reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
MONGEA ulżyło Ci???????
To nie było do ciebie, więc nie rozumiem po co komentujesz! I jeszcze jedno: po czym wnosisz, że z moją psychiką jest coś nie tak? Po tym,że zaproponowałam ,żeby nie wsłuchiwać się w swoje ciało? hmmmmmmmm dziwne masz kryteria oceniania ludzi
To nie było do ciebie, więc nie rozumiem po co komentujesz! I jeszcze jedno: po czym wnosisz, że z moją psychiką jest coś nie tak? Po tym,że zaproponowałam ,żeby nie wsłuchiwać się w swoje ciało? hmmmmmmmm dziwne masz kryteria oceniania ludzi
Sylwia ja przytyłam 16kg ale to dlatego ze jestem spuchnięta bo zanim zaczęłam puchnąć to miałam 12kg na plusie i tyłam 1kg na miesiąc!
Ale i tak uważam, że waga po porodzie będzie zależała tylko od naszego samozaparcia i dyscypliny dla chcącego nic trudnego!
Walcz w końcu żel musteli już masz hihihi
Ale i tak uważam, że waga po porodzie będzie zależała tylko od naszego samozaparcia i dyscypliny dla chcącego nic trudnego!
Walcz w końcu żel musteli już masz hihihi
Sylwia ja podobnie jak ty bo przed ciążą było 57 a teraz około 22 na plusieja sie nie martwie ze nie zrzuce tylko dołuja mnie rozstepy bo wiem ze jak sie zabliźnia to juz nic nie zrobiei kicha...
Natalia własnie masz racje! rozstępy i obwisła skóra to jest najgorsze :-( ja na szczęście nie mam rozstępów i mam nadzieje, ze tak zostanie chociaz wiem ze często sie pojawiają dopiero po porodzie dlatego trzeba zachować czujność
reklama
Podziel się: