reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

raabit nie wiedzialam . Ale to tyle czasu kobieta ma ze szwami chodzic?? Przeciez zanim wyjdzie ze szpitala to mozna je sciagnac :confused:

reklama
Elis ja nie mam pojecia jak to dokładnie jest w innych szpitalach ale u mnie wychodzi sie na czwartą dobe po cesarce, a z tego co mówiła położna szwy ściaga sie po tygodniu. Ale co szpital to mogą być inne zasady :tak:

wiem ze moja mama miala sciagane po 5 dniach a wyszla po 8-9. Ale to bylo 12 lat temu...
W sumie ta babka co pisalam tez lezala tydzien czasu.
Moze to faktycznie zalezy od szpitala.:tak:

Po normalnym 3 doby po cc 4 ale to jest pojecie wzgledne bo z powodu przeludnienia potrafia juz po 2 dobach po cc-powinno to być zabronione:no:

Kira u mnie tez lekarz powiedział ze w normalnych warunkach wychodzi sie na 4 dobę po cc ale jak trzeba zwolnić łóżko to nawet na 3 dobe wypisują :szok: ale po 2 dniach to już skandal! :wściekła/y::no::szok:

Raabit koles ci nie moze nic zrobic bo nie jest twoim lekarzem prowadzacym CALE SZCZESCIE, dlatego lepiej kiedy powiesz o tym swojemu lekarzowi, on ma decydujace zdanie odnosnie L4, no i jesli do tej pory ci je dawal to czyli wszystko w porzadku. Psychola na stos!!!!!!!!!!!!

Kira
cisnienie 160/100 to juz naprawde niebezpieczne:szok:

Janbor
MOże bedzie tak jak u Oli, ze sie nagle zacznie i juz poleci:-) fajnie by było
Zycze ci tego z calego serca, takiego samopoczucia i przebiegu jak u mnie do tej pory, a co potem to nie wiadomo, moze beda straszne meki:sorry:, tego ci juz nie zycze.:no:

Elis kolejna szokujaca historia, co sie w tych szpitalach wyprawia!!!

reklama
Witam!
Wczoraj 9.08.2007 urodziłam Xaviera o 7:45.
Wazy 3,430kg 51cm.
Dzisiaj wrocilismy do domku.
Opis porodu postaram sie napisac jak odpoczne i przemysle go jeszcze raz hehe
ps: nie byl łatwy i trwał od srody ok 12 az do czwartku do samego konca.
Skurczow nie mialam tylko bole od srody (noc).
Buzka

Do góry