reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Dzieki Kira uporałam sie z tym juz:-);-)

Lidzia na prawde śliczna no i widać, że duża dziewczynka z niej:-)

Pelpina niezłe miałas przezycia z tym porodem:szok: no ale najważniejsze, że jesteście juz w domku i ze malutka sie dobrze chowa:-D jedyne czego wspóolczuje to tych kleszczy bo pewnie Cie musieli niezle porozrywac i teraz sie biedna niezle meczysz, no ale jak sama mówisz córcia wszystk wynagradza:-)

O porzadek w domku sie nie martw:-) bo musiecie sie jeszcze wszyscy dotrzec i wpaśc w rytm a jak to sie stanie to zobaczysz, że swietnie sobie bedziecie radzić ze wszystkim:-):-D

Raabit doskonale Cie zrozumiałam i tez sie nie zgadzam z tym, że lakarze wypisuja wczesniej macierzynski, bo kazdej chwili z maluchem szkoda:-( Ja cos czuje, że takiej sytuacji nie unikne:-( no chyba, że sie nasza Amelcia zdecyduje w koncu wyjsc.Jakbym troche dłuzej popracowała to by nie było tego problemu bo moja ginka sama mi powiedziala ze idzie pacjentkom na reke i nigdy nie daje wczesniejszego macierzynskiego.

Bede mądrzejsza przy nastepnym dziecku:-D

I znów jeden dzieciaczek więcej:tak::-) może nawet jeszcze więcej ich jest a my nie wiemy bo jest sporo dziewczyn które widzę na liście z terminami porodów a nie piszą na forum:confused:

A mnie bardzo brzuch boli szkoda że nie twardnieje to może coś by się ruszyło:-:)-pchociaż maja mama mówi że jej brzuch nie twardniał tylko bolał:szok:
Oj biedny mój kręgosłup...już niewiem co robić:no:jak się położę to jeszcze gorzej jest:szok:

Gosia biedna jestes:-( ja wiem, że za kazdym razme Ci to mowimy ale moze tym razem sie rzeczywiscie cos ruszyło skoro Twoja mama tez nie miala brzucha twardego tylko same bole... ale ja juz nie wierze w to ze nasze porody beda podobne jak naszych mam, bo moja mama nas wszystkich urodziła min.3 tyg wczesniej a jak na razie nic i na nic sie nie zaniosi a do terminu 9 dni:szok: i wyglaa na to ze jeszcze moge przenosic....

jak n arazie to chyba tylko Peplinie sie udało;-) jakos tak bez wieksdzych i dluzszych męczarni.

A ja własnie robie fajne ciacho wiec jakby ktorejs sie chciało to wklejam przepis;-) mam nadzieje, że nie nikt nie okrzyczy, ze zasmiecam wątek;-):-)

Janbor no co ty, nie zasmiecasz:no:!!Jeszcze jakbys podrzucila tu jakis kawalek to bym byla szczesliwa:rofl2:, a tak na marginesie to uwielbiam piec.Tutaj nie mamy jeszcze piekarnika, ale w Polsce to duzo zawsze pieklam, moj ulubiony to karpatka i sernik "rosa".

Widzialam mala Lidzie, sliczny skarbek:tak::tak:, slodziutka taka:tak:
Gratuluje ci peplina jeszcze raz i podziwiam po tym co przeszlas, to lazenie po scianach skojarzylo mi sie z okropnymi torturami!!Ja chyba nie moge takich rzeczy czytac bo paniczny strach mnie dopada, i te kleszcze-kobito, sie nameczylas, nie ma co!!Na szczescie malutka zdrowa, to najwazniejsze.

ola_lux moze nie powinnam byla pisac ze szczegolami:) ale z drugij strony warto wiedziec ze nie zawsze jest latwo i przyjemnie.bo moze zaskoczyc. zycze wam dziewczyny zeby moj opis byl najgorszym z sierpniowych!

A wczoraj pytalam sie was dziewczyny o oddychanie w czasie skurczy, chyba zagubilo sie gdzies wsrod postow:-(,nie mialam mozliwosci chodzic do szkoly rodzenia-dlatego was o pomoc prosze.
Juz raz tlumaczylyscie ale im wiecej dziewczyn powie cos na ten temat tym latwiej bedzie zrozumiec.A maly wczoraj tak mi parl w dol i brzuch mi rozsadzalo ze mylsalam ze cos sie bedzie dzialo tej nocy, strach mnie ogarnal i pomysalam sobie ze jeszcze zapytam o to oddychanie, bo to bardzo wazne a ja nie jestem pewna czy robie to dobrze.

reklama
Peplina no co ty!!:tak:Napisalas co przezylas, a im wiecej sie wie tym latwiej bo wiesz na co sie mozesz nastawiac, a mna sie nie przejmuj, ja panikara jestem:eek:

Do góry