reklama
czarnula83
Fanka BB :)
Ja wczoraj mialam skurcze ale po godzinie przeszlo, coz poczekamy na kolejne
Dzisiaj ugotowalam zupke szczawiowa jakos mi tak smaka narobila. i wreszcie kupilam w polskim sklepie maslanke i polskie mleko bo juz mialam wielka ochote cos polskiego wypic
tutaj zauwazylam ze jak lekarz bada pacjenta to nie patrzy sie w "dziure" tylko na sciane hehe smiesznie to wyglada, nie mam zadnych oporow zeby mi tam w dziure zagladali bo to w polsce normalne ale w anglii chyba nie
Dzisiaj ugotowalam zupke szczawiowa jakos mi tak smaka narobila. i wreszcie kupilam w polskim sklepie maslanke i polskie mleko bo juz mialam wielka ochote cos polskiego wypic
tutaj zauwazylam ze jak lekarz bada pacjenta to nie patrzy sie w "dziure" tylko na sciane hehe smiesznie to wyglada, nie mam zadnych oporow zeby mi tam w dziure zagladali bo to w polsce normalne ale w anglii chyba nie
Gosia,mi przy skurczach jak na @ brzuch nie twardnieje,ale one są bardzo bolesne.Twardnieje sam,czasem jak dzidzia sie silnie przeciągnie,czasem bez powodu-podobno normalnetrzymam kciuki za poniedzialkowe KTG,a swoja droga to dziwne zeby bez powodu w szpitalu zostawiac
Czarnula czekamy,jak na zbawienie
Sylwia tez mi sie tak wydaje,no ale dzien sie jeszcze nie skonczyl....wiec....a moze....;-)
Czarnula czekamy,jak na zbawienie
Sylwia tez mi sie tak wydaje,no ale dzien sie jeszcze nie skonczyl....wiec....a moze....;-)
Raabit,nie mam sily sie z nimi kłócic,a ten lekarz po znajomosci to jedna wielka pomyłka,nie chca robic badania i koniec,nic nie zrobie
Jak KTG wyjdzie podejrzane to cos bede musiala wymyslec,moze prywatnie pojde-tylko wkurza mnie ze musze placic za cos co mi sie nalezy
Mrozik cisnienie gorne spadlo do 130 ale dolne jest prawie 90,a położna ktora mi mierzyła też mówi że w normie,ja juz nie wiem co myslec:-(
Jak KTG wyjdzie podejrzane to cos bede musiala wymyslec,moze prywatnie pojde-tylko wkurza mnie ze musze placic za cos co mi sie nalezy
Mrozik cisnienie gorne spadlo do 130 ale dolne jest prawie 90,a położna ktora mi mierzyła też mówi że w normie,ja juz nie wiem co myslec:-(
Kira jak dobrze rozumiem to nie zrobili Ci KTG??? jak to?? No przeciez na tym etapie to Ci sie należy no chyba, ze znowu cos zle zrozumiałam.Troche to dziwne, bo niektore dziewczyny juz od 37 tygodnia lataja na KTG a ty w 40 nie mozesz go miec
co za paranoja no na prawde w głowie sie nie mieści.
Sylwia 3 sierpien jak najbardziej przyniesie dzidziusia, bo [przeciez Mongea ma dzisiaj cesarke:-)
co za paranoja no na prawde w głowie sie nie mieści.
Sylwia 3 sierpien jak najbardziej przyniesie dzidziusia, bo [przeciez Mongea ma dzisiaj cesarke:-)
reklama
Mongea juz pewnie po cesarce bo miała isć do szpitala o 7 rano
Czarnula mój gin przy badaniu na fotelu też zawsze patrzy na ściane ale to dobrze bo nie czuje sie skrępowana
Kira czasami znajomości mogą nam wyjśc bokiem
Czarnula mój gin przy badaniu na fotelu też zawsze patrzy na ściane ale to dobrze bo nie czuje sie skrępowana
Kira czasami znajomości mogą nam wyjśc bokiem
Podziel się: