Raabit juz to widze jak sie nim zajmujesz:-) mnie sie cos wydaje, że to bedzie taki mamusi synio i ze mamusia to mu bedzie pewnie we wszystkim ustepowac:-) u mnie tak bedzie na pewno z nasza córcią:-);-) mąz bedzie od rozpieszczania a ja od zasad;-) i ich egzekwowania:-)
reklama
czarnula83
Fanka BB :)
GRATULUJE DLA DZIEWCZYN KTÓRE JUZ URODZILY SWOJE BOBASKI
a ja nie chcialabym znam dnia kiedy urodze. bo tylko bym sie denerwowala.
ja wczoraj i dzisiaj tez bylam u lekarza i dziecko podobno jest juz bardzo nisko i w kazdym momencie moge rodzic, ale widze ze dla kazdej z nas tak mowia hehe
lekarz powiedzial ze jak dziecko sie bardzo czesto rusza to ze jest juz gotowe do wyjscia. ale wiadomo co lekarz to inna opinia
Luxik
:)
Raabit spodobalo mi sie podejscie twojego lekarza , ze nie bedzie robil terminu tylko kiedy organizm zacznie wysylac sygnaly ze to juz, to pol na pol, naturalny z cesarka, roznica w tym ze ci malucha inaczej wyciagna
Czarnula kiedy dziecko sie duzo rusza to gotowe???no co ty? bo moje wczoraj to niezle mi dalo popalic , naprawde dawno tak sie nie wiercil i nie kooopal!!! Moze urodze do terminu??chcialabym, choc jak juz wspomialam czuje ze urodze po.
Czarnula kiedy dziecko sie duzo rusza to gotowe???no co ty? bo moje wczoraj to niezle mi dalo popalic , naprawde dawno tak sie nie wiercil i nie kooopal!!! Moze urodze do terminu??chcialabym, choc jak juz wspomialam czuje ze urodze po.
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Ale scenka: niby przykładne małżeństwo ( staż ok 9 lat).On sprowadza samochody z zachodu i sprzedaje, ona wychwala się, jakie to ma dobre życie. Leże i słyszę" kur... już do domu, kur.. już do domu" -jego głos ( pijany) Ona coś zagaduje w koncu idzie do domu.7 - letnia dziewczynka ( córka) zaczyna sie do ojca przymilac( widac,że w takiej sytuacji ma to we krwi). Po ok pół godz ciągnie ojca za rękę do domu...............Boże jakie to życie poplątane:-(
Czarnula z tego co wiem to dzidzia pare dni przed porodem znacznie mniej sie rusza i czujesz tylko powolne i delikatne ruchy,bo zbiera sily przed sporym wysilkiem jakim dla niego jest poródtak mi mowil lekarz i w szkole rodzenia
reklama
Podziel się: