reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Nie było mnie pół dnia a tu tyle stron do nadrobienia :szok:

Sylwia ja też uważam, ze powinnaś iść i sama załatwić sprawe z tą babą! :wściekła/y:

Naur biedaku! mało tego że musisz znosić te skurcze to na dodatek ta beznadziejna lekarka brrrrrrr :szok::wściekła/y: gdybyś chodziła do niej prywatnie i płaciła to pewnie byłaby milsza! :-( nasza "kochana" służba zdrowia......

A jeśli chodzi o strach przed porodem to ja też sie boje, bo czeka mnie cesarka :-( a wolałabym urodzić naturalnie i szybciej wrócić do formy :tak: ale niestety nie każdy ma to czego chce! :wściekła/y:

reklama
Dziewczynki nie wiecie czy zapomniałyście:-) Od 2 lat siedzę na rencie, bo dotknęło mnie straszliwe choróbsko. Jednym objawem który został - są zaburzenia mowy, więc sama nie poradzę.
Teraz Tosiek - króli wpiep... tapete ze ściany. Rok temu remont:szok: OSZALEJE

No tak:zawstydzona/y:głupio wyszlo,zapomniałam.ale to w takim razie nie daj sie męzowi zwodzic tylko go zmus zeby to zalatwil w koncu on tez na to patrzy:tak:

!!!
kurde dziewczyny zastanawiam sie czy jak teraz pojade do szpitala to mnie nie odesla z niczym.
Chce chociaz ktg.
3 dzien mam twardy brzuch, dzisiaj to juz silny dosyc bol krzyza i godzine temu mialam 2 b. silne skurcze (normalnie az mi sie slabo zrobilo ) w odstepie 3 min.
po nich dzidzia miala czkawke i dalej nie chce sie ruszac:no:
a brzuszek bez zmian...

Choroba Wilsona. Do 28 roku życia bez objawów. Skończyłam studia, zaczełam doktorat, po poł roku znalazłam pracę na uczelni jako wykładowca psychologii, póżniej 2 dodatkowe : w poradni psychologicznej i z niepełnosprawnymi. Mąż pracował ja wyciągałam ok 3000 miałam swój samochodzik ( uczelnia 25kg od mojego miasta) Niczego namnie brakowało. Az tu nagle zaburzenia mowy.Pół roku mnie diagnozowali a było coraz gorzej: ślinotok, kłopoty z jedzeniem, straszna deprecha( tak nagle wypaść z obiegu życia). Leczę sie od 4 lat - już ok, tylko jeszcze mowa. Lekarze mówią że kiedyś wróci ( czy im wierzę???????) Do listopada mam 500zł renty. Póżniej może ZUS i to zabierze..............

Oczywiscie ze jedz Elis!!:szok:Nie zastanawiaj sie nawet.Nie maja prawa cie odesłac:no:powiedz ze od wczoraj nie czujesz ruchów i masz twardy brzuch-od razu powinni Cie przyjąć-u nas przyjmuja.Jedz natychmiast:tak:

elis jeśli masz ciągle twardy brzuch to naprawdę pędź do szpitala!!! :szok::szok::szok:co innego skurcze przepowiadające a co innego jak brzuch ciągle twardy:shocked2:nie daj się odesłać KTG muszą Ci zrobić. Ja uważam że niema na co czekać:no:

reklama
Ludzie to czasami mają tupet normalnie ja nie wiem:wściekła/y: Ta sąsiadka to chyba sobie myśli, że sama mieszka w bloku i chyba czas najwyzszy jej to delikatnie wyperswadowac:wściekła/y::no:

Ja tez nie wiedziałam, że jestes na rencie Sylwia:-( i ze chorujesz na cos powaznego_Oczywiscie czytałam Twoje posty le jakos głupio mi sie było zapytac mco Ci dolega.W kazdym razie bardo mi przykro.

Do góry