reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Raabit to powinnas sie cieszyc:tak:może niedługo bedzie was troje:-)
Elis a ty nie pokazałaś nam swojego brzuszka,i nie zaprezentowałaś sie w wątku o nas:-)czekamy na fotki brzusia:tak:

Janbor myślałam, że jestem juz przygotowana psychicznie ale powiem szczerze, że troche mnie strach obleciał :szok:
Od razu po wyjściu z przychodni udałam sie do apteki i kupiłam poporodowy regeneracyjny żel firmy Mustela (cena 93,15zł) :tak: musze przyznać ze konsystencje ma super bo natychmiast sie wchłania, absolutnie nie jest tłusty czyli żadnych śladów i ma śliczny lekko brzoskwiniowy zapach :-D a butla ma 200ml to sporo bo wydaje sie baaaaaaaaardzo wydajny :tak: wzięłam troche na palec i posmarowałam nim całe moje brzuszysko :-D

Raabit w mojej aptece kosztuje 99zł. Na allegro napisano że efekt po miesiącu stosowania ( 1,5 butelki) - tak tam było:-)

Raabit no to mnie nastraszyłas,:szok:jak zmierzyłam sobie cisnienie to mialam 155/80 to chyba tez dosc wysokie:no: normalnie to mialam 130/60 hmm....dziwne to wszytsko,ogólnie dziwny dzien,jakies niespotykane objawy i wiatr w kroczu...

Sylwia czytałam opis na allegro :tak: na razie kupiłam 1 buteleczke zobaczymy jakie będą efekty :tak: tylko nie wiem czy stosować raz czy dwa razy dziennie? :-( jest napisane stosować codziennie :happy:

Zastanawiałam sie nad kupnem na allegro ale jak sie doliczy koszty przesyłki to mniej wiecej na to samo wychodzi jak kupienie w aptece :tak: a w aptece to przynajmniej pewnosć ze to oryginał i powinien zdziałać cuda :-D:-p:laugh2:

Kira mnie już nic nie zdziwi zwłaszcza, że mamy na suwaczku ten sam dzień :tak: a zresztą słowa pielęgniarki nie są dla mnie wyrocznią :tak: jestem ciekawa co mi lekarz jutro powie :szok: no chyba ze nie dotrwam 2w1 do wizyty hihihi :-D

reklama
Gosia wysłałam Ci numer tel na priv ja mam termin na koniec sierpnia więc dawaj znać jak już będziesz rozpakowana

a ja sie zmęczyłam robieniem ogórków do słoików i zastanawiam sie po co bo przecież chyba nie bedę mogła ich szybko jesć hehe
mam nadzieję że innym będą smakowały

kurcze ale macie wysokie to ciśnienie moje to 100/60 niziutkie ale mówią że lepsze niskie niż za wysokie i tym sie pocieszam

Do góry