reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

ELIS nie martw się. Skoro tak świat jest urządzony to nic się nie stanie:-)
Mrozik jeszcze nie urodziła, ale ledwo zipie:-)- tak mi napisała

reklama
Elis ja mam zamiar zrobić tak, ze będe piła na początku herbatke raz dziennie i zobacze jak reaguje dzidzia. Jednka różnie to bywa i co za dużo to niezdrowo :szok: dlatego raz wystarczy no chyba ze będzie sie coś działo to zmienie taktyke :tak:

Biedna Mrozik kolejna do rozpakowania :szok:

No dziewczynki dzisiaj pełnia księżyca, wiec te które nie chcą jeszcze rodzić niech mocno zaciskają nóżki dzisiaj w nocy :-D:-):tak::laugh2:

Sylwia niektórzy polecają żeby dawać dzieciom te herbatki ale ja uważam tak jak Raabit i tak nam mówili w szkole rodzenia-pić samemu-dzidzia dostanie z pokarmem:tak:nie ma potzreby dopajać dziecka,jak karmisz piersią:-)
Mrozik trzymaj sie cieplutko i nie dawaj sie
Tak naprawde to wszystkie jestesmy do rozpakowania-jedne wczesniej drugie pózniej:-DWłasciwie to już współczuje ostatniej:szok:biedactwo,wszytskie będą miały szkrabki przy sobie a jedna będzie czekać...:dry:

No własnie kto ostatni do rozbiórki? :-D

Ja mam termin na 10 sierpnia wg OM ale z ostatniego usg termin miałam na dzisiaj :szok: wiec kto wie czy mnie ten księżyc nie dopadnie? :shocked2::-p:tak::-D

Chociaz właściwie mogłabym juz urodzić :tak: torba spakowana, wszystko dla szkraba kupione i psychicznie tez już sie nastawiłam że to może być lada moment :-D takze nie miałabym nic przeciwko temu żeby księżyc zadziałał na mnie w taki sposób :tak:

Ja mam termin na 9.08 ale jak widzicie nie ma reguly.Elis wcale nie jest powiedziane że bedziesz ostatnia-równie dobrze to moge byc ja i przenosze maluszka:tak:nie wiemy tego.Skoro wrześniówka urodziła w lipcu to mnie już nic nie zdziwi:-p

reklama
Dziewczyny a czy jest możliwe ze nie ma zadnych objawów (bóle, skurcze) i mimo to nagle zaczyna sie rodzić? czy poród jest zawsze poprzedzony typowymi bólami i skurczami? :confused:

Do góry