reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Sylwia mam nadzieje że tylko mi się wydaje że mnie się czepiasz:crazy: w przenośni napisałam że skrobałyście a nie pisałyście czy to aż takie dziwne ??? nie rozumiem :-)

a propos powyzszej wymiany zdan- co Wy dziewczyny takie nerwowe:) to tylko mowa potoczna, teraz nikt nie dba o slownictwo przesadnie.. szkoda, ale po co sie tym stresowac;-)
ja juz wymiekam, dzisiejsza nocka mnie zabije. juz od paru dni tak. jakas alergia na pozycje pozioma. caly dzien sie slaniam, a jak czas do wyrka, dostaje jakiegos speeda i dawaj! wierce sie, stekam, krece, i nic:( kiedy to sie skonczy..a ten maly gnojek i tak tego potem nie doceni..

Doskonale Cie rozumiem Peplina ja tez tak miałam,ale na szczescie kilka ostatnich bez problemu przesypiam:tak:dzis nie moge spac bo sie denerwuje ta wizyta,czy wszystko ok,czy zbada mnie wewnetrznie,czy tylko KTG,chce wiedziec czy siedze na bombie czy bede jeszcze sie tak 2 tyg meczyc:sick:

Hej dziewczynki :-)
no to która sie w nocy rozdwoiła? :tak::happy2::szok:

Sylwia ja nie widze nic złego w słowie "naskrobać" w sensie napisać :-)

Zdanka pisz jak najwięcej do nas :tak: w końcu masz już doświadczenie ;-) może być nawet naskrobane hihihi :-D:tak::rofl2:

Kira trzymam kicuki za twoją dzisiejszą wizyte i koniecznie daj znać jak było :tak:

Czarnula jak tam twoje skurcze? moze tulisz już swojego maluszka? :baffled:

Gosia nadal 2w1? ty jak weteranka wszystko dzielnie znosisz :szok::-D

U mnie noc przebiegła w miare spokojnie, ale od rana boli mnie brzuch jak na okres :wściekła/y: gin mi wczoraj powiedział, że to oznaka rozwarcia się szyjki i przygotowywania organizmu do porodu. W tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak tylko sobie cierpliwie czekać :tak: a w niedziele rano do szpitala na badania. Ciekawe czy rozwarcie bedzie większe?:eek:

Dziewczyny jak sie idzie na takie rutynowe badania do szpitala do swojego lekarza to co on tam robi? jakieś badania przepływowe? :baffled: o co chodzi? i ile czasu to zajmuje?

Cześc raabit.
W szpitalu to zależy od lekarza, bo mogą zafundowac ci samolot, KTG i USG + mierzenie ciśnienia, a równie dobrze mogą robic tylko jedną z w/w.

Cześć mamusie!
Ja mimo wczorajszego bólu brzucha jestem nadal dwa w jednym od rana znowu ból brzucha troche mocniejszy niz na okres ciekawe...
Strasznie sie denerwuje o 15tej mam miec ktg a o 16tej wizyta u gina jestem juz tym wszystkim zdołowana humoru brak.... juz sie zastanawiem czy niepojechac rodzic pywatnie tylko gdzie?

Ola ciekawe moze te twoje skurcze cos dzis w nocy przyniosły,
Kira trzymam kciuki daj znac jak u Ciebie i fajnie ze masz znajomosci
Pozdrawiamy i napisze po wizycie czy sie wszystko wyjasniło,

reklama
Ja znam tylko jedno - pejoratywne - zastosowanie słowa " naskrobać" w odniesieniu do pisania "skrobać jak kura pazurem" -gdy ktoś ma brzydki charakter pisma. Tu charakteru nie widać - więc napisała, że to dziwne i nie na miejscu.
Szkoda ,że nikt nie dba o słownictwo przesadne. Polacy mówią i piszą tragicznie ( bez użycia dużych liter, przecinków). Ja mam na to uczulenie.

Wczoraj moi sąsiedzi uprawiali szaleńczy seks..............Do 1 w nocy od 22. Mamy nad sobą sypialnie............ jęki , rechoty, skrzypienie łóżka. Myślałam, że zwymiotuję:confused:

Do góry