reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ja bardzo bym chciała umieć coś takiego zrobić - butki, czapeczkę, może sweterek. U mnie jest taki sklep - pasmanteria , gdzie pani robi na zamówienie takie rzeczy, ale to strasznie drogo wychodzi. Jakbym sama umiała takie zrobić to bym z pożytkiem ten czas siedzenia w domu wykorzystała :tak:
Kira - 130/90 wydaje si e że dobre ciśnienie. Myślę że nie masz się co martwić. To dolne nie powinno 100 przekraczać - tak mi powiedzieli - czyli złe jest jak jest powyżej 100/140 (przekroczone któreś z tych)

reklama
dziewczyny tak czytam o tym ktg... jak ja mialam robione to w szpitalu to wyszly mi skurcze regularne ale nie odczuwalne dla mnie (z wyjatkiem jednego silniejszego) tak co 3 minuty dokladnie. A miedzy nimi ruchy dzidzi.

Ola - np na tej stronie jest taka pościel
https://ssl.allegro.pl/item222216626_piekny_komplet_poscieli_ikea_240_220.html
może ci sie spodoba, zawsze można zamówić, a mama jak będzie jechać do ciebie to ci może przywieźć - zawsze to taniej. No ale ta cena też do niziutkich nie należy, więc jak umiesz sama uszyć - to chyba lepiej samemu taka sobie sprawić
Elis - skurcze to jeszcze muszą być odpowiednio mocne - tzn odpowiednio wysoki ten pagórek ;-), ale nie wiem jaki jest odpowiednio duży :no:

hej!

u mnie cisza!! ale już sie nie moge doczekać hihi chyba jak większość

właśnie robiliśmy "ostatnie" zakupy dla dzidzi i niestety zapomniałam paru rzeczy a miałam listę!! zapomniałam dopisać i jestem troche zła bo myślałam że będziemy mieć już wszystko

mój maluszek też sie strasznie wierci i nóżki mi "wstawia" w żebra no ale nie dziwie się bo miejsca coraz mniej...

Mongea już po cesarce?

Ola jak chcesz uszyć takie poszewki to musisz wziąć większe kwadraty tak gdzieś o 3-4 cm

Cześć!
własnie wróciłam do domku byłam prywatnie na ktg mały zdrowy tylko ruchliwy ale to dobrze, takez dziekuje za kciuki prosze o kciuki dalej:-D
kamień spadł mi z serca jednak co prywatnie to prywatnie!
Ktos tu pisał o plackach ziemniaczanych ja własnie je wcinam bo z tych nerwów zgłodniałam:-D
Kira szkoda ze lekarz niezbadał Ciebie tak jak chciałaś moze w poniedziałek ale i tak trzymam kciuki za ciebie i oczywiście za pozostałe mamusie też!
Mrozik dobrze ze Ciebie wypuścili przynajmniej sie nienasłuchasz w tym szpitalu
Ola mój maluszek tez lubi sobie łobuzowac w brzuszku za to w nocy spi z mamusia
Aniulka ja tez juz sie niemoge doczekać!!!!
Magda25 a poczym na ktg mozna rozpoznac ze miało sie skurcze jesli wiesz?
pozdrawiam Was!!!
Pogłaszcie brzuszki od nas!!!

MONGEA NAPISAŁA DO MNIE SMSA CYTUJE:

"o 9:34 wyskoczyłam z brzuszka mamusi. Było mi tam już ciasno, bo jestem całkiem duża (3.360g 56cm). Rodzice własnie dumają do kogo jestem podobna. Córeczka Mongei"

Mongea serdeczne gratulacje! zycze duuuuuuuzo zdrowia!!! :tak:

Aniulka jeszcze zdążysz dokupić jakies drobiazgi dla maluszka! nie martw sie :tak:

Natalka bardzo sie ciesze, ze wszystko z tobą i maluszkiem w porządku :tak: mimo wszystko nadal mocno trzymam kciuki ;-)

reklama
Sylwia Mongea miała przy suwaczku zdjęcie swojej córeczki taka słodka blondynka która stoi wśród kolorowych piłeczek :tak:

A nawet jeśli jej nie kojarzysz to i tak będzie przyjemnie jak napiszesz że gratulujesz i życzysz zdrówka :-D bedzie jej napewno bardzo miło jak potem to przeczyta :tak::-D

Do góry