reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

zdanka ja też się martwię jak to będzie z moją córką kiedy będę w szpitalu:shocked2:ona też nie zasypia beze mnie:no:ale myślę że jak będzie musiała to zaśnie:tak:poza tym jest bardzo zżyta z moimi rodzicami więc myślę że będzie ok. Musimy być dobrej myśli:tak::-) Poza tym jest przecież mąż:tak:Myślę że nasze córeczki będą dzielne:tak::-D

reklama
DZIEKUJE MAGDA 25:-) Ale moje Słońce siedzi jeszcze w brzuchu:-D Tobie łatwiej- masz jedno Słoneczko przy sobie:-). Jak widzisz mnie wszyscy drażnią ( mąz, mama:confused:, Tosiek). Tylko Majka mogłaby rozweselić. Ale cóż...........jej sie nie spieszy...

Sylwia po raz ostatni wdaje się w zbędną dyskusje z Tobą :tak: otóż może po prostu nie czytaj moich postów bo na pewno ze względu na Ciebie nie zamierzam zmienić mojej pisowni :-) nie po to wchodze na forum aby sobie ciśnienie podnosić ale po to aby się zrelaksować :tak::-) więc proszę Cię zachowaj swoje zbędne komentarze dla Siebie :-D koniec i kropka !!!!

Kirka trzymam kciuki co byś dowiedziała się czegoś konkretnego w szpitalu:happy:

Gosia ja też mam nadzieje że jak mnie nie będzie to Ewcia bez problemu będzie zasypiać i dzielnie zniesie naszą rozstanie :blink:

Natalka głowa do góry jeszcze troszkę i będziesz miała maleństwo przy sobie i wtedy to dopiero będziesz płakać ze szczęścia to jest szczęście nie do opisania :-)

To myśl co piszesz. Nie życze sobie, żeby ktoś mówił,że bazgrze( ja też wczoraj dużo napisałam) - ale nic z tego, nie było do Ciebie

Ale sie czuje podle!!Jakby po mnie z 5 sloni przebieglo!!!!:confused2:zasnelam okolo5 rano:szok: I tak jak C. wstawal rano tak do teraz nie umiem zasnac:-(

Sylwia tak jak już pisałam w poprzednim poście czytając forum pomijaj moje posty i będzie luzik :-D do Ciebie na pewno nie kierowałam ich i nie zamierzam kierować :-D:tak:;-)ja rozumiem że hormony szaleją ale bez przesady będąc długo już na różnych forach po raz pierwszy wdałam się w taką dyskusje i nie zamierzam tego ciągnąć :happy:

Zdanka dzieki za opis rozkladu dnia:-)i porodu
Tym wywiadem z dziecmi mnie rozbroilas!!!:-D:-D:-DSmieszne!!!Ale tez przerazajace czasami ,jak dzieci mylsa o tym wszystkim, ze jest tyle babek na swiecie ze sobie maz zawsze moze inna zone znalezc, albo para sie zeni bo maja dziecko a potem i tak nie sa juz razem....no tak, to prawda, potem nie ma sie co dziwic ze dla dzieci to normalne:dry:
Nie przejmuj sie czepianiem.Skrob ile wlezie:-D:-D
Sylwi przejdzie jak urodzi;-),(sama pisala ze ja wszystko drazni, nie Sylwia??) trzymaj sie nerwusie!:-D:-D

reklama
Mąż prowadzi sklep z bratem. Coś sie popsztykali. Jego brat zażądał natychmiastowego oddabia jego udziałów w interesie. ......MAM DOSYć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WRRRRRRRRRRR. Chyba idę sie utopić do klozetu:-D

Do góry