reklama
Witaj Beata dobrze, do do nas dolaczyłas tylko szkoda, że tak późno:-( Stawianie brzucha i bóle jak na okres czesto towarzyszą skracaniu i rozwieraniu szyjki więc bardzo mozliwe, że juz niedługo powitasz swoje maleństwo:-) dzisiaj jedna nasza sierpnióweczka ktora termin miała na 11 a wiec dzien przed Tobą urodziła córcie więc mozesz sie powolutku szykować:-)
A tak w ogóle napisz cos wiecej o sobie:-) pozdrawiam
A tak w ogóle napisz cos wiecej o sobie:-) pozdrawiam
hej:-)
widze ze moja siostra szumu narobila
Ale jeszcze jestesmy w calosci:-) badania ok
Ordynator zbadal mnie i powiedzial ze moge spokojnie wrocic do domu jak sie nic nie dzieje co mnie bardzo ucieszylo.
No i skurczy do tej pory wiecej nie bylo. Straszy mnie tylko to dziecko
Poczekamy jeszcze troche.
Widzicie lekarz powiedzial ze jesli skurcze by powrocily to niczego by nie zatrzymywal .
widze ze moja siostra szumu narobila
Ale jeszcze jestesmy w calosci:-) badania ok
Ordynator zbadal mnie i powiedzial ze moge spokojnie wrocic do domu jak sie nic nie dzieje co mnie bardzo ucieszylo.
No i skurczy do tej pory wiecej nie bylo. Straszy mnie tylko to dziecko
Poczekamy jeszcze troche.
Widzicie lekarz powiedzial ze jesli skurcze by powrocily to niczego by nie zatrzymywal .
Luxik
:)
Antylopka nie ma problemu, dawaj ubranka sie nimi zajme
beata 272 witaj wsrod rozdwajajacych sie!!
Elis to dobrze ze tak ci sie zatrzymaly te skurcze,no bo masz w koncu jeszcze troszeczke do konca, lepiej dla dzidzi kiedy posiedzi dluzej u mamy.Zycze zeby ci sie takie bole nie powtorzyly, bo to napewno nic milego , tymbardziej ze masz jeszcze troche czasu;-)
Mrozik co lekarz powiedzial?????a moze masz juz bobasa przy sobie??
beata 272 witaj wsrod rozdwajajacych sie!!
Elis to dobrze ze tak ci sie zatrzymaly te skurcze,no bo masz w koncu jeszcze troszeczke do konca, lepiej dla dzidzi kiedy posiedzi dluzej u mamy.Zycze zeby ci sie takie bole nie powtorzyly, bo to napewno nic milego , tymbardziej ze masz jeszcze troche czasu;-)
Mrozik co lekarz powiedzial?????a moze masz juz bobasa przy sobie??
Elis witaj znowu wśród nas:-) jednak nie ma co za szybko dzidzi na świat wywoływać, niech sobie jeszcze w brzuszku posiedzi teraz juz wiesz co Cie mniej wiecej czeka a my to jeszcze w błogiej nieświadomości trwamy
reklama
Hej dziewczynki
Beata272 witaj wśród nas! szkoda ze tak późno ale lepiej późno niż wcale
Ola ja ten serial ściągnęłam sobie z internetu pierwszy i drugi sezon! jest super!
A ja poszłam po swoje wyniki badań do przychodni i przy okazji poprosiłam o zmierzenie ciśnienia. Pielęgniarka zmierzyła i stwierdziła że faktycznie jest troche podwyzszone ale tak to już jest na finiszu i ze na jej oko może to oznaczać rychły poród jutro ide do swojego gina to zobacze co on o tym sądzi?
Beata272 witaj wśród nas! szkoda ze tak późno ale lepiej późno niż wcale
Ola ja ten serial ściągnęłam sobie z internetu pierwszy i drugi sezon! jest super!
A ja poszłam po swoje wyniki badań do przychodni i przy okazji poprosiłam o zmierzenie ciśnienia. Pielęgniarka zmierzyła i stwierdziła że faktycznie jest troche podwyzszone ale tak to już jest na finiszu i ze na jej oko może to oznaczać rychły poród jutro ide do swojego gina to zobacze co on o tym sądzi?
Podziel się: