reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

A ja wam powiem kobiety ze wy czujecie skurcze, bole, cos tam zakluje, skreci a ja czekam na te prawdziwe objawy jak na zbawienie i wstyd mi o czymkolwiek pisac bo to co ja tam niby czuje to nic w porownaniu z wami, i dobija mnie to ze nie mam sie czego zlapac, odczuc, powiedziec "ooo, moze juz cos sie zaczyna", wslu****e sie w ten moj organizm a tu NIC!!
Okropnie mnie to stresuje!!

reklama
Ola,Li_Monka raczej na to nie licze:-Dale może....;-)
A tak dla poprawy nastroju-zobaczcie co moje słońce odstawia mi w domu,tylko z niego boki zrywac:-D

Ola,nie denerwuj sie:tak:może u Ciebie będzie błysk:tak:wcale niedobrze źle sie czuć przez tyle czasu,bo jak przyjdzie do prawdziwej akcji to sobie powiemy-e tam...pewnie znowu fałszywy alarm:happy2:a ty bedziesz wiedziec ze to juz to:-)

Ola i Kira u was to faktycznie juz niewiele zostalo do terminu,2 godzinki:-)ciekawe czy koras zdoła jutro urodzic,ale jak mowicie chlopcy lubia czekac wiec ciezko przewidziec,no ale w kazdym badz razie juz napewno na dniach cos sie zacznie.Kira juz ma rozzne objawy od dawna,a u Oli to bedzie z nienacka i nawet nie bedziemy wiedziały a Olcia juz bedzie rodzic:-)jakby co to od razu piszcie,bediemy czekac na wiesci od was:tak:

Raabit Tobie 2 dni zostały...no w sumie juz jeden.mysle ze spokojnie za tydzien juz bedziecie po i bedziecie w domach ze swoimi maluszkami:-),no i tez nie bediecie mialy czasu na forum:-(

Kira no kochany ten twoj lapciuch!!!:-D:-D:-D

Pokazalam mojemu C. i smutno mu sie zrobilo bo my swojego zawezlismy do moich rodzicow i dopiero kiedy przeprowadzimy sie do domku z ogrodem przywieziemy go spowrotem.
Moj C. teskni za nim jak glupi a twoj taki podobny , te wlosiurki ma tylko troche dluzsze.Moze teraz swojego wysle??
To ostatnie zdjecie jest zabojcze....:huh:

Hej dziewczynki :-D
Ja nadal w dwupaku :-( dolegliwości mnóstwo jak zwykle:szok: czyli bez większych zmian:tak:
Kira, raabit no Wam to już naprawdę niewiele zostało:tak:trzymam kciuki za szybciutkie porody:tak::-D

A ja byłam na grilu:-Djuż niedługo sobie nie pozwolę na takie jedzonko więc muszę wykorzystywać okazje:tak::-)tym bardziej że to bliziutko bo u rodziców:rofl2:.AAAAAAAAAAAAAAle się najadłam:szok::tak: Nocka pewnie i tak będzie ciężka więc nie mam nic do stracenia hihi :-D:rofl2:chociaż po takim jedzonku zwykle nic mi nie jest:no:dzidziuś chyba lubi takie smakołyki:-D

A ja powoli się żegnam spokojnej lub"owocnej"nocki. Ciekawe jak Magda i biedulka Sylwia...

ja juz tez sie zegnam,bo cicho sie tu robi:-p
spijcie dobrze i niech ktorąs juz spotka to szczescie ze zacznie rodzic;-)
trzymajcie sie!!do jutra:-p

Sie wkurzylam, chcialam mojego kociura pokazac a mojemu C. zachcialo sie teraz zdjecia kopiowac na CD z aparatu, zeby miejsce zrobic jak maly sie urodzi, akurat teraz:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ola My już dawno zrobiliśmy miejsce,aparat spakowany do torby i 3 komplety akumulatorów naładowane:szok::-D
Kasia,Gosia miłych snów i bezbolesnych nocek:tak:

Do góry