reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

No proszę to dobrze trafiłam bo też wpadłam się pożegnać:tak::-D

ola jak widać nadal 2w1 ale mam nadzieję że to się wkrótce zmieni...hihi:tak::-)

czarnula no co ty??? może coś się zaczyna???:szok:czyżbyś miała być następna:szok::-D:-D:-D

No to spokojnej nocki dziewczyny. Do jutra-zobaczymy czy będą jakieś"niespodzianki":-D

reklama
te skurcze sa nieregularne i co kilka minut wiec moze i to bedzie to. narazie nie podnosze paniki tylko bede czekac. nie chce wyjsc na idiotke w szpitalu jak by co hehe pewnie zaraz przestanie i dalej bede czekala na te prawdziwe

Ech już wszystkie mamuśki śpią? Mi panowie wsadzili jaką niebieską żarówe w latarnie pod oknem. Nawet roleta nie pomaga:sorry:

sylwia rozumiem Cię doskonale mam taką samą żarówkę za oknem:szok::wściekła/y:całą zimę była zepsuta a teraz jak lato i jasno to zalożyli nową:no::wściekła/y:

czarnula skurcze porodowe są regularne coraz częstsze i coraz dłuższe:tak:ale kto wie w co się zmienią te Twoje skurcze...:-D

wszystkie idą spać?ja chyba tez juz uciekam się położyć.
Czarnula czyzbys miała byc następna??:-)
ciekawe czy ktos nas juro zaskoczy;-)

dobranoc wszystkim,zycze spokojnej nocy,a ktora zacznie rodzic to szybkiego porodu:-)papa

hejka to ja wpadam z wieczorka na chwilke widze że wszystkie z wielką niecierpliwością czekacie na swoje słodziaki ja przyznam że w pierwszyj ciąży też czekałam i siedziałam jak na bąbie a teraz aż wstyd się przyznać nie wyczekuje aż tak bardzo co nie znaczy że nie moge się doczekać z Ewcią nie mogłam spać w nocy a teraz śpie bez problemu ile tylko moja córa mi da nawet do 10 ;-)nie biegam na ktg co 5min.teraz byłam tylko raz i to sam mój gin mnie wysłał ja wcale nie chciałam
teraz najbardziej ciekawi mnie reakcja Ewci jak ona zareaguje na siostrzyczke i jak ja ją zostawi na noc dla mnie jest to straszne i rycze jak o tym myśle do tej pory nawet raz jej nie zostawiłam na noc nigdzie i nigdy no i oczywiście jak dam sobie rade z z nimi dwiema :szok:może właśnie dlatego nie myśle tak o porodzie a bardziej o tym jak to bedzie potem :crazy:
pamiętam jak Ewe rodziłam to tydzień wcześniej sobie zaplanowałam że urodze w piątek po południu bo wtedy mój gin miał dyżur w szpitalu wszyscy się ze mnie śmieli i mówili że każda by tak chciała sobie zaplanować ;-)i tego dnia cały dzień sprzątałam potem pobiegłam do fryzjera potem na ktg i okazało się że nic się nie dzieje zrezygnowani przyjechalismy do domu a w nocy się zaczeło i urodziłam o 8,05 w sobote zdążyłam rodzić z moim ginem do on dyżur miał do 8 ale został ze mną już do końca :-) rodziłam 4,5h bolało trasznie ale warto było :-)

pytałyście jak to wygląda plan doby z takim maluszkiem otóż po samym porodzie trudno jest się zorganizowac bo wiecznie jesteśmy na zawołanie maleństwa wszystko zależy od dziecka czy jest spokojne czy też nie samo karmienie bynajmniej u mnie na poczatku trwało bardzo długo nawet 1h i wiecznie coś do zrobienia,prasowania itp. a jak już wszystko zrobimy chce się mieć chwile dla siebie i odpocząć pospać nadrobić nocne karmienia ;-)i nawet nie wiadomo kiedy dzień zleci potem jeszcze spacerki to już wogle ja bardzo dużo czasu spędzałam i spędzam z Ewą na dworku i może dlatego mam mało czasu w ciągu dnia dla siebie :crazy:ale szkoda mi jej kisić w domu ;-)

to się rozpisałam :zawstydzona/y:
wybacznie ale nie odpisuje już Wam wszystko nadrobiłam co dziś skrobałyście i jestem ciekawe która będzie nastepna :tak:;-)

dobranoc

reklama
Do góry