reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola,teoretycznie nie maja prawa ale maja to gdzies,nie dam sie odeslac,albo beda musieli podpisac kartke ze robia to na swoja wlasna odpowiedzialnosc-a zaden normalny lekarz nie podpisze czegos takiego;-):-pbeda musieli szukac dalej lub mnie przyjac
Odpocznij Naur-moze bedzie lepiej:tak:
Ola nie jestes panikara,strach jest zrozumialy,mnie natomiast przeraza brak mojego:no:

reklama
Kira a możesz mi dokładnie powiedzieć jak brzmi taki przepis, żebym miała podstawy się kłócić?
Julka jeszcze odmawia pójścia spać, ale juz niedługo..

Cześc dziewczynki:-) ale sie rozpisałyście:szok: myslałam, że nie nadrobie, ale sie udało.

CLAUDI WIELKIE GRATULACJE DZIELNA DZIEWCZYNKO, DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I SYNIA

czekamy na relacje z porodu i fotki szkraba:-)
NIe spodziewałam sie takie nowinki:tak: no ale ona sie juz na prawde meczyła wiec wreszcie sie to skonczyło:-D

Naur wspólczuje lekarki na prawde cholera czlowieka bierze jak czyta cos takiego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja nie wiem co ci lekarze wyrabiają.Jak mozna w atki sposób kobiete w ciazy traktowac??? NO nic tylko w łepetyne strzelic taka #@$%^&&U&:wściekła/y:

Ja dzisiaj byłam odebrac juz ostatnie wyniki badan i na szczescie sa super:-) a teraz własnie złapał mnie taki straszny skurcz ze az krzyknełam:dry: kurde ja nie wiem co to było ale tak na dole twardnienie brzucha i klucie na spojenie:szok:

Gosia informuj co u Ciebie bo te Twoje objawy to mi wygladaja na porodowe:dry: mam nadzieje,ze nie bedziesz sie tak meczyc jak Naur i Claudi:dry:.

A co do porodu to ja sie tez nie boje bo nie wiem czego sie spodziewac, chyba bardziej czuje niepewnośc w zzwiazku z tym,ze nie wiem co mnie czeka.

A rozstepy...hmmm mnie lekarka powiedziala, że jak ktos ma sklonnosci to chocby nie wiem co to i tak mu sie zrobią:-( mnie sie na razie pojawiły na udzie na lewej nodze ale szybko je zaatakowałam oliwka i praktycznie ich nie widac:tak: mam nadzieje, ze po porodzie sie tak sytuacja nie zmieni.

No wreszcie jestem!!! Internet mi siadł i nie mogłam być na forum:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale już ok. No więc u mnie tak: skurcze rzadsze niż rano ale jeszcze są:tak:ból podbrzusza okropny:szok::wściekła/y::-Dkrzyże też dają o sobie znać, sikam co 5 minut. Czy wy przy skurczu macie takie dreszcze:szok::confused::confused::confused:

Naur co za cholera z tej Twojej lekarki!!!:wściekła/y::szok::wściekła/y::szok::wściekła/y::szok:

Gosia dreszczy nie mam,ale tez sikam co 5 minut.Jak masz takie skurcze to moze faktycznie ty juz do rozpakowania sie szykujesz;-)

janbor niewiem czy to oznaki porodu(chociaż bardzo bym chciała :tak:) bo skurcze były bardzo częste i nagle ustały:szok::wściekła/y:teraz są takie jak zwykle raz częściej raz rzadziej...i zrozum tu o co chodzi hihihi:-D:-D:-D

Uciekam bo wyłączą mi zaraz prąd...ach te kochane remonty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Odezwę się póżniej.
DZIEWCZYNY BEZ OBAW - JAKOŚ URODZIMY :-D:tak:TRZEBA MYŚLEĆ POZYTYWNIE!!!

reklama
Janbor to dobrze ze wyniki ok.:tak:a takie skurcze dziwne to ja mam wieczorkiem jak chwile poleze,jak sie przekrecam to az czasem krzykne z bólu,zupelnie bezwiednie:no:

Do góry