reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

beata witamy serdecznie!!!:-D nie martw się my tu prawie wszystkie takie połamane i strasznie zniecierpliwione:tak::szok:te oststnie dni są trudne ale jakoś damy radę:-D:tak:;-)widzę że masz termin w moje urodziny:laugh2::rofl2:jak miło:blink:Napisz coś więcej o sobie

reklama
Witaj Beata dobrze, do do nas dolaczyłas tylko szkoda, że tak późno:-( Stawianie brzucha i bóle jak na okres czesto towarzyszą skracaniu i rozwieraniu szyjki więc bardzo mozliwe, że juz niedługo powitasz swoje maleństwo:-) dzisiaj jedna nasza sierpnióweczka ktora termin miała na 11 a wiec dzien przed Tobą urodziła córcie więc mozesz sie powolutku szykować:-)

A tak w ogóle napisz cos wiecej o sobie:-) pozdrawiam

hej:-)
widze ze moja siostra szumu narobila:szok:
Ale jeszcze jestesmy w calosci:-) badania ok
Ordynator zbadal mnie i powiedzial ze moge spokojnie wrocic do domu jak sie nic nie dzieje:tak: co mnie bardzo ucieszylo.
No i skurczy do tej pory wiecej nie bylo. Straszy mnie tylko to dziecko:-D:-D:-D
Poczekamy jeszcze troche.
Widzicie lekarz powiedzial ze jesli skurcze by powrocily to niczego by nie zatrzymywal .

Antylopka nie ma problemu, dawaj ubranka sie nimi zajme:-D:-D

beata 272
witaj wsrod rozdwajajacych sie!!

Elis to dobrze ze tak ci sie zatrzymaly te skurcze,no bo masz w koncu jeszcze troszeczke do konca, lepiej dla dzidzi kiedy posiedzi dluzej u mamy.Zycze zeby ci sie takie bole nie powtorzyly, bo to napewno nic milego , tymbardziej ze masz jeszcze troche czasu;-)
Mrozik co lekarz powiedzial?????a moze masz juz bobasa przy sobie??

Elis witaj znowu wśród nas:-) jednak nie ma co za szybko dzidzi na świat wywoływać, niech sobie jeszcze w brzuszku posiedzi:tak: teraz juz wiesz co Cie mniej wiecej czeka:szok::szok::szok: a my to jeszcze w błogiej nieświadomości trwamy:-D

reklama
Hej dziewczynki
Beata272 witaj wśród nas! :tak: szkoda ze tak późno ale lepiej późno niż wcale :tak:

Ola ja ten serial ściągnęłam sobie z internetu pierwszy i drugi sezon! jest super! :tak:

A ja poszłam po swoje wyniki badań do przychodni i przy okazji poprosiłam o zmierzenie ciśnienia. Pielęgniarka zmierzyła i stwierdziła że faktycznie jest troche podwyzszone ale tak to już jest na finiszu i ze na jej oko może to oznaczać rychły poród :szok: jutro ide do swojego gina to zobacze co on o tym sądzi?:-D

Do góry