reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

:-DMi do terminu zostalo pare godz.tez raczej przenosze,bo nie licze na akcje nocna:-pty tylko 12 h do przodu:-pcóż chłopcy przenoszeni beda,za dobrze im w naszych brzuszkach:-D
Ale tu strasznie pusto dzisiaj:szok:gdzie dziewczyny,czyżby cos....:happy2:

reklama
Witajcie, dziewczyny. Tu tegoroczna kwietniówka.
Pamiętam, jak 4 miesiące temu byłam w podobnej sytuacji. Czekałam i czekałam, a mój Adaś pojawił się w najmniej oczekiwanym momencie. Wy tez się doczekacie. 100% :-):-):-)
Życzę powodzenia i szybkiego rozwiązania.

Sama nie wiem, bo miałam 3 terminy. Udało mi się urodzić tak po środku.:-):-):-)
Jeszcze trochę cierpliwości i ...będziecie mogły tulić swoje ukochane maleństwo. Sama rozkosz.

Hej Dziewczynki ja się melduję z wieczorka, miałam z mężem oglądać film na ALEkino - współczesną wersję "Hamleta", film dobry, ale tak mnie okrutnie plecy rozbolały i dopadły jakieś duszności że nie dałam rady:-(. Jakoś o dziwo przy kompie taką jakąs pochyloną pozycję przyjmuję że wszystkie dolegliwości ustępują:-D

No to Kira tylko parę godzin od terminu - może Cię złapie jutro i będzie dzidzia idealnie wpasowana do daty w kalendarzu:-D

Wiecie co z tą dietą karmiącej to według tego co czytałam nie należy przesadzać, ja mam zamiar jeść wszystko to co do tej pory (oczywiście wyeliminuję całkiem ciężkostrawne jedzonko na początek), a dopiero jak będą jakieś niepokojące objawy u dziecka przejdę na dietę - w końcu nie każde dziecko musi być alergikiem...

reklama
Rany Kira masz racje, juz tylko godziny dziela od terminu a tu nic:-(
Moze dzisiaj cos zaskoczy????

Mile to co co napisala ania1a1, nadzieja jest ze sie doczekamy:tak:

Do góry