reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kurde zastanawialam sie czy to nie od jelit ale w sumie nie mam ostatnio problemow z wypróznianiem (przepraszam za wyrażenie) więc sama nie wiem, ale skoro Ty tez tak masz czasmi Kira to pewnie nie mam sie czym martwic. Ale cały czas czuje taki ucisk na spojenie znaczy tak na dole brzucha.Penwie sie Mała pcha;-)

reklama
Az sie musialam połozyc, bo ledwo do łazienki doszłam, bo znowu zaatakowało:szok: kurde ja mam chyba niski próg bólu, skoro to mnie tak boli to co dopiero jak sie skurcze zaczna:szok::szok:

KIra nie siedź tyle przy kompie!!!!!!!!!!!! Idź na długi spacer. A ja kur..........mam dzisiaj taki humor, że mogę gryźć:wściekła/y:Mam cholerną zgagę i MAM JUż SERDECZNIE DOSYć TEGO OCZEKIWANIA. Chcę już żyć normalnie - a tu ciągle trzeba na siebie uważac. Każdy dzień taki sam - ja chcę gdzieś wyjść, poszaleć. Nawet ubrać sie nie mam w co. SPODNIE ciążowe zjeżdżają mi z brzucha.......... Mam już dosyć!

Cześć mamusie!
Gratulacje dla Claudi, Syski, Vivianny dużo zdrowia dla Was i waszych aniołków!!!:-D

ja wczoraj poczułam pierwsze skórcze były troche bolesne, ale mineło, odpukać niemam narazie na co narzekac bo czuje sie dobrze bez objawowo i czuje ze bede chyba ostatnia doi rozpakowania no cóz... dzis włączył mi sie chyba instynk gniazda bo zabrałam sie za porzadki co prawda wolno mi to idzie, czas strasznie mi sie dłuzy tak juz bym chciała byc po...

przepraszam ale nieodpisze do wszytkich bo strasznie duzo ostatnio sie rozpisałyscie

Pozdrawiamy Was serdecznie ja i mój sysuś w brzuszku prosze trzymajcie za Nas kciuki bo w środe wizyta u gina mam nadzeje ze wszystko ok i ze powie mi ze cos sie zaczyna tam dziać...:-D

Sylwia mi też spodnie z brzucha sie zsuwaja,wkurzające,dlatego chodze w spódnicach:-pna spacerze byłam,po prostu kompa nie wyłączam:tak:ale niestety na długi spacer to ja sił nie mam:no:przejde jakies 500 m i wysiada mi miednica:no:koszmar
Natalka to trzymamy kciuki za wizyte i zdrówko:tak:Ja ten instynkt realizowalam w zeszlym tyg,w tym chyba tez bedzie trzeba bo strasznie mi sie kurzy :laugh2:

Dzięki Kira za wsparcie i dobre myśli. Ciesze sie ze masz kompa:-D i oby Twoje dolegliwości mineły zebyśmy wszystkie niedługo tuliły nasze skarby!!!

Mam sąsiadke - rasowa chamica. Wiesza pranie na balkonie ( bez wirowania) i te mydliny ciekną mi na kwiaty. Widzę - moje petunie chorują. Teraz wiem dlaczego. Och jak bym do niej poszła i nabluzgała........... ale jak:-(Artur mówi ,że nie będzie kłócił sie za kwiaty. kur.. niech to weźmie. Człowiek chodzi, podlewa, odżywia. Ja prawie nie wychodzę - tylko na balkon. Chciałam mieć cos co cieszy oko a tu...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o

Nie bardzo rozumiem po co ci mąż do tego:szok:idz jej nawrzucaj to sie wyladujesz,a moze bedzie mozna jakos latwiej zalatwic,nie pojdziesz to sie nie dowiesz:tak:
Dzieki Natalka,mysle ze kazda togo zyczy sobie i innym:-)

reklama
sylwia tak jak Kira mówi :tak: idź i pogadaj z sąsiadką a jak nie da się "po ludzku" to się przynajmniej wyżyjesz i będzie Ci lżej:tak::-D

Do góry