reklama
Elis ja mam zamiar zrobić tak, ze będe piła na początku herbatke raz dziennie i zobacze jak reaguje dzidzia. Jednka różnie to bywa i co za dużo to niezdrowo dlatego raz wystarczy no chyba ze będzie sie coś działo to zmienie taktyke
Sylwia niektórzy polecają żeby dawać dzieciom te herbatki ale ja uważam tak jak Raabit i tak nam mówili w szkole rodzenia-pić samemu-dzidzia dostanie z pokarmemnie ma potzreby dopajać dziecka,jak karmisz piersią:-)
Mrozik trzymaj sie cieplutko i nie dawaj sie
Tak naprawde to wszystkie jestesmy do rozpakowania-jedne wczesniej drugie pózniejWłasciwie to już współczuje ostatniejbiedactwo,wszytskie będą miały szkrabki przy sobie a jedna będzie czekać...
Mrozik trzymaj sie cieplutko i nie dawaj sie
Tak naprawde to wszystkie jestesmy do rozpakowania-jedne wczesniej drugie pózniejWłasciwie to już współczuje ostatniejbiedactwo,wszytskie będą miały szkrabki przy sobie a jedna będzie czekać...
Chociaz właściwie mogłabym juz urodzić torba spakowana, wszystko dla szkraba kupione i psychicznie tez już sie nastawiłam że to może być lada moment takze nie miałabym nic przeciwko temu żeby księżyc zadziałał na mnie w taki sposób
Ja mam termin na 9.08 ale jak widzicie nie ma reguly.Elis wcale nie jest powiedziane że bedziesz ostatnia-równie dobrze to moge byc ja i przenosze maluszkanie wiemy tego.Skoro wrześniówka urodziła w lipcu to mnie już nic nie zdziwi
reklama
Podziel się: