reklama
Gosia***
Fanka BB :)
raabit już tu chyba pisałam że ja właśnie tak urodziłam pierwszą córkę:-)do ostatniej chwili można powiedzieć chodziłam normalnie nic mi nie byłono może trochę pobolewały rozciągające się więzadłapewnego wieczoru zaczął mnie pobolewać brzuchpotem zmieniło się to w regularne wyrażne skurcze o 2 w nocy byłam w szpitalu a o 6.10 już tuliłam malutkątak więc wszystko się może zdarzyć...
A ja chętnie bym się załapała na tą pełnię...
A ja chętnie bym się załapała na tą pełnię...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Witajcie drogie Sierpnioweczki 2007 :-)
Widze, ze sie zastanawiacie nad porodem bez wczesniejsych zwiastunow. Mozna powiedziec, ze ja tak mialam. W srode 16.08 bylam na badaniu i KTG - rozwarcie minimalne, skurcze - brak. Czulam sie wysmienicie. W czwartek 17.08 do poludnia odszedl mi krwisty czop, pojechalam do kliniki. Okazalo sie, ze mam rozwarcie na 2.5 palca i regularne skurcze co 5 minut - a nic poza twardnieciem brzucha nie czulam. O 18:20 Sara byla na swiecie.
Jak widzicie wszystko jest mozliwe :-)
Zycze Wam wszystkim jak najszybszych, jak najmniej bolesnych porodow! Czekam z niecierpliwoscia na Sierpniowe maluszki :-) I jestem ciekawa ktora z Was urodzi tego samego dnia co ja
Widze, ze sie zastanawiacie nad porodem bez wczesniejsych zwiastunow. Mozna powiedziec, ze ja tak mialam. W srode 16.08 bylam na badaniu i KTG - rozwarcie minimalne, skurcze - brak. Czulam sie wysmienicie. W czwartek 17.08 do poludnia odszedl mi krwisty czop, pojechalam do kliniki. Okazalo sie, ze mam rozwarcie na 2.5 palca i regularne skurcze co 5 minut - a nic poza twardnieciem brzucha nie czulam. O 18:20 Sara byla na swiecie.
Jak widzicie wszystko jest mozliwe :-)
Zycze Wam wszystkim jak najszybszych, jak najmniej bolesnych porodow! Czekam z niecierpliwoscia na Sierpniowe maluszki :-) I jestem ciekawa ktora z Was urodzi tego samego dnia co ja
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Pociesze Cie, ze ja urodzilam 6 dni przed terminem, wiec moze i Ciebie Raabit to czeka
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
reklama
Podziel się: