reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

No proszę:-);-) chociaz jeden zieciaczek o czasie:-)

Peplina ogromne gratulacje dla Ciebie i duzo zdrówka dla Lidzi

niech sie córcia zdrowo chowa i czekamy na fotki i relacje z porodu:-)

Mialas wczensiej jakies objawy czy poszło tak po prostu??? bo widzisz jak tu sie niektóre dziewczynkli męcza:no:

reklama
PEPLINA OGROMNE GRATULACJE!!! DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I MALEŃSTWA!!!!!
Jak znajdziesz czas czekamy na relacje i zdjęcia:tak:

Janbor ja wiem o co ci chodzi z tym swiadczeniem rehabilitacyjnym ale ja miałam na myśli jeszcze coś innego :tak: ja jestem na zwolnieniu od 1 czerwca a mimo to lekarz jak już trzeba wypisać kolejne zwolnienie np. na 2 tygodnie przed porodem to bardzo często wypisują od razu macierzyński bo tak sie przyjęło. Uważam, że to bardzo niesprawiedliwe :szok: dlatego ide do przychodni po L4 :-D

Raabit ja wiem że trzeba walczyć o to żeby nie zabrali macierzyńskiego - ale jestem zła bo poszłam na zwolnienie będąc już w 8 miesiącu a oni jeszcze chcą mi ukraść macierzyński:wściekła/y:

Mam nadzieję że urodzę do 30.08 (bo tak mi ta lekarka obliczyła termin, a tak naprawdę to mam na 26.08) a jak nie to uderzam do lek. rodzinnego:tak:

PEPLINA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I CÓRECZKI!
NAPISZ COS WIĘCEJ O PORODZIE!

A swoją drogą to szok, ze chociaz jedno dziecko urodziło sie dokładnie w terminie :-D:szok:

reklama
Do góry