reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Sylwia chodziło mi raczej o to czy skoro teraz nic mnie nie boli i w miare dobrze sie czuje tzn że w ciągu najbliższej doby nie urodze? :-D

raabit już tu chyba pisałam że ja właśnie tak urodziłam pierwszą córkę:-)do ostatniej chwili można powiedzieć chodziłam normalnie nic mi nie było:tak:no może trochę pobolewały rozciągające się więzadła:-Dpewnego wieczoru zaczął mnie pobolewać brzuch:tak:potem zmieniło się to w regularne wyrażne skurcze o 2 w nocy byłam w szpitalu a o 6.10 już tuliłam malutką:-D:tak:tak więc wszystko się może zdarzyć...:-D
A ja chętnie bym się załapała na tą pełnię...:-D:-D:-D

Witajcie drogie Sierpnioweczki 2007 :-)

Widze, ze sie zastanawiacie nad porodem bez wczesniejsych zwiastunow. Mozna powiedziec, ze ja tak mialam. W srode 16.08 bylam na badaniu i KTG - rozwarcie minimalne, skurcze - brak. Czulam sie wysmienicie. W czwartek 17.08 do poludnia odszedl mi krwisty czop, pojechalam do kliniki. Okazalo sie, ze mam rozwarcie na 2.5 palca i regularne skurcze co 5 minut - a nic poza twardnieciem brzucha nie czulam. O 18:20 Sara byla na swiecie.
Jak widzicie wszystko jest mozliwe :-)

Zycze Wam wszystkim jak najszybszych, jak najmniej bolesnych porodow! Czekam z niecierpliwoscia na Sierpniowe maluszki :-) I jestem ciekawa ktora z Was urodzi tego samego dnia co ja :-D

Gosia i Sandra bardzo dziękuje za odpowiedź :tak:

Sandra no ja mam nadzieje, ze nie będę musiała czekac do 17 sierpnia :-D:szok::-p

Pociesze Cie, ze ja urodzilam 6 dni przed terminem, wiec moze i Ciebie Raabit to czeka :-D

Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Sandra 6 dni przed terminem bo bardzo rozsądny termin :tak:
A jak było u Ciebie z powrotem do formy? stosowałaś jakieś specyfiki typu kremy, żele itd? ciężko było?

Do góry