reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

jejku,widzę,ze kolejna dobra wiadomość i kolejny słodziutki bobas na świecie
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE NAUR I CÓRECZKI!!!GRATULACJE!!!

reklama
Antylopka dzieki za numer!!

Raabit moze to ta wiadomoasc od Naur tak zadzialala??? A tak na powaznie to powinnas zadzwonic do lekarza

Ale cicho sie zrobilo:nerd:
Mrozik pewnie chrapie:-D
Kira Raabit Aniulka Antylopka Mongeagdzie jestescie ??

Raabit
chyba obiadek gotujesz, ja troche pozniej, jak man z pracki wraca.Wczoraj byla kielbaska z grilla no to dzis np??mielone, albo jeszcze mam miesko- cielecine, moze to zrobie,albo zupe warzywna bo tez zaopatrzylam sie ostatnio w mrozonke warzywna.

Ola ja już po obiadku bo mój mąż właśnie wyszedł do pracy :tak: były kotleciki mielone, ziemniaczki i moja ulubiona mizeria mniam mniam.
Strasznie boli mnie głowa :-( może to od tego ciśnienia? :szok: sama juz nie wiem....
A takie ciśnienie miałam zanim weszłam na forum i przeczytałam o Naur :tak:

A wogóle to czekam na przyjście koleżanki która własnie sie dowiedziała ze jest w ciaży i strasznie panikuje :tak: ja uważam, że to czas najwyższy na ciąże bo ma już 34 lata! :szok: ale mam duże wątpliwości czy ona nadeje sie na matke :-( sobą nie potrafi sie zająć a co dopiero dzieckiem :no: no nic zobaczymy.....

Mielone mowisz?mizeria??!!:szok: super, mizeria i mielone, to zrobie dzisiaj!!!
Tez miewalam czasami bole glowy takie mulace, wydaje mi sie ze to normalne w ciazy, gdzies to wyczytalam.Ale mozesz miec racje ze to od tego duzego cisnienia:baffled:
Odnosnie kolezanki to nieciekawie, pewnie to wina rodzicow za dlugo za raczke byla prowadzona i teraz nie jest w zupelnosci samodzielna, przykre, no bo w tym wieku i takiego typu obawy to...hm...

No nic, nikogo nie ma to ide cos zrobic, nie wiem jeszcze co, bo juz wszystko po pare razy robione, moze cos na balkonie?szafki tam jeszcze nie umylam,ooo...

A jeszcze zapomnialam dodac ze mama mojego C. wczoraj zadzwonila i powiedziala ze ona czuje ze urodze w niedziele:confused2::confused2:, hm...ja nie wierze, mysle ze u mnie to bedzie przeterminowanie.
Milego dnia kobitki.

NAUR
:-)Z okazji narodzin Twojej córeczki Uleńki,
która swoim przyjściem na świat uradowała tak wiele osób,
życzę Ci, aby rosła duża, silna i zdrowa,
i żeby była dla Ciebie zródłem nieustającej radości.:-)

reklama
NAUR HIPHIP HURA!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER! TYLE SIę NAMęCZYłAś, ALE PORóD CHYBA SZYBKI:-)

Ja zaczynam chodzić jak kaczka( dziwaczka:-p) Szyjka przez 2 dni krótsza o 1mm- coś wolno to idzie:confused2:Teraz ma 2,89cm. Niby jeszcze 3 tygodnie.
Ja ( tzn moja mamcia) pieczemy bułeczki z jagodami:-) Zapraszam wszystkie głodomorki:-)

Do góry