadła ze ściany
i mam w domu ogromny bałagan porostu chce mi sie płakać. Teść przyszedł połozyc gładz i tak nabrudził ze niemoge podłogi doczyścić brak mi słów. Ktos pytał czy mój tesc ma zone juz kiedys pisałam ze niestety nie. Mieli wypadek samochodowy i niestety ona tylko nieprzezyła:-(. Teraz ma fajną babeczke zaprosiła mnie dzis na obiadzik bo mam kuchnie przez ten remont zamknieta. A moje mysli wczoraj były chyba prorocze bo mój mąz pokółcił sie ze swoim ojcem takze atmosfera nieciekawa
ale niezanudzam swoimi problemami tak sie napisał ze niewiem czy to przeczytacie,;-)