reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witajcie:-)

widze od rana średnie humory,ale to chyba juz tak jest.
Natalka nie przejmuj sie tak bo na pewno jest wszystko ok,a e bóle to zapewne przepowiadające,w koncu masz juz niedaleko do terminu:tak:daj znac jak po wizycie.
Kira za Ciebie tez trzymamy kciuki;-)i czekamy na wieści.

wczoraj zrobiłam sobie liste rzeczy potrzebnych do szpitala i moze zaczne dzis po mału się pakowac,wy juz pewnie wszystkie zwarte i gotowe a ja tu dopiero zaczynam:-Dja mam wizyte w poniedz i juz nie moge sie doczekac,choc pewnie nic nowego sie nie dowiem:dry:moj lekarz osatnio nie rokował ze urodze szybciej niz planowo:dull:

dobra ide troche ogarnąc i wtawie jeszcze pranie,a pogoda dzis strasznie ponura i deszczowa,ale lepsze to niz upały,ktore maja byc w przyszlym tyg:sorry:

reklama
Kasia mi generalnie humor dopisuje :tak: tylko zaczęła mnie głowa boleć i to już troche gorzej :-( ale po wczorajszej wizycie wiem że z maluszkiem wszystko dobrze i troche mi ulżyło mimo tej cholernej cesarki :wściekła/y:

Sylwia nie martw sie jeszcze przed pójściem do szpitala ty bedziesz im hałasować hihihi :-D;-)

Kira na którą idziesz do lekarza? :confused:

Natalka trzymam mocno kciuki! :tak: i na razie nie myśl o prywatnym szpitalu bo zobaczysz ze wszystko będzie dobrze! :-)

Dziewczyny ja mam dzis jakis kryzys:sick:cała noc boli mnie brzuch,ciągle skurcze,wlazłam do wanny,myslałam ze gorąca woda pomoże:no2:niestety nie pomogla
Raabit lekarza mam na 10:30 dam znac,dzieki za trzymanie kciuków:tak:

Mam nadzieje dziewczyny choc strasznie jestem tym szpitalem zdołowana martwie sie
mimo wszystko choc staram sie niedenerwowac dla dobra dziecka.
U nas niemam za wielkiego wyboru w szpitalach bo mamy tylko jeden dlatego tak myślałam a innym szpitalu nawet jesli za opieke miałabym zapłacic bo zdrwoe dziecka jest bezcenne. Moze przesadzam ale tak myśle.
Raabit a jak Ty sie czujesz niedługo masz cesarke, niemartw sie tym bedzie dobrze wszystko.
Kasiu ja jeśli nieurodze do 17tego to pewnie bede czekała z Tobą wiec sie niemartw niebedziesz sama ale torbe sobie spakuje moze Twój aniołek zdecyduje sie szybcie wyjsc.

Natalka rozumiem Twoje obawy,ale poczekaj,moze wszystko bedzie dobrze:tak:torbe oczywiście spakuj,ale mi nie pomogło na przyspieszenie:-D

Witajcie!!!

Ja na dzień dobry mogę napisać tylko jedno...nie miałam pojęcia że krzyże mogą AŻ TAK BOLEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:do tego okropny ból podbrzusza i jakiś skurcze dziwne...:confused::oo::oo2: - tak mniej więcej wyglądała moja nocka i tak wygląda tan poranek...nie daję rady...:no:

Kira, natalka trzymam kciuki dajcie znać koniecznie po wizytach co z Wami:tak::-D

ola jak tam po wczorajszych skurczach??? może rozdwojona już???:confused::-)

sylwia rozrywkowe masz sąsiedztwo...niema co...:tak::-D:-D:-D

Kira ja tez mam dzis kryzys, spałam dzis u mamy bo męzulka niebyło jak o zobaczyłam dzis to strasznie sie rozbeczałam z tego wszystkiego...
Kira a o której jestes umówiona w szpitalu? moze skoro tak sie czujesz to zostaniesz dzis w szpitalu.

Gosiu a my mamy ten sam termin a tak juz Cie bierze to moze rzeczywiście urodzisz w przyszłym tygodniu lub na dniach takie cos mam przeczucie

reklama
Kira nam połozna mowila ze jak kąpiel nie pomaga na skurcze to znaczy ze to to;-)
a masz te skurcze regularne?Ty juz w sumie tez rodzisz pare dni wiec moze cos sie zacznie:-Dale z drugiej strony chłopcy zazwyczaj lubią dłuzej siedziec.

Do góry