reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kira ciekawe jak po wizycie, co sie dowiesz ciekawego, czekamy z niecierpliwoscia, a moze kiedy do nas wrocisz bedziesz juz mamusia??

Natalka nie stresuj sie, bedzie dobrze zobaczysz, wszystkie sie przed czyms stresowaly a i tak potem zawsze sie wszystko dobrze skonczylo.Trzymam kciuki;-)

reklama
Gosia mi sie zdaje ze dzis nie mamy zadnej cesarki:huh:??
Edyta 10 sierpnia, Raabit jak przyjdzie czas, a tak po za tym to to kto jeszcze??

ola któraś pisala że miała do wyboru 1.08 lub 3.08 i wybrala póżniejszy termin żeby dzidzia posiedziala w brzuszku:tak:ale może to nieaktualne:szok:albo coś mimózg nie dziala jak powinien...hihihi:-D

Cześć mamulki;-)

Oj nastroje niektorych to widze na granicy wytrzymałości:szok: Sylwia Kochana na prawe Ty sie tak nie denerwuj bo Majeczka to wszystko odczuwa i tez będzie nerwowa.Wiem co mówie, bo moja mamusiajak była w ciązy z moim najmłodszym bratem to cały czas sie denerwowała i brat po urodzeniu był po prostu kłębkiem nerwów.Z byle powodu płakał a raczej sie darł a jak podrósł to o byle co wpadał w taką histerie,że sie potrafił zachodzic z płaczu:szok::no:
Po co sobie psuc te ostatnie chwile przed porodem:-);-)

Jesli chodzi o dzisiejsza cesarke to mnie sie wydaje, że mongea ze względu na wade wzroku, ale moge sie mylic:-)

Zdanka jak piszą ziewczyny mnie również Twoje skrobanie w ogóle nie przeszkadza i chetnie poczytam wypowiedzi doswiadczonej mamusi bo na forumz doswiadczonych została chyba tylko Gosia a i ona byc moze juz niedługo nas opusci:-( wieć Twoje posty sa dla nas na praw ebardzo cenne.

Ja dzisiaj miałam dosyc udaną noc chociaz głupoty mi sie sniły:szok:, ze jestem Magdą M:-);-);-):-p:-D No i zapisałam sie na 10.08.na KTG i cos czuje, ze jakbym sie na moja paia gin nie powołała to by było cięzko:szok::no: :wściekła/y:p:tak::tak:onoć straszny wysyp dzieciaczków i pewnie nawet na KTg nie ma miejsc:szok:

Natalka na zapas sie nie martw i na razie nie bierz pod uwagę porodu w prywatnym szpitalu, bo cos czuje ze wszystko jest w jak najlepszym porządku:-)

KIra od razu jak wrócisz ze szpitala to dwaj znac, chociaz z tego co piszesz to może juz rozdwojona wrócisz, bo rzeczywiscie jesli takie skurcze nie usteouja nawet po ciepłek kapieli to znak, ze porod mógł sie zaczac na dobre i moga Cie juz nie puscic

Witam po dłuuugiej przerwie:-):-):-)

GRATULACJE DLA SIERPNIOWYCH MAMUŚ - CLAUDI, NAUR, EWELINKI!!!

Widzę że z początkiem miesiąca prawie codziennie nowinki o kolejnej dzidzi - super:-D

U mnie absolutnie nic się nie dzieje - ani skurczu ani bólu ani żadnej wydzieliny:confused:, przyjdzie mi długo jeszcze czekać:-(.
Przez tydzień byłam u rodziców, mama dogadzała mi niemiłosiernie - aż się boję wejść na wagę:laugh2:

reklama
dzięki dziewczyny za wsparcie ;-):-)

mam pytanko czy odszedł Wam dziewczyny czop ??? bo mi jak narazie nie ale to równie dobrze może nastapiś przy porodzie jaki dwa tygodnie przed

Do góry