Kurde zastanawialam sie czy to nie od jelit ale w sumie nie mam ostatnio problemow z wypróznianiem (przepraszam za wyrażenie) więc sama nie wiem, ale skoro Ty tez tak masz czasmi Kira to pewnie nie mam sie czym martwic. Ale cały czas czuje taki ucisk na spojenie znaczy tak na dole brzucha.Penwie sie Mała pcha;-)
reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
KIra nie siedź tyle przy kompie!!!!!!!!!!!! Idź na długi spacer. A ja kur..........mam dzisiaj taki humor, że mogę gryźćMam cholerną zgagę i MAM JUż SERDECZNIE DOSYć TEGO OCZEKIWANIA. Chcę już żyć normalnie - a tu ciągle trzeba na siebie uważac. Każdy dzień taki sam - ja chcę gdzieś wyjść, poszaleć. Nawet ubrać sie nie mam w co. SPODNIE ciążowe zjeżdżają mi z brzucha.......... Mam już dosyć!
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Cześć mamusie!
Gratulacje dla Claudi, Syski, Vivianny dużo zdrowia dla Was i waszych aniołków!!!
ja wczoraj poczułam pierwsze skórcze były troche bolesne, ale mineło, odpukać niemam narazie na co narzekac bo czuje sie dobrze bez objawowo i czuje ze bede chyba ostatnia doi rozpakowania no cóz... dzis włączył mi sie chyba instynk gniazda bo zabrałam sie za porzadki co prawda wolno mi to idzie, czas strasznie mi sie dłuzy tak juz bym chciała byc po...
przepraszam ale nieodpisze do wszytkich bo strasznie duzo ostatnio sie rozpisałyscie
Pozdrawiamy Was serdecznie ja i mój sysuś w brzuszku prosze trzymajcie za Nas kciuki bo w środe wizyta u gina mam nadzeje ze wszystko ok i ze powie mi ze cos sie zaczyna tam dziać...
Gratulacje dla Claudi, Syski, Vivianny dużo zdrowia dla Was i waszych aniołków!!!
ja wczoraj poczułam pierwsze skórcze były troche bolesne, ale mineło, odpukać niemam narazie na co narzekac bo czuje sie dobrze bez objawowo i czuje ze bede chyba ostatnia doi rozpakowania no cóz... dzis włączył mi sie chyba instynk gniazda bo zabrałam sie za porzadki co prawda wolno mi to idzie, czas strasznie mi sie dłuzy tak juz bym chciała byc po...
przepraszam ale nieodpisze do wszytkich bo strasznie duzo ostatnio sie rozpisałyscie
Pozdrawiamy Was serdecznie ja i mój sysuś w brzuszku prosze trzymajcie za Nas kciuki bo w środe wizyta u gina mam nadzeje ze wszystko ok i ze powie mi ze cos sie zaczyna tam dziać...
Sylwia mi też spodnie z brzucha sie zsuwaja,wkurzające,dlatego chodze w spódnicachna spacerze byłam,po prostu kompa nie wyłączamale niestety na długi spacer to ja sił nie mamprzejde jakies 500 m i wysiada mi miednicakoszmar
Natalka to trzymamy kciuki za wizyte i zdrówkoJa ten instynkt realizowalam w zeszlym tyg,w tym chyba tez bedzie trzeba bo strasznie mi sie kurzy
Natalka to trzymamy kciuki za wizyte i zdrówkoJa ten instynkt realizowalam w zeszlym tyg,w tym chyba tez bedzie trzeba bo strasznie mi sie kurzy
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Dzięki Kira za wsparcie i dobre myśli. Ciesze sie ze masz kompa i oby Twoje dolegliwości mineły zebyśmy wszystkie niedługo tuliły nasze skarby!!!
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Mam sąsiadke - rasowa chamica. Wiesza pranie na balkonie ( bez wirowania) i te mydliny ciekną mi na kwiaty. Widzę - moje petunie chorują. Teraz wiem dlaczego. Och jak bym do niej poszła i nabluzgała........... ale jak:-(Artur mówi ,że nie będzie kłócił sie za kwiaty. kur.. niech to weźmie. Człowiek chodzi, podlewa, odżywia. Ja prawie nie wychodzę - tylko na balkon. Chciałam mieć cos co cieszy oko a tu...
o
o
Nie bardzo rozumiem po co ci mąż do tegoidz jej nawrzucaj to sie wyladujesz,a moze bedzie mozna jakos latwiej zalatwic,nie pojdziesz to sie nie dowiesz
Dzieki Natalka,mysle ze kazda togo zyczy sobie i innym:-)
Dzieki Natalka,mysle ze kazda togo zyczy sobie i innym:-)
reklama
Podziel się: