reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witajcie:-)

widze od rana średnie humory,ale to chyba juz tak jest.
Natalka nie przejmuj sie tak bo na pewno jest wszystko ok,a e bóle to zapewne przepowiadające,w koncu masz juz niedaleko do terminu:tak:daj znac jak po wizycie.
Kira za Ciebie tez trzymamy kciuki;-)i czekamy na wieści.

wczoraj zrobiłam sobie liste rzeczy potrzebnych do szpitala i moze zaczne dzis po mału się pakowac,wy juz pewnie wszystkie zwarte i gotowe a ja tu dopiero zaczynam:-Dja mam wizyte w poniedz i juz nie moge sie doczekac,choc pewnie nic nowego sie nie dowiem:dry:moj lekarz osatnio nie rokował ze urodze szybciej niz planowo:dull:

dobra ide troche ogarnąc i wtawie jeszcze pranie,a pogoda dzis strasznie ponura i deszczowa,ale lepsze to niz upały,ktore maja byc w przyszlym tyg:sorry:

reklama
Kasia mi generalnie humor dopisuje :tak: tylko zaczęła mnie głowa boleć i to już troche gorzej :-( ale po wczorajszej wizycie wiem że z maluszkiem wszystko dobrze i troche mi ulżyło mimo tej cholernej cesarki :wściekła/y:

Sylwia nie martw sie jeszcze przed pójściem do szpitala ty bedziesz im hałasować hihihi :-D;-)

Kira na którą idziesz do lekarza? :confused:

Natalka trzymam mocno kciuki! :tak: i na razie nie myśl o prywatnym szpitalu bo zobaczysz ze wszystko będzie dobrze! :-)

Dziewczyny ja mam dzis jakis kryzys:sick:cała noc boli mnie brzuch,ciągle skurcze,wlazłam do wanny,myslałam ze gorąca woda pomoże:no2:niestety nie pomogla
Raabit lekarza mam na 10:30 dam znac,dzieki za trzymanie kciuków:tak:

Mam nadzieje dziewczyny choc strasznie jestem tym szpitalem zdołowana martwie sie
mimo wszystko choc staram sie niedenerwowac dla dobra dziecka.
U nas niemam za wielkiego wyboru w szpitalach bo mamy tylko jeden dlatego tak myślałam a innym szpitalu nawet jesli za opieke miałabym zapłacic bo zdrwoe dziecka jest bezcenne. Moze przesadzam ale tak myśle.
Raabit a jak Ty sie czujesz niedługo masz cesarke, niemartw sie tym bedzie dobrze wszystko.
Kasiu ja jeśli nieurodze do 17tego to pewnie bede czekała z Tobą wiec sie niemartw niebedziesz sama ale torbe sobie spakuje moze Twój aniołek zdecyduje sie szybcie wyjsc.

Natalka rozumiem Twoje obawy,ale poczekaj,moze wszystko bedzie dobrze:tak:torbe oczywiście spakuj,ale mi nie pomogło na przyspieszenie:-D

Witajcie!!!

Ja na dzień dobry mogę napisać tylko jedno...nie miałam pojęcia że krzyże mogą AŻ TAK BOLEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:do tego okropny ból podbrzusza i jakiś skurcze dziwne...:confused::oo::oo2: - tak mniej więcej wyglądała moja nocka i tak wygląda tan poranek...nie daję rady...:no:

Kira, natalka trzymam kciuki dajcie znać koniecznie po wizytach co z Wami:tak::-D

ola jak tam po wczorajszych skurczach??? może rozdwojona już???:confused::-)

sylwia rozrywkowe masz sąsiedztwo...niema co...:tak::-D:-D:-D

Kira ja tez mam dzis kryzys, spałam dzis u mamy bo męzulka niebyło jak o zobaczyłam dzis to strasznie sie rozbeczałam z tego wszystkiego...
Kira a o której jestes umówiona w szpitalu? moze skoro tak sie czujesz to zostaniesz dzis w szpitalu.

Gosiu a my mamy ten sam termin a tak juz Cie bierze to moze rzeczywiście urodzisz w przyszłym tygodniu lub na dniach takie cos mam przeczucie

reklama
Kira nam połozna mowila ze jak kąpiel nie pomaga na skurcze to znaczy ze to to;-)
a masz te skurcze regularne?Ty juz w sumie tez rodzisz pare dni wiec moze cos sie zacznie:-Dale z drugiej strony chłopcy zazwyczaj lubią dłuzej siedziec.

Do góry