reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Mongea ja też bardzo puchne dlatego wole juz nie wchodzić na wage :szok::-:)wściekła/y: a jem bardzo mało :no:
No i zdecydowanie wole jak jest zimno i pada deszcz niż te okropne upały :wściekła/y::shocked2:

reklama
MONGEA ulżyło Ci???????
To nie było do ciebie, więc nie rozumiem po co komentujesz! I jeszcze jedno: po czym wnosisz, że z moją psychiką jest coś nie tak? Po tym,że zaproponowałam ,żeby nie wsłuchiwać się w swoje ciało? hmmmmmmmm dziwne masz kryteria oceniania ludzi:szok:

Sylwia ja przytyłam 16kg ale to dlatego ze jestem spuchnięta bo zanim zaczęłam puchnąć to miałam 12kg na plusie i tyłam 1kg na miesiąc!
Ale i tak uważam, że waga po porodzie będzie zależała tylko od naszego samozaparcia i dyscypliny :tak: dla chcącego nic trudnego!
Walcz w końcu żel musteli już masz hihihi :-D

Sylwia ja podobnie jak ty bo przed ciążą było 57 a teraz około 22 na plusie:zawstydzona/y:ja sie nie martwie ze nie zrzuce tylko dołuja mnie rozstepy bo wiem ze jak sie zabliźnia to juz nic nie zrobie:dry:i kicha...

Natalia własnie masz racje! rozstępy i obwisła skóra to jest najgorsze :-( ja na szczęście nie mam rozstępów i mam nadzieje, ze tak zostanie :tak: chociaz wiem ze często sie pojawiają dopiero po porodzie :szok: dlatego trzeba zachować czujność :-D:tak:

Raabit ja nie mam dyscypliny:-)Nie lubię sportu.Zawsze z Wf miałam zwolnienie:zawstydzona/y: 2 tygodnie temu na udzie też mi sie pojawiły rozstepy - teraz są czerwone. I nie wiem jak to będzie..........

Sylwia zacznij sie smarowac czymś na rozstępy albo przynajmniej czymś nawilżającym, ujędrniającym skóre! w końcu jeszcze troszke do terminu porodu ci zostało! :szok:

reklama
Do góry