reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

:-DMi do terminu zostalo pare godz.tez raczej przenosze,bo nie licze na akcje nocna:-pty tylko 12 h do przodu:-pcóż chłopcy przenoszeni beda,za dobrze im w naszych brzuszkach:-D
Ale tu strasznie pusto dzisiaj:szok:gdzie dziewczyny,czyżby cos....:happy2:

reklama
Witajcie, dziewczyny. Tu tegoroczna kwietniówka.
Pamiętam, jak 4 miesiące temu byłam w podobnej sytuacji. Czekałam i czekałam, a mój Adaś pojawił się w najmniej oczekiwanym momencie. Wy tez się doczekacie. 100% :-):-):-)
Życzę powodzenia i szybkiego rozwiązania.

Sama nie wiem, bo miałam 3 terminy. Udało mi się urodzić tak po środku.:-):-):-)
Jeszcze trochę cierpliwości i ...będziecie mogły tulić swoje ukochane maleństwo. Sama rozkosz.

Hej Dziewczynki ja się melduję z wieczorka, miałam z mężem oglądać film na ALEkino - współczesną wersję "Hamleta", film dobry, ale tak mnie okrutnie plecy rozbolały i dopadły jakieś duszności że nie dałam rady:-(. Jakoś o dziwo przy kompie taką jakąs pochyloną pozycję przyjmuję że wszystkie dolegliwości ustępują:-D

No to Kira tylko parę godzin od terminu - może Cię złapie jutro i będzie dzidzia idealnie wpasowana do daty w kalendarzu:-D

Wiecie co z tą dietą karmiącej to według tego co czytałam nie należy przesadzać, ja mam zamiar jeść wszystko to co do tej pory (oczywiście wyeliminuję całkiem ciężkostrawne jedzonko na początek), a dopiero jak będą jakieś niepokojące objawy u dziecka przejdę na dietę - w końcu nie każde dziecko musi być alergikiem...

reklama
Rany Kira masz racje, juz tylko godziny dziela od terminu a tu nic:-(
Moze dzisiaj cos zaskoczy????

Mile to co co napisala ania1a1, nadzieja jest ze sie doczekamy:tak:

Do góry