reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

To rzeczywiscie jakis niepowazny gosc Raabit:szok:
Kurcze nie moge sobie wyobrazic gdyby mi sie cos takiego przytrafilo i potem jeszcze ktos by to ogladal:szok::szok::szok::szok:, obojetnie czy to kolezanka czy mama - nigdy w zyciu!!To nasze prywatne randez vous miedzy mna malym i mezem:tak:

Wszystkie juz w lozeczkach grzecznie.Tez zmykam.
Zycze jednym mama spokojnej innym owocnej nocki.

reklama
Widzę że wszytskie chyba już spicie słodko:tak:
A ja padam z nóg nawet nie mam czasu żeby z wami pogawędzic , ale to juz ostatnie porządki choc i tak wszytskiego nie zrobiłam co sobie zaplanowałam. :blink:Dziewczynki jak ja się denerwuje jutro już musze się stawić w szpitalu na noc.:-(Nie dociera do mnie że już w piatek malutka pojawi się na świecie.
Ja wam współczuje też tego czekania zwłaszcza Kira Tobie bo Ty chyba najdłużej się meczysz z bólami mógł by twój synalek się w koncu zdecydować.
Postaram się jutro tu zajrzeć jeszcze przed wyjazdem.

Witam:tak:
No u mnie już po spaniu,najpierw wieczorem mały akrobacje odstawiał,a teraz nie moge spac.:no:
Kasia odnośnie zdjęć to mój mąż już wie co by Go spotkało za tego typu zdjęcia:happy2:-aparat bierzemy żeby zdjecia Adasiowi porobić,ale nawet jakby to było pare dni po porodzie to nic by sie nie stało,takze sie nie przejmuj.:-)
Edytko już niedługo malutka będzie z Tobą:tak:,fajnie tak znać dokładnie czas,chociaż z drugiej strony pewnie wolałabyś normalnie.:-(
Ola,Janbor,Raabit,Edyta dziekuje za ciepłe słowa i oczywiście dam znac jak wróce,ale raczej sama,bo zero jakichkolwiek dolegliwości dzisiaj:-Djak na złość:-p

Kira widzę że Ty tez dziś nie pospałaś...Mnie oczywiście nerwy dopadają nawet z tegow wszystkiego brzuchal mi sie stawia;-)

Ja też nadal 2w1 :tak:

Ola u nas położna w szkole rodzenia mówiła, że to częste zjawisko że mężowie pchają sie między nogi rodzącej żony bo chcą np jako pierwsi zobaczyć wychodzącą główke i robią przy tym zdjęcia! ja będe miała cc więc mnie to nie dotyczy ale wcześniej jak planowaliśmy poród rodzinny to mąż mi mówił że on będzie stał przy mojej głowie :tak:

Edytko trzymaj sie w tym szpitalu i daj jutro znać jak poszło i jak Oleńka :tak:

Kira na którą KTG? ;-)

Natalka co z tobą? czyżbyś już z badań nie wróciła? :baffled:

Kira co z twoim suwaczkiem? u mnie pokazało że dzisiaj 40 tydzień i został mi 1 dzień do terminu a u ciebie zafałszował termin :baffled:

U Oli tez prawidłowo pokazuje termin na dzisiaj :tak:

Dzisiaj sie obudzilam przed 6 rano:szok:, skurcze mnie obudzily, w koncu!!Do tego dowiemy sie dzisiaj na jak dlugo moj C. dostanie urlop, dlatego tez czekam na wiadomosc jak nie wiem co.

Kira
no wlasnie suwak ci sie zablokowal:eek:, moze to jakis znak:szok::-DWracaj szybciutko po tym KTG

Edyta
biedaku, nie stresuj sie, bedzie wszystko dobrze, jesli masz fachowa opieke kolo siebie o ktorej opowiadalas to napewno sie dobrze toba zajma.Zycze ci powodzenia dzis w nocy.Tak sobie mysle ze te moje dzisiejsze skurcze moze tez u mnie cos zadzialaja.

Raabit
odnosnie tych facetow pchajacych sie miedzy nogi to musze przyznac ze medal im sie nalezy za odwage, z tego co slyszalam wiekszy procent mdleje widzac podobne rzeczy.

Kurka kobity normalnie mnie w brzuchu kluje!!Napina sie i boli!!!A moj C. jest na waznej rozmowie!!Ja nie chce sama!!Nie pojade nigdzie sama!!!

Ola spokojnie :tak: w ciągu godziny czy dwóch nie urodzisz ;-)
Może poleż sobie w wannie z ciepłą wodą to podobno pomaga :tak: No i ciesz sie, że w końcu coś sie ruszyło bo to już czas najwyższy :-D

No ja sie jeszcze zdrzemnęłam:tak:
Na KTG o 9 wychodze,i raczej szybko wróce-:eek:
Wiem ze mój suwaczek coś szwankuje-trudno,może faktycznie jakiś znak:-p
Właśnie dziewczyny,co z Natalką,badania miała wczoraj :confused:
Ola,no może wreszcie coś sie ruszy u Ciebie:-pzaciskaj nogi do powrotu mężczyzny:-D
A jak Gosia po nocce:-p
Edytko,nie ma co sie denerwowac,u Ciebie to już bliżej jak dalej:tak:

reklama
Kira jak tylko wrócisz z KTG to daj znać :tak:

Ma ktoś tel do Natalki? :eek:

Gosia a co z tobą?:szok:

Ciekawe jak tam Magda wczoraj? ja niestety nie mam do niej telefonu :-(

No i widziałam że Czarnula miała termin na 06 sierpnia więc moze już rozdwojona bo sie nie odzywa :shocked2:

Do góry