reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kurcze ale nowina:-):-D jeszcze wczoraj do poźna siedziała na foruma dzisiaj juz ma swoją córeczkę przy sobie:-) ale nalezy się jej bo faktycznioe trochę się namęczyła:-(

NAUR OGORMNE GRATULACJE ZA WYTRWAŁOŚĆ I DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I ULEŃKI, NIECH SIĘ ZDROWO CHOWA I NIECH BEDZIE KOLEJNYM SŁONECZKIEM DLA MAMUSI I TATUSIA

A ja sie meczę z prasowaniem , bo sie okaząło że az trzy komplety poscieli mam do prasowania i jeszcze koszule męza:szok: ale juz wiekszośc zrobione i całe szczescie bo bardzo nie lubie prasowania.Dobrze, że dzisiaj sie zdecydowam bo od jutra u mnie znowu upały:szok::no:

reklama
JA nawet nie spałam. Obejrzałam filmik w tv :tak:. Później postanowiłam zmierzyć ciśnienie - tak jak Raabit i się przeraziłam. 154/90. Mierze drugi raz i znowu to samo. Lekarza mam 1 minutę piechotką, wiec wzięłam torebkę i biegiem do niego. Pielęgniarka zmierzyła ciśnienie i wyszło lepsze 130/90. Ale i tak jak na mnie to za duże, bo ja do tej pory miałam 125/75. Idę po 16 do gin to moze mnie uspokoi. Wystraszyło mnie to ciśnienie, bo wiadomo, w połączeniu jeszcze z tą opuchlizną to przeważnie oznacza zatrucie ciążowe. Teraz się będę trzęsła do tej 16

Raabit, mrozik z tym cisnieniem to nieciekawie może ta nowinka od Naur tak podziałała:-);-) ciekawe jakie ja mam teraz cisnienie?? A tak na poważnie to trzeba z tym uważac, bo to zawsze groźne:szok:

Sylwia ale smaka narobiłas tymi bułeczkami:blink:

Sylwia - a paczuszką nie da się tych bułeczek przesłać :-)? Ja mam na nie wielką ochotę już od dawna.
Chodzą też za mną pierogi z jagódkami i smietanką z cukrem - ale nie ma mi kto zrobić. Mąż robi pyszne pierogi ale nie mam go sumienia tak wykorzystywać, bo on ledwo zipie. Wszystko teraz na jego głowie, w pracy kupe roboty ma. Siedzi nawet do 4 nad ranem (na szczęscie w domku) i próbuje podgonic robotę żeby później wziąć urlopu 2 tygodnie jak nam maluszek sie urodzi

Mrozik no co ty, zatrucie??wydaje mi sie ze wszystko bedzie dobrze, juz niedlugo do konca, czyli nawet jesli by cos zlego sie dzialo lekarze powinni ci pomoc, maluszek bedzie caly i zdrowy.Napisz co lekarz powiedzial

Sylwia zabilas mnie swoimi bulkami!!!to moje ulubione:sorry::sorry:, ja chce do domu, tez piec bulki z moja mama:sorry::sorry:, glupia zagranica:sad:

Janbor moge cie wyreczyc w pracy ,bo u mnie wrecz przeciwnie-uwieeelbiam prasowac, ale niestety nie mam juz co:-(

A ja gadalam z bratem i nic nie zrobilam, teraz bede smarzyc mielone.

Mrozik - mój mąż też zapracowany:-( I jeszcze kierownik tak ustalił Mu grafik na sierpień, że do mojego terminu (26.08) pracuje 5 dni na jeden dzień przerwy!:wściekła/y: Dopiero potem ma więcej dni wolnych, do końca miesiąca. O urlopie nie ma mowy, więc weźmie opiekę od lekarza.
Z jednej strony nawet dobrze, bo w sumie będzie ze mną 3 tygodnie, a nie 2, jak zakładaliśmy:-). Z drugiej jednak, teraz Go ciągle nie ma:-(, a chcieliśmy jeszcze w kinie się nasiedzieć, po parkach pospacerować, na grile pojeździć ze znajomymi....

ola_lux to zapraszam do mnie, czeka na mnie sterta ciuszków do prasowania, a to najgorsza domowa robota dla mnie. Już nawet mój brat 18-letni dla mnie (dla Maleństwa) prasował, bo wszyscy wiedzą, że togo nie cierpię! brr....

Ola ja też uwielbiam prasować ale nie mam juz co:tak:
Mrozik daj znac co lekarz powiedzial:tak:
A ja teraz robie obiadek bo zaraz mąż z pracy wraca -ziemniaczki,kotlecik i warzywa z patelni:-)mniam
Sylwia podrzuc mi ze 3 takie:-D

Ola dziekuje za propozycję ale juz skończyłam:-)nie było nawet tak źle a jutro czeka mnie pranie i prasowanie firanek i na łikend mycie okien, bo chce sie juz tak naszykowac na przywitanie Maleństwa:-) tylko najgorsze jest to, że znowu sie maja upały zaczac i juz na pewno nie bede miec tyle energii co teraz:-:)no:

Antylopka, Mrozik mój mąz tez siedzi całymi dniami w pracy a po pracy jeszcze sie zajmuje prowadzeniem firmy ale to dlatego, żeby sie odrobić do porodu, bo poźniej ma 2 tygodnie urlopu i nie chce żeby mu inne sprawy zawracały głowe, chociaz znajac zycie calkowitego spokoju nie bedzie bo firme nadal trzeba bedzie prowadzic:-( no ale nie ma co narzekać, dobrze, że w ogole posiedzi z nami chociaz chwilke w domku i bede miec czas dla siebie a tak to pewnie nim bym wpadła w rytm to bym całymi dniami w piżamie latała:-D;-):rofl2:

reklama
Witam sereczenie tu kolejna sierpniówka. Termin mam na 12- go ale wolałabym trochę wcześniej bo ledwo już chodzę tak mam juz mojego bąbla nisko.Ciągle boli mnie tak jak przed miesiączka (tzn trochę bardziej). Bardzo stawia mi się brzuch nie wiem czy to jest skurcz czy nie bo bol jest prawie ciągle ten sam. Ciekawa jestem kiedy to nastapi.

Do góry