reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

No proszę:-);-) chociaz jeden zieciaczek o czasie:-)

Peplina ogromne gratulacje dla Ciebie i duzo zdrówka dla Lidzi

niech sie córcia zdrowo chowa i czekamy na fotki i relacje z porodu:-)

Mialas wczensiej jakies objawy czy poszło tak po prostu??? bo widzisz jak tu sie niektóre dziewczynkli męcza:no:

reklama
PEPLINA OGROMNE GRATULACJE!!! DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I MALEŃSTWA!!!!!
Jak znajdziesz czas czekamy na relacje i zdjęcia:tak:

Janbor ja wiem o co ci chodzi z tym swiadczeniem rehabilitacyjnym ale ja miałam na myśli jeszcze coś innego :tak: ja jestem na zwolnieniu od 1 czerwca a mimo to lekarz jak już trzeba wypisać kolejne zwolnienie np. na 2 tygodnie przed porodem to bardzo często wypisują od razu macierzyński bo tak sie przyjęło. Uważam, że to bardzo niesprawiedliwe :szok: dlatego ide do przychodni po L4 :-D

Raabit ja wiem że trzeba walczyć o to żeby nie zabrali macierzyńskiego - ale jestem zła bo poszłam na zwolnienie będąc już w 8 miesiącu a oni jeszcze chcą mi ukraść macierzyński:wściekła/y:

Mam nadzieję że urodzę do 30.08 (bo tak mi ta lekarka obliczyła termin, a tak naprawdę to mam na 26.08) a jak nie to uderzam do lek. rodzinnego:tak:

PEPLINA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I CÓRECZKI!
NAPISZ COS WIĘCEJ O PORODZIE!

A swoją drogą to szok, ze chociaz jedno dziecko urodziło sie dokładnie w terminie :-D:szok:

reklama
Do góry