reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Ja wczoraj mialam skurcze ale po godzinie przeszlo, coz poczekamy na kolejne :)

Dzisiaj ugotowalam zupke szczawiowa jakos mi tak smaka narobila. i wreszcie kupilam w polskim sklepie maslanke i polskie mleko bo juz mialam wielka ochote cos polskiego wypic :)

tutaj zauwazylam ze jak lekarz bada pacjenta to nie patrzy sie w "dziure" tylko na sciane hehe smiesznie to wyglada, nie mam zadnych oporow zeby mi tam w dziure zagladali bo to w polsce normalne ale w anglii chyba nie :)

Gosia,mi przy skurczach jak na @ brzuch nie twardnieje,ale one są bardzo bolesne.Twardnieje sam,czasem jak dzidzia sie silnie przeciągnie,czasem bez powodu-podobno normalne:tak:trzymam kciuki za poniedzialkowe KTG,a swoja droga to dziwne zeby bez powodu w szpitalu zostawiac:confused:
Czarnula czekamy,jak na zbawienie:-D
Sylwia tez mi sie tak wydaje,no ale dzien sie jeszcze nie skonczyl....wiec....a moze....;-):-p

Raabit,nie mam sily sie z nimi kłócic,a ten lekarz po znajomosci to jedna wielka pomyłka,nie chca robic badania i koniec,nic nie zrobie:no:
Jak KTG wyjdzie podejrzane to cos bede musiala wymyslec,moze prywatnie pojde-tylko wkurza mnie ze musze placic za cos co mi sie nalezy:wściekła/y:
Mrozik cisnienie gorne spadlo do 130 ale dolne jest prawie 90,a położna ktora mi mierzyła też mówi że w normie,ja juz nie wiem co myslec:-(

Kira mnie już w polskiej służbie zdrowia nic nie zdziwi:no:mnie czesto boli brzuch jak na okres:szok: a stawia sie co kilkadziesiąt minut ale nie jest to regularne więc chyba o niczym nie świadczy:no::-(

Kira jak dobrze rozumiem to nie zrobili Ci KTG???:confused::confused: jak to?? No przeciez na tym etapie to Ci sie należy:wściekła/y: no chyba, ze znowu cos zle zrozumiałam.Troche to dziwne, bo niektore dziewczyny juz od 37 tygodnia lataja na KTG a ty w 40 nie mozesz go miec:confused:

co za paranoja no na prawde w głowie sie nie mieści.

Sylwia 3 sierpien jak najbardziej przyniesie dzidziusia, bo [przeciez Mongea ma dzisiaj cesarke:-)

Janbor zrobili mi KTG:tak:nie chcieli mi zrobic badania wewnetrznego
Gosia szczerze Ci powiem ze ja tez przestalam sie dziwic:no:
Faktycznie,Mongea-trzymamy kciuki:-)

Nie no ja jestem zakręcona:zawstydzona/y::laugh2::dry:

Przeciez ty piszesz o badaniu....a nie o KTG.Chyba sie położe bo mi coś cięzko idzie kojarzenie dzisiaj:-) chyba mam znowu niskie cisnienie;-) wczoraj było 100/70

reklama
Mongea juz pewnie po cesarce bo miała isć do szpitala o 7 rano :tak:

Czarnula mój gin przy badaniu na fotelu też zawsze patrzy na ściane :tak: ale to dobrze bo nie czuje sie skrępowana :-D

Kira czasami znajomości mogą nam wyjśc bokiem :wściekła/y:

Do góry