reklama
Janbor myślałam, że jestem juz przygotowana psychicznie ale powiem szczerze, że troche mnie strach obleciał
Od razu po wyjściu z przychodni udałam sie do apteki i kupiłam poporodowy regeneracyjny żel firmy Mustela (cena 93,15zł) musze przyznać ze konsystencje ma super bo natychmiast sie wchłania, absolutnie nie jest tłusty czyli żadnych śladów i ma śliczny lekko brzoskwiniowy zapach a butla ma 200ml to sporo bo wydaje sie baaaaaaaaardzo wydajny wzięłam troche na palec i posmarowałam nim całe moje brzuszysko
Od razu po wyjściu z przychodni udałam sie do apteki i kupiłam poporodowy regeneracyjny żel firmy Mustela (cena 93,15zł) musze przyznać ze konsystencje ma super bo natychmiast sie wchłania, absolutnie nie jest tłusty czyli żadnych śladów i ma śliczny lekko brzoskwiniowy zapach a butla ma 200ml to sporo bo wydaje sie baaaaaaaaardzo wydajny wzięłam troche na palec i posmarowałam nim całe moje brzuszysko
Raabit no to mnie nastraszyłas,jak zmierzyłam sobie cisnienie to mialam 155/80 to chyba tez dosc wysokie normalnie to mialam 130/60 hmm....dziwne to wszytsko,ogólnie dziwny dzien,jakies niespotykane objawy i wiatr w kroczu...
Sylwia czytałam opis na allegro na razie kupiłam 1 buteleczke zobaczymy jakie będą efekty tylko nie wiem czy stosować raz czy dwa razy dziennie? :-( jest napisane stosować codziennie
Zastanawiałam sie nad kupnem na allegro ale jak sie doliczy koszty przesyłki to mniej wiecej na to samo wychodzi jak kupienie w aptece a w aptece to przynajmniej pewnosć ze to oryginał i powinien zdziałać cuda
Zastanawiałam sie nad kupnem na allegro ale jak sie doliczy koszty przesyłki to mniej wiecej na to samo wychodzi jak kupienie w aptece a w aptece to przynajmniej pewnosć ze to oryginał i powinien zdziałać cuda
Kira mnie już nic nie zdziwi zwłaszcza, że mamy na suwaczku ten sam dzień a zresztą słowa pielęgniarki nie są dla mnie wyrocznią jestem ciekawa co mi lekarz jutro powie no chyba ze nie dotrwam 2w1 do wizyty hihihi
reklama
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
Gosia wysłałam Ci numer tel na priv ja mam termin na koniec sierpnia więc dawaj znać jak już będziesz rozpakowana
a ja sie zmęczyłam robieniem ogórków do słoików i zastanawiam sie po co bo przecież chyba nie bedę mogła ich szybko jesć hehe
mam nadzieję że innym będą smakowały
kurcze ale macie wysokie to ciśnienie moje to 100/60 niziutkie ale mówią że lepsze niskie niż za wysokie i tym sie pocieszam
a ja sie zmęczyłam robieniem ogórków do słoików i zastanawiam sie po co bo przecież chyba nie bedę mogła ich szybko jesć hehe
mam nadzieję że innym będą smakowały
kurcze ale macie wysokie to ciśnienie moje to 100/60 niziutkie ale mówią że lepsze niskie niż za wysokie i tym sie pocieszam
Podziel się: