reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Oj rusałki:-) A wstawcie się w moje położenie...Wy czekacie w domku: swoje łóżeczko, swój kibelek, swoja wanna/prysznic...........a ja biedny żuczek będę czekac na zesłaniu:confused:, bo w domu nie chcą mnie trzymac. Taki mój los:sorry:

reklama
Sylwia no biedna jesteś ale przecież to wszystko dla dobra Twojego i Maleczki :-) jestes dzielna i na pewno wytrzymasz, moze nie beda Cie tam trzymac az do samego terminu, może mała zechce wyjśc wcześniej.

cześć dziewczyny:-)
trzymam kciuki w takim razie za Mongeę (czy to się tak odmienia??) i Jej maleństwo:tak:

co do lekarzy, to mój patrzy zawsze na ściane za mną, tak jakby się wpatrywał gdzieś daleko.... :confused:

na tym wczorajszym grilu tak się najadłam, że dziś od rana mąż mi mówił, że rosnę w oczach. Patrzy na mnie i powtarzał - powiększasz się, o!! znowu większy brzuszek...:shocked2: bardzo śmieszne:sorry:

Antylopka co sie przejmujesz,potem nie bedziesz mogla jesc takich pysznosci bo cycolic bedziesz,potem minie sezon i co??do nastepnego roku trzeba bedzie czekac:-pfolguj sobie i sie nie przejmuj:tak:
Ja sie oddale dziewczynki i człapie sie do rodziców na obiadek:tak:może jak wróce to do was zajrze:-)

Kirka hmm dobrze że zrobili Ci ktg ale szkoda że nie zrobili Ci badania gin. mam nadzieje że szybko się rodwoisz bo takie czekanie jak w Twoim przypadku z tymi skurczami to nic przyjemnego :dry: jak byłam ostatnio u mojego gina na ktg to spytałam go czy będzie też badanie gin. a on się smiał że nie bo za często mi go ostatnio robi i jeszcze mi się spodoba ;-) oczywiście żartował i po ktg zrobił :-) wogle jak ide do niego to słysze nową porcje kawałów strasznie rozluźnia całą wizyte całe szczęście jest przy tym bardzo kompetentny :-) jestem z niego bardzo zadowolona co poświadcza fakt że chodze do niego z drugą ciążą można do niego dzwonić na każde zawołanie co oczywiście robiłam w pierwszej ciąży ;-) prosił mie że bym tylko nie dzwoniła do niego w godz.24-6 hehee bo wtedy jest nieprzytomny no chyba że bym zaczeła rodzić to co innego :blink:
Kirka w którym szpitalu będziesz rodzić???

Antylopka nie przejmuj się ja teraz też mam wrażenie że jem na zapas bo potem długo nie będzie wolno różnych smakołyków ;-)co prawda ja mam mały brzuch i każdy się dziwi że ja już do porodu się szykuje ale za to d... mi tak urosła że hohoooo ale co tam jak urodze to się beęde martwić ;-)

mój gin też jak mnie bada to patrzy gdzieś w dal oni wszyscy chyba już tak mają ;-)

jem ile mogę i wszystko na co mam ochotę:-) Tylko się śmieję, bo na serio tyle zjadłam, jak chyba nigdy.:shocked2:
Może to przeczucie, że następny grill będzie dopiero za rok:confused:??
Dobra, uciekam poszyć poszewki na pościel dla mojej Malutkiej, bo kupiłam dziś takie ładne materiały:tak:Nie mogłam się oprzeć, razem z mamą.
troche bez sensu, ale tyle radości sprawia szykowanie się na przyjścia tego szkraba, że nic mnie nie obchodzi, że mogę kupić gotowe:-p. Faceci tego nie rozumieją, bo mój tata i mąż dziwnie spojrzeli, jak uradowane wróciłyśmy z mamą z materiałami...:szok:

miłego popołudnia:tak:

Antylopka rozumiem Cię doskonale :tak: ja jestem krawcową i też dużo rzeczy dla maleństwa zrobiłam sama:tak::-Dbo mi to ogromną frajdę sprawia ale nie każdy to rozumie jak robiłam butki które mam na zdjęciu przy nicku to koleżanka mówiła że nie rozumie po co tracę czas skoro to można kupić w sklepie...:-(

reklama
Ale na fajny temat trafilam.Antylopka Gosia.
Otoz mam wielka koldre i za choinke jasna nie umiem do niej poscieli znalezc!!
Wymiary to 220x240, tutaj jest pare ,ale takie drogie i brzydkie ze chyba byloby lepiej gdybym sobie tez moze uszyla???Wykrawacie prostokat 220x240 i zszywacie, tak???bo wiem jak maszyna dziala, uczylam sie szyc, ale odnosnie krojow to jestem zielona:zawstydzona/y:
A propos dziewczyny gdybyscie takowa znalazly gdzies na internecie , (bo juz szukalam i nic:-() to dajcie znac prosze.

Do góry