reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

To rzeczywiscie jakis niepowazny gosc Raabit:szok:
Kurcze nie moge sobie wyobrazic gdyby mi sie cos takiego przytrafilo i potem jeszcze ktos by to ogladal:szok::szok::szok::szok:, obojetnie czy to kolezanka czy mama - nigdy w zyciu!!To nasze prywatne randez vous miedzy mna malym i mezem:tak:

Wszystkie juz w lozeczkach grzecznie.Tez zmykam.
Zycze jednym mama spokojnej innym owocnej nocki.

reklama
Widzę że wszytskie chyba już spicie słodko:tak:
A ja padam z nóg nawet nie mam czasu żeby z wami pogawędzic , ale to juz ostatnie porządki choc i tak wszytskiego nie zrobiłam co sobie zaplanowałam. :blink:Dziewczynki jak ja się denerwuje jutro już musze się stawić w szpitalu na noc.:-(Nie dociera do mnie że już w piatek malutka pojawi się na świecie.
Ja wam współczuje też tego czekania zwłaszcza Kira Tobie bo Ty chyba najdłużej się meczysz z bólami mógł by twój synalek się w koncu zdecydować.
Postaram się jutro tu zajrzeć jeszcze przed wyjazdem.

Witam:tak:
No u mnie już po spaniu,najpierw wieczorem mały akrobacje odstawiał,a teraz nie moge spac.:no:
Kasia odnośnie zdjęć to mój mąż już wie co by Go spotkało za tego typu zdjęcia:happy2:-aparat bierzemy żeby zdjecia Adasiowi porobić,ale nawet jakby to było pare dni po porodzie to nic by sie nie stało,takze sie nie przejmuj.:-)
Edytko już niedługo malutka będzie z Tobą:tak:,fajnie tak znać dokładnie czas,chociaż z drugiej strony pewnie wolałabyś normalnie.:-(
Ola,Janbor,Raabit,Edyta dziekuje za ciepłe słowa i oczywiście dam znac jak wróce,ale raczej sama,bo zero jakichkolwiek dolegliwości dzisiaj:-Djak na złość:-p

Kira widzę że Ty tez dziś nie pospałaś...Mnie oczywiście nerwy dopadają nawet z tegow wszystkiego brzuchal mi sie stawia;-)

Ja też nadal 2w1 :tak:

Ola u nas położna w szkole rodzenia mówiła, że to częste zjawisko że mężowie pchają sie między nogi rodzącej żony bo chcą np jako pierwsi zobaczyć wychodzącą główke i robią przy tym zdjęcia! ja będe miała cc więc mnie to nie dotyczy ale wcześniej jak planowaliśmy poród rodzinny to mąż mi mówił że on będzie stał przy mojej głowie :tak:

Edytko trzymaj sie w tym szpitalu i daj jutro znać jak poszło i jak Oleńka :tak:

Kira na którą KTG? ;-)

Natalka co z tobą? czyżbyś już z badań nie wróciła? :baffled:

Kira co z twoim suwaczkiem? u mnie pokazało że dzisiaj 40 tydzień i został mi 1 dzień do terminu a u ciebie zafałszował termin :baffled:

U Oli tez prawidłowo pokazuje termin na dzisiaj :tak:

Dzisiaj sie obudzilam przed 6 rano:szok:, skurcze mnie obudzily, w koncu!!Do tego dowiemy sie dzisiaj na jak dlugo moj C. dostanie urlop, dlatego tez czekam na wiadomosc jak nie wiem co.

Kira
no wlasnie suwak ci sie zablokowal:eek:, moze to jakis znak:szok::-DWracaj szybciutko po tym KTG

Edyta
biedaku, nie stresuj sie, bedzie wszystko dobrze, jesli masz fachowa opieke kolo siebie o ktorej opowiadalas to napewno sie dobrze toba zajma.Zycze ci powodzenia dzis w nocy.Tak sobie mysle ze te moje dzisiejsze skurcze moze tez u mnie cos zadzialaja.

Raabit
odnosnie tych facetow pchajacych sie miedzy nogi to musze przyznac ze medal im sie nalezy za odwage, z tego co slyszalam wiekszy procent mdleje widzac podobne rzeczy.

Kurka kobity normalnie mnie w brzuchu kluje!!Napina sie i boli!!!A moj C. jest na waznej rozmowie!!Ja nie chce sama!!Nie pojade nigdzie sama!!!

Ola spokojnie :tak: w ciągu godziny czy dwóch nie urodzisz ;-)
Może poleż sobie w wannie z ciepłą wodą to podobno pomaga :tak: No i ciesz sie, że w końcu coś sie ruszyło bo to już czas najwyższy :-D

No ja sie jeszcze zdrzemnęłam:tak:
Na KTG o 9 wychodze,i raczej szybko wróce-:eek:
Wiem ze mój suwaczek coś szwankuje-trudno,może faktycznie jakiś znak:-p
Właśnie dziewczyny,co z Natalką,badania miała wczoraj :confused:
Ola,no może wreszcie coś sie ruszy u Ciebie:-pzaciskaj nogi do powrotu mężczyzny:-D
A jak Gosia po nocce:-p
Edytko,nie ma co sie denerwowac,u Ciebie to już bliżej jak dalej:tak:

reklama
Kira jak tylko wrócisz z KTG to daj znać :tak:

Ma ktoś tel do Natalki? :eek:

Gosia a co z tobą?:szok:

Ciekawe jak tam Magda wczoraj? ja niestety nie mam do niej telefonu :-(

No i widziałam że Czarnula miała termin na 06 sierpnia więc moze już rozdwojona bo sie nie odzywa :shocked2:

Do góry