reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Dziewczyny powiedzcie czy to wszystko o czym opowiadacie i o czym inne dziewczyny opowiadaja, jakie jaja sie dzieja w tych szpitalach to tylko Polska?a moze ma to cos wspolnego ze strajkiem??Lekarze maja w d*** za przeproszeniem pacjentow bo kasy im malo?Strasznie mnie to ciekawi dlaczego tak sie dzieje?

reklama
CZARNULA A JA PYTALAM SIE O CIEBIE DZISIAJ!!
GRATULUJE SYNECZKA DZIELNA MAMUSIU!!!

Rany rzeczywiscie porod trwal dosc dlugo:-(Odpoczywaj sobie teraz , a kiedy nabierzesz sil wracaj do nas i opowiedz o wszystkim.No i pochwal sie bobaskiem:tak:

Ola no właśnie takie ciśnienie miałam (160/100) po 2 h siedzenia w poczekalni:-(i dlatego zaraz jade jeszcze raz na KTG:no:
Czarnula to nareszcie jakas poztytwna wiadomość:-)ogromne gratulacje dla Ciebie i synka:tak:napisz jak tylko odzyskasz siły:happy2:

reklama
CZARNULA GRATULUJE!!!

i oczywiście czekamy na relację hihi

kurcze coraz mniej nas tu zostaje
kto następny???

Do góry