reklama
peplina
Początkująca w BB
a propos powyzszej wymiany zdan- co Wy dziewczyny takie nerwowe to tylko mowa potoczna, teraz nikt nie dba o slownictwo przesadnie.. szkoda, ale po co sie tym stresowac;-)
ja juz wymiekam, dzisiejsza nocka mnie zabije. juz od paru dni tak. jakas alergia na pozycje pozioma. caly dzien sie slaniam, a jak czas do wyrka, dostaje jakiegos speeda i dawaj! wierce sie, stekam, krece, i nic kiedy to sie skonczy..a ten maly gnojek i tak tego potem nie doceni..
ja juz wymiekam, dzisiejsza nocka mnie zabije. juz od paru dni tak. jakas alergia na pozycje pozioma. caly dzien sie slaniam, a jak czas do wyrka, dostaje jakiegos speeda i dawaj! wierce sie, stekam, krece, i nic kiedy to sie skonczy..a ten maly gnojek i tak tego potem nie doceni..
Doskonale Cie rozumiem Peplina ja tez tak miałam,ale na szczescie kilka ostatnich bez problemu przesypiamdzis nie moge spac bo sie denerwuje ta wizyta,czy wszystko ok,czy zbada mnie wewnetrznie,czy tylko KTG,chce wiedziec czy siedze na bombie czy bede jeszcze sie tak 2 tyg meczyc:sick:
Hej dziewczynki :-)
no to która sie w nocy rozdwoiła?
Sylwia ja nie widze nic złego w słowie "naskrobać" w sensie napisać :-)
Zdanka pisz jak najwięcej do nas w końcu masz już doświadczenie ;-) może być nawet naskrobane hihihi
Kira trzymam kicuki za twoją dzisiejszą wizyte i koniecznie daj znać jak było
Czarnula jak tam twoje skurcze? moze tulisz już swojego maluszka?
Gosia nadal 2w1? ty jak weteranka wszystko dzielnie znosisz
U mnie noc przebiegła w miare spokojnie, ale od rana boli mnie brzuch jak na okres gin mi wczoraj powiedział, że to oznaka rozwarcia się szyjki i przygotowywania organizmu do porodu. W tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak tylko sobie cierpliwie czekać a w niedziele rano do szpitala na badania. Ciekawe czy rozwarcie bedzie większe?
Dziewczyny jak sie idzie na takie rutynowe badania do szpitala do swojego lekarza to co on tam robi? jakieś badania przepływowe? o co chodzi? i ile czasu to zajmuje?
no to która sie w nocy rozdwoiła?
Sylwia ja nie widze nic złego w słowie "naskrobać" w sensie napisać :-)
Zdanka pisz jak najwięcej do nas w końcu masz już doświadczenie ;-) może być nawet naskrobane hihihi
Kira trzymam kicuki za twoją dzisiejszą wizyte i koniecznie daj znać jak było
Czarnula jak tam twoje skurcze? moze tulisz już swojego maluszka?
Gosia nadal 2w1? ty jak weteranka wszystko dzielnie znosisz
U mnie noc przebiegła w miare spokojnie, ale od rana boli mnie brzuch jak na okres gin mi wczoraj powiedział, że to oznaka rozwarcia się szyjki i przygotowywania organizmu do porodu. W tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak tylko sobie cierpliwie czekać a w niedziele rano do szpitala na badania. Ciekawe czy rozwarcie bedzie większe?
Dziewczyny jak sie idzie na takie rutynowe badania do szpitala do swojego lekarza to co on tam robi? jakieś badania przepływowe? o co chodzi? i ile czasu to zajmuje?
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Cześć mamusie!
Ja mimo wczorajszego bólu brzucha jestem nadal dwa w jednym od rana znowu ból brzucha troche mocniejszy niz na okres ciekawe...
Strasznie sie denerwuje o 15tej mam miec ktg a o 16tej wizyta u gina jestem juz tym wszystkim zdołowana humoru brak.... juz sie zastanawiem czy niepojechac rodzic pywatnie tylko gdzie?
Ola ciekawe moze te twoje skurcze cos dzis w nocy przyniosły,
Kira trzymam kciuki daj znac jak u Ciebie i fajnie ze masz znajomosci
Pozdrawiamy i napisze po wizycie czy sie wszystko wyjasniło,
Ja mimo wczorajszego bólu brzucha jestem nadal dwa w jednym od rana znowu ból brzucha troche mocniejszy niz na okres ciekawe...
Strasznie sie denerwuje o 15tej mam miec ktg a o 16tej wizyta u gina jestem juz tym wszystkim zdołowana humoru brak.... juz sie zastanawiem czy niepojechac rodzic pywatnie tylko gdzie?
Ola ciekawe moze te twoje skurcze cos dzis w nocy przyniosły,
Kira trzymam kciuki daj znac jak u Ciebie i fajnie ze masz znajomosci
Pozdrawiamy i napisze po wizycie czy sie wszystko wyjasniło,
reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Ja znam tylko jedno - pejoratywne - zastosowanie słowa " naskrobać" w odniesieniu do pisania "skrobać jak kura pazurem" -gdy ktoś ma brzydki charakter pisma. Tu charakteru nie widać - więc napisała, że to dziwne i nie na miejscu.
Szkoda ,że nikt nie dba o słownictwo przesadne. Polacy mówią i piszą tragicznie ( bez użycia dużych liter, przecinków). Ja mam na to uczulenie.
Wczoraj moi sąsiedzi uprawiali szaleńczy seks..............Do 1 w nocy od 22. Mamy nad sobą sypialnie............ jęki , rechoty, skrzypienie łóżka. Myślałam, że zwymiotuję
Szkoda ,że nikt nie dba o słownictwo przesadne. Polacy mówią i piszą tragicznie ( bez użycia dużych liter, przecinków). Ja mam na to uczulenie.
Wczoraj moi sąsiedzi uprawiali szaleńczy seks..............Do 1 w nocy od 22. Mamy nad sobą sypialnie............ jęki , rechoty, skrzypienie łóżka. Myślałam, że zwymiotuję
Podziel się: