reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Mongea ja też bardzo puchne dlatego wole juz nie wchodzić na wage :szok::-:)wściekła/y: a jem bardzo mało :no:
No i zdecydowanie wole jak jest zimno i pada deszcz niż te okropne upały :wściekła/y::shocked2:

reklama
MONGEA ulżyło Ci???????
To nie było do ciebie, więc nie rozumiem po co komentujesz! I jeszcze jedno: po czym wnosisz, że z moją psychiką jest coś nie tak? Po tym,że zaproponowałam ,żeby nie wsłuchiwać się w swoje ciało? hmmmmmmmm dziwne masz kryteria oceniania ludzi:szok:

Sylwia ja przytyłam 16kg ale to dlatego ze jestem spuchnięta bo zanim zaczęłam puchnąć to miałam 12kg na plusie i tyłam 1kg na miesiąc!
Ale i tak uważam, że waga po porodzie będzie zależała tylko od naszego samozaparcia i dyscypliny :tak: dla chcącego nic trudnego!
Walcz w końcu żel musteli już masz hihihi :-D

Sylwia ja podobnie jak ty bo przed ciążą było 57 a teraz około 22 na plusie:zawstydzona/y:ja sie nie martwie ze nie zrzuce tylko dołuja mnie rozstepy bo wiem ze jak sie zabliźnia to juz nic nie zrobie:dry:i kicha...

Natalia własnie masz racje! rozstępy i obwisła skóra to jest najgorsze :-( ja na szczęście nie mam rozstępów i mam nadzieje, ze tak zostanie :tak: chociaz wiem ze często sie pojawiają dopiero po porodzie :szok: dlatego trzeba zachować czujność :-D:tak:

Raabit ja nie mam dyscypliny:-)Nie lubię sportu.Zawsze z Wf miałam zwolnienie:zawstydzona/y: 2 tygodnie temu na udzie też mi sie pojawiły rozstepy - teraz są czerwone. I nie wiem jak to będzie..........

Sylwia zacznij sie smarowac czymś na rozstępy albo przynajmniej czymś nawilżającym, ujędrniającym skóre! w końcu jeszcze troszke do terminu porodu ci zostało! :szok:

reklama
Do góry