reklama
Luxik
:)
Ale cicho sie zrobilo
Mrozik pewnie chrapie
Kira Raabit Aniulka Antylopka Mongeagdzie jestescie ??
Raabit chyba obiadek gotujesz, ja troche pozniej, jak man z pracki wraca.Wczoraj byla kielbaska z grilla no to dzis np??mielone, albo jeszcze mam miesko- cielecine, moze to zrobie,albo zupe warzywna bo tez zaopatrzylam sie ostatnio w mrozonke warzywna.
Mrozik pewnie chrapie
Kira Raabit Aniulka Antylopka Mongeagdzie jestescie ??
Raabit chyba obiadek gotujesz, ja troche pozniej, jak man z pracki wraca.Wczoraj byla kielbaska z grilla no to dzis np??mielone, albo jeszcze mam miesko- cielecine, moze to zrobie,albo zupe warzywna bo tez zaopatrzylam sie ostatnio w mrozonke warzywna.
Ola ja już po obiadku bo mój mąż właśnie wyszedł do pracy były kotleciki mielone, ziemniaczki i moja ulubiona mizeria mniam mniam.
Strasznie boli mnie głowa :-( może to od tego ciśnienia? sama juz nie wiem....
A takie ciśnienie miałam zanim weszłam na forum i przeczytałam o Naur
Strasznie boli mnie głowa :-( może to od tego ciśnienia? sama juz nie wiem....
A takie ciśnienie miałam zanim weszłam na forum i przeczytałam o Naur
A wogóle to czekam na przyjście koleżanki która własnie sie dowiedziała ze jest w ciaży i strasznie panikuje ja uważam, że to czas najwyższy na ciąże bo ma już 34 lata! ale mam duże wątpliwości czy ona nadeje sie na matke :-( sobą nie potrafi sie zająć a co dopiero dzieckiem no nic zobaczymy.....
Luxik
Mielone mowisz?mizeria??!! super, mizeria i mielone, to zrobie dzisiaj!!!
Tez miewalam czasami bole glowy takie mulace, wydaje mi sie ze to normalne w ciazy, gdzies to wyczytalam.Ale mozesz miec racje ze to od tego duzego cisnienia
Odnosnie kolezanki to nieciekawie, pewnie to wina rodzicow za dlugo za raczke byla prowadzona i teraz nie jest w zupelnosci samodzielna, przykre, no bo w tym wieku i takiego typu obawy to...hm...
Tez miewalam czasami bole glowy takie mulace, wydaje mi sie ze to normalne w ciazy, gdzies to wyczytalam.Ale mozesz miec racje ze to od tego duzego cisnienia
Odnosnie kolezanki to nieciekawie, pewnie to wina rodzicow za dlugo za raczke byla prowadzona i teraz nie jest w zupelnosci samodzielna, przykre, no bo w tym wieku i takiego typu obawy to...hm...
Luxik
No nic, nikogo nie ma to ide cos zrobic, nie wiem jeszcze co, bo juz wszystko po pare razy robione, moze cos na balkonie?szafki tam jeszcze nie umylam,ooo...
A jeszcze zapomnialam dodac ze mama mojego C. wczoraj zadzwonila i powiedziala ze ona czuje ze urodze w niedziele, hm...ja nie wierze, mysle ze u mnie to bedzie przeterminowanie.
Milego dnia kobitki.
A jeszcze zapomnialam dodac ze mama mojego C. wczoraj zadzwonila i powiedziala ze ona czuje ze urodze w niedziele, hm...ja nie wierze, mysle ze u mnie to bedzie przeterminowanie.
Milego dnia kobitki.
Antylopka
Potrojna mamuska
w mojej kuchni dziś też mielone, ale w innej postaci;-) Właśnie gotuje się makaronik i będzie spaghetti
reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
NAUR HIPHIP HURA!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER! TYLE SIę NAMęCZYłAś, ALE PORóD CHYBA SZYBKI:-)
Ja zaczynam chodzić jak kaczka( dziwaczka) Szyjka przez 2 dni krótsza o 1mm- coś wolno to idzieTeraz ma 2,89cm. Niby jeszcze 3 tygodnie.
Ja ( tzn moja mamcia) pieczemy bułeczki z jagodami:-) Zapraszam wszystkie głodomorki:-)
Ja zaczynam chodzić jak kaczka( dziwaczka) Szyjka przez 2 dni krótsza o 1mm- coś wolno to idzieTeraz ma 2,89cm. Niby jeszcze 3 tygodnie.
Ja ( tzn moja mamcia) pieczemy bułeczki z jagodami:-) Zapraszam wszystkie głodomorki:-)
Podziel się: