reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kira ciekawe jak po wizycie, co sie dowiesz ciekawego, czekamy z niecierpliwoscia, a moze kiedy do nas wrocisz bedziesz juz mamusia??

Natalka nie stresuj sie, bedzie dobrze zobaczysz, wszystkie sie przed czyms stresowaly a i tak potem zawsze sie wszystko dobrze skonczylo.Trzymam kciuki;-)

reklama
Gosia mi sie zdaje ze dzis nie mamy zadnej cesarki:huh:??
Edyta 10 sierpnia, Raabit jak przyjdzie czas, a tak po za tym to to kto jeszcze??

ola któraś pisala że miała do wyboru 1.08 lub 3.08 i wybrala póżniejszy termin żeby dzidzia posiedziala w brzuszku:tak:ale może to nieaktualne:szok:albo coś mimózg nie dziala jak powinien...hihihi:-D

Cześć mamulki;-)

Oj nastroje niektorych to widze na granicy wytrzymałości:szok: Sylwia Kochana na prawe Ty sie tak nie denerwuj bo Majeczka to wszystko odczuwa i tez będzie nerwowa.Wiem co mówie, bo moja mamusiajak była w ciązy z moim najmłodszym bratem to cały czas sie denerwowała i brat po urodzeniu był po prostu kłębkiem nerwów.Z byle powodu płakał a raczej sie darł a jak podrósł to o byle co wpadał w taką histerie,że sie potrafił zachodzic z płaczu:szok::no:
Po co sobie psuc te ostatnie chwile przed porodem:-);-)

Jesli chodzi o dzisiejsza cesarke to mnie sie wydaje, że mongea ze względu na wade wzroku, ale moge sie mylic:-)

Zdanka jak piszą ziewczyny mnie również Twoje skrobanie w ogóle nie przeszkadza i chetnie poczytam wypowiedzi doswiadczonej mamusi bo na forumz doswiadczonych została chyba tylko Gosia a i ona byc moze juz niedługo nas opusci:-( wieć Twoje posty sa dla nas na praw ebardzo cenne.

Ja dzisiaj miałam dosyc udaną noc chociaz głupoty mi sie sniły:szok:, ze jestem Magdą M:-);-);-):-p:-D No i zapisałam sie na 10.08.na KTG i cos czuje, ze jakbym sie na moja paia gin nie powołała to by było cięzko:szok::no: :wściekła/y:p:tak::tak:onoć straszny wysyp dzieciaczków i pewnie nawet na KTg nie ma miejsc:szok:

Natalka na zapas sie nie martw i na razie nie bierz pod uwagę porodu w prywatnym szpitalu, bo cos czuje ze wszystko jest w jak najlepszym porządku:-)

KIra od razu jak wrócisz ze szpitala to dwaj znac, chociaz z tego co piszesz to może juz rozdwojona wrócisz, bo rzeczywiscie jesli takie skurcze nie usteouja nawet po ciepłek kapieli to znak, ze porod mógł sie zaczac na dobre i moga Cie juz nie puscic

Witam po dłuuugiej przerwie:-):-):-)

GRATULACJE DLA SIERPNIOWYCH MAMUŚ - CLAUDI, NAUR, EWELINKI!!!

Widzę że z początkiem miesiąca prawie codziennie nowinki o kolejnej dzidzi - super:-D

U mnie absolutnie nic się nie dzieje - ani skurczu ani bólu ani żadnej wydzieliny:confused:, przyjdzie mi długo jeszcze czekać:-(.
Przez tydzień byłam u rodziców, mama dogadzała mi niemiłosiernie - aż się boję wejść na wagę:laugh2:

reklama
dzięki dziewczyny za wsparcie ;-):-)

mam pytanko czy odszedł Wam dziewczyny czop ??? bo mi jak narazie nie ale to równie dobrze może nastapiś przy porodzie jaki dwa tygodnie przed

Do góry